continuity muž taky pracuje až do pátku. Teda zejtra má volno, takže jede do servisu s autem a nakupovat dárky, čili s sebou nemůže vzít starší dítě. Teď vylezl z "kanceláře" (= ložnice) s otázkou jak to uděláme s obědem?
obě děti jsou doma, takže moje vyhlídka na klidná dopoledne (úklid, balení dárků, kafe vypité ještě teplé) padla spolu s nemocnými učitelkami ve školce.
Stěžovací vlákno
Jos Já sem si kolikrát říkala, že doktor, který dá potvrzení k řízení, by se s tím člvěkem měl projet
. U nás je spousta lidí úplně nepohyblivých a zárověň ti vyjmenují svoje potíže a dojeli autem. A třeba manželův strýc jezdil ještě v 99, proč by ne, bylo to jen do vedlejší dědiny na nákup ![]()
barbucha continuity Klíče od auta bych teda nikomu nebrala, to mi přijde fakt moc a úplně nevím, kdyby on chtěl to řešit na policii, jak by to pro vás dopadlo.
Kan No je to děs. Doufám, že si rozumíme, on tam najel záměrně, chtěl se v tom svahu ke garáži otočit.
Nemusel pochopitelně.
vanilka píšou tam, velikost je spíše větší, fakt je to pravda?
Já je ještě nemám, jsou na cestě, takže nevím. Objednala jsem svou běžnou velikost, kterou od Vagabondu doma mám. A myslím, že na ZL u nich nic takového psaného nebylo.
Mulen ja jsem si objednala beznou velikost a dobry.
nektere vagabondy jsou vetsi, ale tyhle mi nepripadaji.
Mulen to se zas objevi , jestli nekdo dal na doporuceni a vzal vetsi![]()
me je pochvalil i bracha a to je co rict!
barbucha continuity Klíče od auta bych teda nikomu nebrala, to mi přijde fakt moc a úplně nevím, kdyby on chtěl to řešit na policii, jak by to pro vás dopadlo.
Upřímně, já to rozhodnutí tady obhajovat nebudu.
Až vám podobný týpek, pro kterého pět piv není alkohol, někoho zrazí, protože jel jen do sámošky a to nic není, možná budete mluvit jinak.
Polici ukážeme ty zprávy, kdy tam byla od jara několikrát sanitka a 2x skončil hospitalizovaný. Pokaždé minimálně 2,5 promile. Ale klidně tady dál vypisujte, že to nebylo vůči němu dost ohleduplné a je svéprávný.
Garfie přemýšlím, jestli bychom to nedali, když spojíme sily. ![]()
Stezuju si, ze se nam rozbila pracka. 14 dni po susicce![]()
GarfieJj, ale ty plechy!
continuity Já bych to teda řešila přes praktickou, ale vy znáte ty okolnosti nejlépe a oceňuji, že si uvědomujete rizika a následky.
Antje jsou perfektní, mám je z loňska a letos jsem k nim přidala bíločerné
nejoblíbenější zimní boty a s vlněnou vložkou i teplé
continuity já to rozhodnutí chápu, já už také pár let odmítám, aby můj táta, který se také rád napije vozil autem děti... a kolikrát se nabízel, že je někam zaveze, ani omylem. Klíče tedy zatím má, ale za sebou i jedno nezvládnutí zatáčky, kdy rozbil auto, naštěstí nikoho nezranil, ale policajty nevolal.... proč asi?
continuity jojo, však já na dovolené jsem, přece...![]()
Jinak je to to samý, dárky 0, kromě těch pro mě (o které jsem si přesně napsala), na strom ho naštěstí vyštvala starší dcera minulý víkend. Jediný štěstí, že kolega ze spolupracující firmy si vzal dovolenou už minulý týden, takže práci můžu dodělat mezi svátky. Svůj večerní čas na práci jsem totiž investovala do výroby kalendářů a alb pro babičky.
continuity Já bych tu udělala jako vy. Jako srazit navíc v zimě někoho je strašně jednoduché, všechny ty parkoviště u nákupáku a tak, to chce obezřetnost. Přes praktickou to bude třeba na dlouhé lokte, a do té doby se děda nerozhodne že vyleze na střechu, ale že to v autě víc rozjede....
Mohučanka continuity Sambo mi v sobotu řekl, že Vánoce jsou za 14 dní, byl překvapený že za týden. Proto stornoval i akci stromek, že přece času dost...
Karja mě to přijde s praktickou ještě horší, ve smyslu podrazu, než mu ty klíče zabavit otevřeně. Protože když mu řeknu, že tam někdo zajde, stejně nebude souhlasit, a co pak? A jít tam za jeho zády, to mi je přijatelnější to otevřeně udělat a za tím rozhodnutím si stát.
( Praktická nemá žádné lepší možnosti, jak ten alkoholizmus ověřit, než my).
Mohučanka no celkově: Štědrý den ve čtvrtek, pátek nebo sobotu je prostě blbé načasování.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články