Zatím nic, měla jsem v plánu až dnes a tudíž nebudu. Ještě bych to v tomhle rozpoložení připálila! Zatím na něj čekají dvě krabice oblíbeného cukroví.
Stěžovací vlákno
vanilka super![]()
vanilka Hlavně, že to dobře dopadlo
. Já nevím, jestli bych do dalšího letadla sedla já. Tak držím palce, ať jste na Vánoce spolu.
Doufám
. A já osobně bych šla po tomhle zážitku radši na vlak.
vanilka No fujtajbl. Ale tím máte všechny průšvihy určitě vybrány!
Sladká brambora doufám ![]()
né, nepřeložila, to samo. Ono mi to dneska nějak blbne, nejde mi editovat chyby a nejde mi ani kolikrát "zmínit". Ale to bude rukama ![]()
vanilka syn je v poradku, domu se dostane, neboj. Ted uz to bude dobry, jen si dej panaka na nervy a pust si nejaky film, at prijdes na jine myslenky. Radsi teda ne Letiste ![]()
vanilka To je na panáka.
Sweet Potato Přeložená jsi byla už ráno. Jaksi to hapruje, já jsem pořád odhlášená, nebo mi svítí sz a tam nic.
vanilka Samo?!
To jsou mi věci!
Kan Teda ale teď už se začítám bát! Aby mne nakonec někam nezaložili! ![]()
Sweet Potato Jo tak to bys děvče musela jinak přispívat, aby tě někde založili, odložili, nebo dali k ledu. :D
vanilka pust si nejaky film, at prijdes na jine myslenky. Radsi teda ne Letiste
jo, nebo manžel občas sleduje rozbory leteckých katastrof, tak to teda dneska fakt ne.
Tak už dostali náhradní let, zítra ve stejný čas. A hotel na letišti s jídlem grátis. Uff, potřebovala bych se přenést v čase, aby už bylo zítra večer
.
vanilka neboooooj
já bych se musela bát furt..zeť je pilot a dcera letuška a dobrýýýýý
taky mají různé zážitky....syn ti šťastně přistane![]()
Stěžuju si na dětský nemoci! Malá měla jít zítra po 4 týdnech do školky, dnes ve 2 odpo jí začlo bolet ucho, ve 14:55 už ho měla píchnutý. Velká celou dobu ségřiných průdušek zvládla jen s rýmou a ve škole, bez teplot a v pohodě, po včerejší babiččině akci s krasobruslením (4 hodiny v hale +2st C, nejspíš špatně oblečená) má horečky a kašel jak při pneumonce a je fakt mizerná. Už nemůžu..
letfenixa držím palce, nech to dobre dopadne. Manželova babička, keď si zlomila krčok, tak v nemocnici povedali, že to už nemá zmysel operovať a že si ju tam tých pár týždňov nechajú dožiť. Kým sa im podarilo vybaviť operáciu v inj nemocnici, tak to akurát tých pár týždňov trvalo a ....
...a babička žila ešte asi 10 rokov....![]()
Já budu mít klid fakt až v hrobě! Mám syna už 3,5 měsíce v Portugalsku na studiích, dnes měl přiletět domů na Vánoce a teď psal, že zažil nejhorší chvíle svého života, po několika desítkách minut letu začali stevardi běhat po letadle, že vsichni mají dát hlavu mezi kolena, letadlo začalo litat ze strany na stranu, technická závada na podvozku a museli nouzově přistát zpátky v Portu. Na letišti záchranky a hasiči. Měl letět do Amsterdamu s přestupem na Prahu. Let byl zrušen, zatím nevím, kdy bude náhradní let.
Ale žije!!!
šmarjájozef ![]()
![]()
![]()
naša ratolesť letí v piatok...ono muž síce sedí každý jej let pri flightradare - niežeby to teda akokoľvek mohlo pomôcť, žeáno - no tak teraz budeme nad tým sedieť obaja ![]()
hlavne, že to pilot dobre zvládol.
A sťažujem si, že som prišla o jeden deň príprav
...
totiž tým, že okrem parfu valná väčšina fór/skupín kde som, sú zahraničné, som mala až dodnes pocit, že mám čas do nedele.
No tak nie
....
slniecko co mas v plánu? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články