marieu
Já budu věřit ve vánoční zázrak a ty to udělej taky.
Stěžovací vlákno
marieu Kamarádovi držím pěsti a tebe objímám. Těžký moc.
Ktera dobra duse odtud se zna s mym brachou![]()
Rizky objednal, ja jsem stihla udelat salat, varim polivku, rano jen sbalim cukrovi a darky a prihodim jeleni gulas od pani Sambove.
Do prace nemusim a pojedu zitra.
Dekuju !
marieu Držíme palce všichni
Bude to určitě dobrý, určitě! Moc vám přeju a hlavně tvoji kamarádce obrat k lepšímu, zítra určitě už přijdou dobre zprávy.
Nurofen mají už, sehnala jsem v kamenné lékárně v Dr maxovi i v Benu.
Antje haha, mozna si taky uvedomil, ze nechce jist 3 dny stary rizky![]()
Antje tak aspoň že tak
Škoda, že to máš tak daleko, no.
marieu strasne.
Vcetne toho co prozivas s detmi. Tak doufam ze nam zitra, nejpozdeji pozitri napises ,ze se vsechno obratilo k lepsimu.
marieu ach jo. Držím vám všem palce. ![]()
marieu moc držím pěsti
, člověk si v takové situaci uvědomí, že často řeší, zlobí se a trápí kvůli úplným prkotinám....
Všem hodně síly a pohody
.
Pokud je tady psycholožka, která je ochotna pomoci i v tento vánoční čas, prosím o sz. Moc děkuji.
marieu moc držím pěsti ![]()
marieu moc drzim palce![]()
Děkuju ještě jednou všem za podporující a milé reakce. Vzhledem k tomu, v čem a jak pracuju, je pro mě těžký věřit na sebemenší zázrak v situaci, jako je tato. Jsem roky navyklá na přetřásání realistických scénářů, schémat, postupů - vždycky od nejzávažnějších. Ale teď se ten první malý zázrak stal. Nepotvrdilo se to nejhorší, "jen" neuroinfekce. Nebo autoimunita. Ještě to může být všelijak, ale začli jsme být opatrně optimističtí.
marieu Deo gratias! Naděje![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje