dynda achjo, to je taky teda naprd:( u nas ta inkubacni doba bohuzel odpovida presne moji vanocni veceri s kolegama:(
Stěžovací vlákno
letfenixa taky me boli bricho a hlava, zacatek jake nemoci to je?? ![]()
711990 Prosím te, já takhle proklela kamarádku. Ona nás pozvala na ples, my se sambem úplně jak stará bába s dědkem ,,ježíšmarjá no to vůbec, nemoce, nevyspání, alkohol, bacily, chřipka,,. Myslím že jako výlev hodný věkove kategorie 90+ z psychiatrického oddělení. A ona má teď chudák od toho plesu čtyřicítky horečky, už se zvažovala i hospitalizace v nemocnici, fakt si připadám jak nějaká stará čarodějnice, sdružovač špatný karmy. Ale my jsme se sambem ve ne z těch večírku něco pritahli, chřipku taky, vždycky z tehletech predvanocnich pařeb. Já teda měla vždycky slabší imunitu, že mně asi stačilo překročit práh, co na těch party dělal sambo presne nevím, třeba tomu kapenkovemu přenosu pomáhal nějak víc:-D.
Ale hlavně ať jste brzo zdraví! Ať je vám brzo líp.
Evaeva Neboj, na mne si to vybrala už ta kamarádka!
baltik u mňa hnusna chripka
Nám právě zrušili školkovou besídku, měla být dnes odpoledne. Víc než polovina dětí i učitelka jsou nemocní.
Zároveň máme v práci týmovou akci Prahou grog za grogem, na kterou jsem kvůli besídce nemohla jít. Teď bych mohla, ale tak narychlo nezorganizuju hlídání. Achjo. Oproti zde probíraným nemocem je to malichernost, ale štve mě to. Besídky kvůli covidu nebyly, tohle měla být první. Týmovou akci bych uvítala, protože se s většinou kolegů vlastně vůbec neznám. A ty nemoci nás beztak čekají vzápětí. ![]()
Já včera vyjela za klientem na vysocinu, abych tam zkoukla serverovny. Tak z toho stání pod klimatizací už zas nateklé dutiny a ještě mě do toho z dvouhodinové cesty v sněžení chytla migréna. A to se vyplatí!
Pinot Noir jé, to je mi líto. Ani připojit se později bys nemohla? Když už není besídka.
U nás vánoční besídky nejsou, ale syn má dneska nadílku ve školce s přespáním do zítra. Jsem zvědavá, jak to zvládne. (A jestli to taky narychlo nezruší)
U nás taky zrušeno - ze 130 dětí chodí 50. Je jen setkání se zpěvem odpoledne na zahradě. Ale aspoň něco.
Muž měl minulý týden v práci pohotovost, v sobotu ráno výpadek a strávil tři hodiny na střechách. Není po tom úplně fit, nebudu lhát.
Pinot Noir naprosto tě chápu. Naposledy jsem byla na vánočním večírku před 9 lety. Pak byly buď děti malý, nebo covid a stejně jsem neměla hlídání. Dneska máme večírek, kolega z kanceláře nabídl svou dceru jako hlídačku dětí. Dokonce mě pak i doveze domu a dceru si rovnou vyzvedne. O víkendu pozitivní test, ta viróza, co měl syn minulý týden byl covid.
Včera jsem rekla dětem, že jdu dneska ven a budou mít hlidacku. Syn udělal scénu, jakobych rekla, že je navždy odpouštím. ![]()
No nic, dneska jsem v práci a když uz se nic jepodela, tak jdu!
Večer som si dala novalgin a akože, vyspala som sa z toho, ale fit nie som ![]()
Pinot Noir Do večera daleko, ještě si to zkus nějak zařídit. Třeba připojit ke kolegům později. Je škoda přijít o "večírek".
Tabea držím palce!
Pinot Noir Snad ti to vyjde!
my měli besídku včera a jako chybělo asi jen jedno dítě! Neozývalo se ani žádné smrkání a kašlání, nic. Vyvedlo se to, bylo to super.
Karja u nas je venkovni zimni slavnost, nevedela sem, jestli tam Tondu brat, aby ho nekdo zas nenakazil, ale zatim to vypada, ze by on nakazil ostatni![]()
Pinot Noir To je škoda.
Nas malej mel ve skolce besidku vcera, dcera posilala video a kaslani se ozyvalo jen z rad rodicu. Protoze chlapecek byl minuly tyden doma a nemohl nacvicovat pisnicku, dostal nakazano zpivat jen lalala. A co bylo nejvic slyset? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články