Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 17:49

continuity V Brně je zákaz návštěv od zítra, tak to se bude asi rychle šířit.

Offline Garfie
28532 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 18:05

continuity Já už stojím s lopatou v pohotovosti, neboj, čekám jen na jarní tání!

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 18:18

Garfie Já vůbec nepochopila, co udělal ten tvůj manžel s tím druhým autem, jakože tím někde sjel u garáže? Tak snad to dáte dokupy. Takhle na poslední chvíli se vždycky takhle shání u nás doma! Přesně zimní gumy před napadáním sněhu atd. 

Offline Garfie
28532 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 18:22

Karja Jo, parkovala jsem před domem, do garáže máme sjezd, dost prudký, takže tam pochopitelně já nikdy neparkuju, ani v létě.  No tak on se v tom sjezdu chtěl otočit. Mohl vycouvat (tak jak to dělá vždycky!) nebo se jet otočit na konec ulice, kde je na to plácek, tak to dělám já...no co na to chceš říct....a to vůbec nemluvím o tom, že jsem měla být sama doma, poprvé a naposledy během dovolené doma, to mě snad naprdlo nejvíc!

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 18:45

Garfie No jako, jako! Tlapkam te hrozně moc!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2022 18:49

continuity u babičky to snad není vážné, i když v tomhle věku je blbá každá narkóza. Šla na plánovanou operaci, aby jí vyndali náhradu kloubu. Už byla na následné péči, ale něco bylo špatně, tak jí zase vrátili na tu reoperaci. Spíš mě dostává, jak se její děti o nic nezajímají, všechno se řeší, až to bude. Třeba ta přestavba koupelny, ta se mohla udělat už dávno, špatně pohyblivá je minimálně pět let. Nebo jak to bude, až se vrátí. Děda jí moc fyzicky pomáhat nemůže, má špatná ramena, navíc má babička nadváhu. A táta je hrozně překvapený, že jí možná bude muset jezdit pomáhat do vany atd

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2022 18:50

Garfie tak to úplně chápu, že jseš naštvaná. Přijít o jediné volno.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 18:59

Garfie my jezdili i pres zimu kdysi na letnich, protoze co, v Praze to neni potreba prezouvat. Az jednou muz nevyjel kopecek ze dvora od garazi, najednou ho osvitilo. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 19:03

Garfie Tak my jsme dnes nevyjeli vůbec a už to ani nekomentuju. Měla jsem odletět na takový prodloužený víkend. Letenky měla kamarádka, která si ráno v sobotu zlomila nohu. Bohužel operace a narkóza a letenky měla ona a já pořádně ani netušila na který let. A sama bych stejně neletěla.

Manžel je dnes doma, tak jsme chtěli vyrazit do Vídně na trhy nebo do Katovic. Ráno vstáváme a hledáme klíče od garáže. Omylem si je vzal syn. Jiné nemáme. No tak sedíme doma.

Tak nazdobíme alespoň stromek. Manžel se oblíkne...a stromek je v garáži. Já už fakt nemůžu...a děcko ještě teď není doma.

Offline Garfie
28532 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 19:47

@Kokoska Myslím, že naši muží toho mají hodně společného!!

Renusatko Jako promiň, lituju tě, ale zároveň mi to dost zvedlo náladu! ;-)

Offline Makara
3637 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 19:53

Renusatko no, to asi dnes "vyhráváš", když nepočítám marody 

Edit: Anebo plichta s Garfie 

Online continuity
43014 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 20:36

Garfie no trochu se teď k večeru přičinil. jsem mu strčila testo ať jde dělat úly - dělám je hlavně kvůli němu. Tak k tomu povolal děti, ale alespoň je naplnil. 

A dovezly dnes večer kádě na kapry, to se teda mi dost ulevilo. Jsem myslela, že toho kluka vyobjímám, jakou jsem měla radost, že je vidím. Představa jak jezdím v tomto počasí po Praze a někde stojím frontu na kapra mě dost stresovala.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 20:49

continuity ja uz mam kapra vyfiletovanyho v mrazaku, hura! Muz dneska prinesl dva a statecne pomahal, ja tak nesnasim, jak se to jeste mrska, kdyz se na to sahne!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 21:01

Renusatko to mi pripomina,jak muz odjel s mymi klici od garaze, kdy bylo moje auto, klice od auta jsem mela. Mela jsem mit dulezity meeting. Po hodine mi jeho zamestnanec privezl nahradni klice. Wait ..od meho auta, co bylo v te garazi. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 21:08

Omlouvám se všem, i když jich naštěstí už moc není, že mi tak trvá poslat ty poslední tisky. Zabouchla jsem si prst mezi dveře v autě, je to peklo a mám to úplně černý. Bolí to jak čert, zítra posílám poslední 4. Nikdy by mě nenapadlo, jak bude náročné zabalit papír do obálky bez jednoho prstu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2022 21:21
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 21:24

continuity Kapra kupuju vyfiletovaného, protože já to neumím a odmítám se to učit. Už tak dělám na Vánoce doma úplně všechno. Cukroví, celé svátky vařím všechna jídla, vánočky, stromek zdobím, dárky kupuju a balím. Takže kapr sice stojí letos skoro 600, ale dala jsem manželovi na výběr. Buď ho koupí, zabije a zpracuje  a uklidí bordel a já dostanu na stůl hotové filety a nebo je koupíme

Garfie Syn dorazil teď a ještě se diví, že jsme doma. Tak se ptáme čím jsme asi měli jet a on si myslel, že jedeme vlakem. Vůbec ho nenapadlo auto.

Online continuity
43014 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 21:54

Renusatko já chci kapra s hlavou a vnitrostma, muž by mi to asi i udělal, ale vzhledem k situaci si to nechám rozdělat na podkovy rovnou u těch kluků. 

Naklikala jsem si  nákup na rohlíku, tak mi zbývá dobalit dárky a zítra cukroví do čokolády. Akorát si zajdu pro kytky, ale to je radost. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 22:15

continuity To je dobré. Můj muž neumí v kuchyni vůbec nic. Je rád, když si uvaří čaj

To vás můžu pobavit sice ve špatném vlákně, ale nevadí. Syn byl nemocný a měl chuť na puding. Tak jsem ho vytáhla a volala mi kamarádka, že mám pro něco jít dolů. Vrátím se a manžel vaří. Už od dveří vím, že je něco blbě, protože nadává. Puding nehoustne. Nechápe proč, když ho dělá jako já a podle návodu. Kouknu do hrnce a už vidím, že je toho nějak moc. Tak říkám, že jak to udělal, že ten sáček tam byl jen jeden, do půllitru. No však ano. První překvapení, že lahev mléka má litr. Chci to ještě zachránit, tak mu podám sáček čokoládového ahledám, jestli ještě nemáme vanilkový. Než se otočím, tak už to sype rovnou z toho sáčku do toho hrnce.

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 22:24

Renusatko No, ale zas se k tomu má. Ho nech párkrát potrápit a navaří to;-).

My máme zítra dětskou oslavu, přijdou sestřenice a bratranci, což je hrozně super, že jako všichni můžou, ale jako bez rodičů a prarodičů...ti mají...počkat počkat... Vánoční večírky, to se s tím vánočním oslavencem potáhne celej život. Tak si něco naleju a bude;-)