Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online vanilka
2169 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 15:30

Zatím nic, měla jsem v plánu až dnes a tudíž nebudu. Ještě bych to v tomhle rozpoložení připálila! Zatím na něj čekají dvě krabice oblíbeného cukroví. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 19. prosince 2022 15:31

vanilka super

Online vanilka
2169 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 15:31
Reakce na Renusatko:

vanilka Hlavně, že to dobře dopadlo . Já nevím, jestli bych do dalšího letadla sedla já. Tak držím palce, ať jste na Vánoce spolu.

Doufám . A já osobně bych šla po tomhle zážitku radši na vlak.

Offline Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 15:34

vanilka No fujtajbl. Ale tím máte všechny průšvihy určitě vybrány!

Online vanilka
2169 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 15:41

Sladká brambora doufám

Offline Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 15:43
Reakce na vanilka:

Sladká brambora doufám

​Ty jsi mne přeložila? I tak mi přišlo upozornění.

Online vanilka
2169 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 15:51
Reakce na Sweet Potato:

Ty jsi mne přeložila? Tak mi přišlo upozornění.

​né, nepřeložila, to samo. Ono mi to dneska nějak blbne, nejde mi editovat chyby a nejde mi ani kolikrát "zmínit". Ale to bude rukama

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 15:56

vanilka syn je v poradku, domu se dostane, neboj. Ted uz to bude dobry, jen si dej panaka na nervy a pust si nejaky film, at prijdes na jine myslenky. Radsi teda ne Letiste

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 16:01

vanilka To je na panáka.

Sweet Potato Přeložená jsi byla už ráno. Jaksi to hapruje, já jsem pořád odhlášená, nebo mi svítí sz a tam nic.

Offline Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 16:02

vanilka Samo?!  To jsou mi věci!

Offline Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 16:05

Kan Teda ale teď už se začítám bát! Aby mne nakonec někam nezaložili!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 16:51

Sweet Potato Jo tak to bys děvče musela jinak přispívat, aby tě někde založili, odložili, nebo dali k ledu. :D

Online vanilka
2169 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 17:11
Reakce na Kokoska:

vanilka  pust si nejaky film, at prijdes na jine myslenky. Radsi teda ne Letiste

​jo, nebo manžel občas sleduje rozbory leteckých katastrof, tak to teda dneska fakt ne.

Online vanilka
2169 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 17:31

Tak už dostali náhradní let, zítra ve stejný čas. A hotel na letišti s jídlem grátis. Uff, potřebovala bych se přenést v čase, aby už bylo zítra večer

Offline Maureen
příspěvků moje polička 19. prosince 2022 17:40

vanilka nebooooojjá bych se musela bát furt..zeť je pilot a dcera letuška a dobrýýýýýtaky mají různé zážitky....syn ti šťastně přistane

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 18:03

Stěžuju si na dětský nemoci! Malá měla jít zítra po 4 týdnech do školky, dnes ve 2 odpo jí začlo bolet ucho, ve 14:55 už ho měla píchnutý. Velká celou dobu ségřiných průdušek zvládla jen s rýmou a ve škole, bez teplot a v pohodě, po včerejší babiččině akci s krasobruslením (4 hodiny v hale +2st C, nejspíš špatně oblečená) má horečky a kašel jak při pneumonce a je fakt mizerná. Už nemůžu..

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 18:17

letfenixa držím palce, nech to dobre dopadne. Manželova babička, keď si zlomila krčok, tak v nemocnici povedali, že to už nemá zmysel operovať a že si ju tam tých pár týždňov nechajú dožiť. Kým sa im podarilo vybaviť operáciu v inj nemocnici, tak to akurát tých pár týždňov trvalo a ....

...a babička žila ešte asi 10 rokov....

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 18:19
Reakce na vanilka:

Já budu mít klid fakt až v hrobě! Mám syna už 3,5 měsíce v Portugalsku na studiích, dnes měl přiletět domů na Vánoce a teď psal, že zažil nejhorší chvíle svého života, po několika desítkách minut letu začali stevardi běhat po letadle, že vsichni mají dát hlavu mezi kolena, letadlo začalo litat ze strany na stranu, technická závada na podvozku a museli nouzově přistát zpátky v Portu. Na letišti záchranky a hasiči. Měl letět do Amsterdamu s přestupem na Prahu. Let byl zrušen, zatím nevím, kdy bude náhradní let.  Ale žije!!!

​šmarjájozef

naša ratolesť letí v piatok...ono muž síce sedí každý jej let pri flightradare - niežeby to teda akokoľvek mohlo pomôcť, žeáno - no tak teraz budeme nad tým sedieť obaja

hlavne, že to pilot dobre zvládol.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 18:21

A sťažujem si, že som prišla o jeden deň príprav ...

totiž tým, že okrem parfu valná väčšina fór/skupín kde som, sú zahraničné, som mala až dodnes pocit, že mám čas do nedele.

No tak nie ....

Online Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 18:38

slniecko co mas v plánu?