ja bych si neco koupila od radosti !
Radost jsem si udělala před pár dny, kdy se mi poštěstilo ukořistit na Zalando Lounge Vagabondy Cosmo za poloviční cenu. Už jsou na cestě
.
ja bych si neco koupila od radosti !
Radost jsem si udělala před pár dny, kdy se mi poštěstilo ukořistit na Zalando Lounge Vagabondy Cosmo za poloviční cenu. Už jsou na cestě
.
OMG, pocit na zvracení, bolest hlavy a tak strašná zimnice, že taková zima mi v životě nebyla. A to tu máme 24°. A ještě před hodinou mi vůbec nic nebylo. ![]()
Pinot Noir to muze byt migrena. Lituju te a drzim palce, at se z toho vyspis.
Pred par tydny me ochromilo neco podobneho, preslo to behem noci, ale propasla jsem kvuli tomu rano kadernici, ktera kvuli mne jela na osmou do salonu, a jeste jsem natropila ruzne jine zmatky, byl to takovy necekany vypadek v uplne nevhodnou dobu.
Pinot Noir mě taky hned napadla migréna.
Světlo a zvuky ti nevadí?
Nevím kam to dát, podle ČHMÚ bude ráno líp, ale teď je u nás as fakt příšerná ledovka. Normálně ledová krusta na chodnících, to jsem v Praze dávno nevidela. Dávejte si pozor!
U nás padá námraza, silnice je jako zrcadlo, na chodník se bojím jen podívat, jak se to leskne a zítra mám co? Jet autem do světa.
continuity Hele, já jsem jediná dorazila na večerní cvičení, protože jsem nevěděla, co je ledovka:-D. Prostě jsem to nepoznala, říkala jsem si hmhmhm prší, musím jet opatrně, ale že je to TA ledovka,, to mi nedošlo:D. Ale myslím, že jsem se trefila přesně do toho začátku, protože ještě nikde nic neklouzalo a to jsem šla kus pesky, na autě byla teda krusticka ledu, ale vzhledem k tomu, že ráno jsem ho nemohla otevřít, zamrzly mi ty gumy ve dveřích, jsem to brala jako banalitu:-D. Člověk se učí každým dnem a někteří obzvlášť!
vanilka ukaz, ktere ? Ja mam ty nad kotniky, jsou krasne.
Pinot Noir me takhle zacalo cosi co jsem chytla od ctyrlete netere od sestry. Ale za tri dny to bylo pryc. Mas babicku k detem ?

vanilka presne ty mam![]()
vanilka
, hlavně, že to dobře dopadlo.
Karja Ty mi dáváš
. Koukám, že někdy je lepší nevědět. Ledovka je noční můra. Ikdyz někdy je silnice skoro bezpečnější než chodník.
Renusatko Můj táta se v lednu chystá k doktorovi - autem. Doufám, že se mu to do dne D rozleží v hlavě. Co se týče nákupů: z mámy páčím seznam marně. Takže nosím věci tak nějak namátkou. Naposledy si rodiče větší nákup objednali z Tesca. Naštěstí jsem byla přítomna při přejímce, protože táta zapomněl dát do poznámky, že chce nákup do tašek, takže vše přivezli v prepravkách a následně v podstatě vysypali na dvoře ... bylo toho dost, já to přemístila za chvíli, ale naši by měli docela problém.
Antje to bych si nedovolila, babičku k potenciálně nemocným dětem.
whiskas No presne, hlavně já to slyšet třeba v rádiu, že je ledovka, tak vyhlásim zákaz vycházení pomalu i zavřít slepice:-D. Ale sama auto pod ledovou krustou a pohoda viď. Ale u nás to asi nebylo tak hrozne, večer jsem ještě někam šla a sambo taky brzo ráno dojel do práce v pohodě.
To není jen v Praze. Jsem včera po obědě musela se sestrou do Mostu na dentální hygienu a tam stačila hodina mrznoucího deště a už z toho bylo jedno velké kluziště. Vystoupily jsme z autobusu MHD, abychom přestoupily na tramvaj. Šla jsem úplně pomalinku, už mi zbýval jen poslední krůček na přechod a stejně mi ty nohy podjely
.
Přibrzdila jsem dlaněmi. Dobrý, ty jen otlačené, ani odřené, no přisedla jsem si pravý kotník. K tramvaji jsem to dopajdala, než jsem to "rozchodila". Asi i zafugnoval adrenalin, že se musíme dopravit domů. Jenže jak jsem doma sundala kompresní podkolenky, tak se ozval znova, obzvlášť přes noc, jak ty úpony přišly úplně do klidu
.
S úspěšně rozjetou rehabilitací na moje příčně ploché nohy mám tím pádem teď na několik dní útrum.![]()
Jako jo, technické služby sice jezdí už od včera od 16 hodin (pominu, že pršet začalo už ve 13 hodin), ale u nás v sídlišti projeli v noci jen po silnici. Chodníky vůbec. Prý se včera objevili jen na pěší zóně v centru města. Osobně jsem je viděla až před chvíli projet po chodníku tady v práci. ale to jen proto, že kousek je většina úřadů a poklinika...
vanilka píšou tam, velikost je spíše větší, fakt je to pravda?
wendulka
hlavně, že sis nic nezlomila, ale i tak teda :( U nás to nejvíc klouzalo před barákem a před prací (tam máme kopeček, který prostě vyjít nešel)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.