Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online vanilka
2169 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 19:01
Reakce na Antje:

ja bych si neco koupila od radosti !

​Radost jsem si udělala před pár dny, kdy se mi poštěstilo ukořistit na Zalando Lounge Vagabondy Cosmo za poloviční cenu. Už jsou na cestě .

Online Pinot Noir
29860 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 19:43

OMG, pocit na zvracení, bolest hlavy a tak strašná zimnice, že taková zima mi v životě nebyla. A to tu máme 24°. A ještě před hodinou mi vůbec nic nebylo.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 19:52
Reakce na Potrefenáhusa:

slniecko co mas v plánu?

​Vianoce

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 20:08

Pinot Noir to muze byt migrena. Lituju te a drzim palce, at se z toho vyspis.

Pred par tydny me ochromilo neco podobneho,  preslo to behem noci, ale propasla jsem kvuli tomu rano kadernici, ktera kvuli mne jela na osmou do salonu, a jeste jsem natropila ruzne jine zmatky, byl to takovy necekany vypadek v uplne nevhodnou dobu. 

Offline continuity
43016 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 20:59

Pinot Noir mě taky hned napadla migréna. 

Světlo a zvuky ti nevadí?

Offline continuity
43016 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 21:03

Nevím kam to dát, podle ČHMÚ bude ráno líp, ale teď je u nás as fakt příšerná ledovka. Normálně ledová krusta na chodnících, to jsem v Praze dávno nevidela. Dávejte si pozor!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 21:05

U nás padá námraza, silnice je jako zrcadlo, na chodník se bojím jen podívat, jak se to leskne a zítra mám co? Jet autem do světa. 

Online Karja
44634 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 21:11

continuity Hele, já jsem jediná dorazila na večerní cvičení, protože jsem nevěděla, co je ledovka:-D. Prostě jsem to nepoznala, říkala jsem si hmhmhm prší, musím jet opatrně, ale že je to TA ledovka,, to mi nedošlo:D. Ale myslím, že jsem se trefila přesně do toho začátku, protože ještě nikde nic neklouzalo a to jsem šla kus pesky, na autě byla teda krusticka ledu, ale vzhledem k tomu, že ráno jsem ho nemohla otevřít, zamrzly mi ty gumy ve dveřích, jsem to brala jako banalitu:-D. Člověk se učí každým dnem a někteří obzvlášť! 

Offline Antje
příspěvků moje polička 19. prosince 2022 21:18

vanilka ukaz, ktere ? Ja mam ty nad kotniky, jsou krasne.

Offline Antje
příspěvků moje polička 19. prosince 2022 21:30

Pinot Noir me takhle zacalo cosi co jsem chytla od ctyrlete netere od sestry. Ale za tri dny to bylo pryc. Mas babicku k detem ? 

Online vanilka
2169 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 21:54

Offline Antje
příspěvků moje polička 19. prosince 2022 21:57

vanilka presne ty mam

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 23:43

vanilka , hlavně, že to dobře dopadlo. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 23:45

Karja Ty mi dáváš . Koukám, že někdy je lepší nevědět. Ledovka je noční můra. Ikdyz někdy je silnice skoro bezpečnější než chodník. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 23:54

Renusatko Můj táta se v lednu chystá k doktorovi - autem. Doufám, že se mu to do dne D rozleží v hlavě. Co se týče nákupů: z mámy páčím seznam marně. Takže nosím věci tak nějak namátkou. Naposledy si rodiče větší nákup objednali z Tesca. Naštěstí jsem byla přítomna při přejímce, protože táta zapomněl dát do poznámky, že chce nákup do tašek, takže vše přivezli v prepravkách a následně v podstatě vysypali na dvoře ... bylo toho dost, já to přemístila za chvíli, ale naši by měli docela problém. 

Online Pinot Noir
29860 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 06:55

Antje to bych si nedovolila, babičku k potenciálně nemocným dětem. 

Online Karja
44634 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 06:56

whiskas No presne, hlavně já to slyšet třeba v rádiu, že je ledovka, tak vyhlásim zákaz vycházení pomalu i zavřít slepice:-D. Ale sama auto pod ledovou krustou a pohoda viď. Ale u nás to asi nebylo tak hrozne, večer jsem ještě někam šla a sambo taky brzo ráno dojel do práce v pohodě. 

Offline wendulka admin
16651 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 07:03

continuity 

To není jen v Praze. Jsem včera po obědě musela se sestrou do Mostu na dentální hygienu a tam stačila hodina mrznoucího deště a už z toho bylo jedno velké kluziště. Vystoupily jsme z autobusu MHD, abychom přestoupily na tramvaj. Šla jsem úplně pomalinku, už mi zbýval jen poslední krůček na přechod a stejně mi ty nohy podjely.

Přibrzdila jsem dlaněmi. Dobrý, ty jen otlačené, ani odřené, no přisedla jsem si pravý kotník. K tramvaji jsem to dopajdala, než jsem to "rozchodila". Asi i zafugnoval adrenalin, že se musíme dopravit domů. Jenže jak jsem doma sundala kompresní podkolenky, tak se ozval znova, obzvlášť přes noc, jak ty úpony přišly úplně do klidu.

S úspěšně rozjetou rehabilitací na moje příčně ploché nohy mám tím pádem teď na několik dní útrum.

Jako jo, technické služby sice jezdí už od včera od 16 hodin (pominu, že pršet začalo už ve 13 hodin), ale u nás v sídlišti projeli v noci jen po silnici. Chodníky vůbec. Prý se včera objevili jen na pěší zóně v centru města. Osobně jsem je viděla až před chvíli projet po chodníku tady v práci. ale to jen proto, že kousek je většina úřadů a poklinika...

Offline Mulen
5009 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 07:21

vanilka píšou tam, velikost je spíše větší, fakt je to pravda?

Offline Mulen
5009 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 07:27

wendulka hlavně, že sis nic nezlomila, ale i tak teda :( U nás to nejvíc klouzalo před barákem a před prací (tam máme kopeček, který prostě vyjít nešel)