Karja jé, to bude mít malámalá hezký!
Stěžovací vlákno
Evaeva Jsme úplně zapomněla že jsme ve stížnostech:-D myslela jsem, že je to vánoční čas.
Karja Ha,ha...to bylo za 25 let poprvé a naposledy. Ještě teda "vařil" jednou. Dala jsem kuřecí stehna do troby a řekla mu, že to bude za hodinu hotové. Za hodinu a půl telefonát, že na troubě už je 90 minut a pořád peče
. Já nechci riskovat ani moje ani jeho zdraví.
Má zase jiné plusy, tak si ho nechávám.
Renusatko s pudinkem by to u nás dopadlo podobne, ale to kuře mě rozesmálo. ![]()
Renusatko Jezis, s tim kuretem to je uplne, jako kdybych to driv psala ja o svem muzi
ale pak jsem otehotnela a hodne dlouho zvracela i jenom pri predstave vetsiny jidel, on byl na homeoffice, tak se toho hodne rychle hodne naucil varit, aby neumrel hlady, a dobry, nakonec umi některá jidla lip nez ja
ovsem prvni navod prave na pecene kure jsem mu musela napsat a bylo to asi na pul A4, presny postup krok za krokem ![]()
Sambo dřív vařil, jako nic extra, fakt není talent, ale uvařil něco. Ale teď už teda absolutně ne a jako asi se to dá zapomenout, není to jak jízda na kole. Protože mu obcas i neco nechám na dodělání, vypnutí a moc se na to nedá spolehnout.
Myrtila U nás by manžela nedonutilo nic. Pravidelně dostanu informaci, že nepotřebuje umět vařit, stačí umět objednávat
.
Karja to je muj svagr. Driv i neco umel, ted nic mlha tma a jak se to dela, deti date si chleba se sunkou.
Rozmazlily jste je !
Můj muž se taky postupně naučil vařit několik jídel, které zvládne celé a to je pak úžasné, když mi to třeba přinese v krabičce do práce, když jsem tam celý den. A jsem ráda, že často vaříme spolu, ve smyslu že připraví přílohu, salát, povídáme si u toho.
A pak jsou dny, kdy nestíhá vařit nikdo a díky bohu za hotovky z hospody ![]()
Renusatko Myslim, ze za beznych okolnosti by z toho taky zkusil vybruslit objednavanim jidla, ale tohle byl brezen 2020, takze covid + zavrene restaurace + prestehovani na vesnici ho donutily zacit varit ![]()
Já toho muže asi taky zapleštím! Včera přišel domů s tím, že by jeho kamarád ve své firmě ještě nutně něco potřeboval vypomoci s počítači do Vánoc! ![]()
Dneska jde na badminton, ve čtvrtek ke tchýni porcovat kapra. V pátek asi teda bude potřeba nazdobit strom, který nevím kam dáme, protože slibovaný prodej nebo aspoň úklid nepoužívané dětské postýlky, o čemž mele od září, pořád nějak neproběhl, takže nemáme kam přesunout přebalovací pult a uvolnit tak jediné místo, kam ten stromek dát. Taky je potřeba vyzvednout maso pro psa. Dárky jsem samozřejmě posháněla a včera večer zabalila já. K tomu chce ještě upéct to blbé žloutkové cukroví. Muž samozřejmě v práci až do pátku a já se asi mám naklonovat nebo co. A to narozdíl od Vás máme všechny rodiče a jiné příbuzné zdravé a schopné, to jediné mě uklidňuje.
Ja bych asi taky potrebovala lopatove komando. A to nejen na muze, ale i na me rodice. Moji rodice se rozhodli, ze nutne musi videt vnucku u stromecku. V ten jediny okamzik ctyriadvacateho, nic jineho neprichazi v uvahu. Takze to zacalo uz pred vic jak tydnem, kdyz na me tata rval do telefonu "kdyz jsme se o vas tak starali pri tve rakovine, tak mas mit aspon trochu slusnosti a prijet na cele vanoce k nam". Fakt, ze chceme byt doma po fakt narocnem roce, kdy jsme se pul roku doma moc neohrali, je zcela ignorovan, oni se rozhodli. A to jsme u nich ted byli pet dni, rozhodne na ne nekasleme a pro trose dobre vule mohli stromek ozdobit o par dni driv a ty darky tam diteti dat. Jsou ji dva, netusi, co to je nejaky ctyriadvacaty prosinec. Pak se nasel kompromis, ze teda prijedou na stedry den k nam, na obed, a dite dostane darky uz odpoledne. Ale i kdyz teda prijedou oni, moje mama trva na tom, ze pristi tyden zase musime k nim, aby dite videlo i jejich stromek, a co ja mam za problem s tim, ze nechci stravit svatky v aute, kdyz nas ceka jeste manzelova rodina. Coz teda nase strasne urazi, protoze prej jak nam pomahali pro chemoskach, tak maj na vnouce vetsi pravo, nez tchanovci.
To se ale zase nelibi muzi, ze to rozhodi jeho harmonogram stedreho dne a vlastne je tu nechce, i kvuli tem jejich vyslechum na tema, jak teda slavi jeho rodina, ze nemuzeme prijet k nim, ze maj prijet az pětadvacateho s darky... Reseni situace zatim nemam. Jen nastvane rodice, co se rozhodli ze maj vysostne pravo videt vnouce v jeden urcity okamzik a neni mozne byt flexibilni, a nastvaneho muze, co se nechce prizpusobovat jejich rozmarum na stedry den, a sebe, na kterou to obe strany sypou.
Zuzuli lituju tě hodně moc
a celkem začínám chápat, proč někteří radši "utečou" někam do tepla.
Zuzuli to je priserny podminovat pomoc vdecnosti, nebo vyzadovat za pomoc nejakou vam nevyhovujici vstricnost.
dzizisketa Soucitim. Je to vsude stejne. Muz mel mit dnes volno (krome pracovniho obeda). No tak zmizel uz v 6 rano, pry do lesa a pro jistotu se nehlasi. Takze zas dorazi az vecer a pro zitrek si taky neco vymysli. Mne ani tak nevadi, ze doma neni, ale ze neco slibi a za hodinu zmizi jak para nad hrncem.
Zuzuli Tohle je hrozny, moc hrozny.
Mela jsem na dnesek naplanovano objet a zaridit par veci a je ledovka jak sviňa. Na hlavni to asi bude lepsi, ale dostat se na ni od nas a nerozbourat nekomu plot asi nerisknu, nase ulice je jeden cistej led, prsi a namrza to. Maji dneska jezdit i popelari, to jsem zvedava. Jak jsem davala popelnici pred branku, bylo to o hubu. Muz se chysta za chvili vyjet, ze pry musi, ma domluvene schuzky, bojim bojim.
Zuzuli soucítím ![]()
Evaeva Kokoska Jos diky. Ja vcera jela okolo letiste a kdyz jsem koukala na ta letadla, rikala jsem si, ze na vanocich nekde na Maledivach neco je. Myslim, ze muz neni nastvany proto, ze by byli s nami, ale strasne ho stve ten zpusob, jakym si to vynucuji a ma potrebu jim stanovit hranice. Takze si vzal cislo na meho tatu a jde to s nim prej domluvit na petadvacateho. Ja jdu radeji telefon vypnout, protoze pak cekam totalni shitstorm, co si to ten muj priserny manzel dovoluje. Oni ho moc nemusi, protoze k nim neciti dostatecnou uctu. Coz mu teda ani moc nejde, kdyz je pak slysi, jak na me rve otec do telefonu, jak jsem nevdecnej spratek, co k nim neprijede na vanoce. Obcas si rikam, ze kdyby predem urcili podminky te jejich pomoci pri me lecbe, kterou sami nabidli, ze se prece postaraji o sve dite, tak jsme to nejak zvladli sami doma. Naivne jsem cekala, ze zrovna tohle bude ta vyjimka, kterou mi nebudou predhazovat dalsich patnact let. O tom, ze moje mama rozhodla, ze na silvestra bude nase mala u nich, ani nemluve.
Zuzuli chjo, tlapkam, poslala bych je vsecky do pr.. a vypnula telefon. muzi drzim palce
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články