Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline AprilTwelve
1010 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 10:50

Mrakoplas držte se a hlavně ať je vám co nejdřív líp

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 10:53

Zuzuli 

No dobře, ale lidi ti přejou ve správnej čas, ne? Mě my teda mrzelo, kdyby někdo čekal s gratulací až na (oficiálně sezvanou) oslavu kdoví kdy. Datum je datum ... teda pokud si ho někdo pamatuje což zrovna u vánoc asi jo

A když se všude horem dolem mluví o tom, jak má bejt rodina pohromadě atd. atd., tak chápu že na tom někteří trvají, no.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 10:54

AprilTwelve dakujem. Ja tu revem jak male dieta. Je mi deti luto, ze budu cele sviatky zatvorene zas doma. Mame tiez bude bez nas vecer smutno :( 

Offline Aranel
6304 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 11:10

barbucha No, když už pořádám oslavu, tak ti nejbližší mi zavolají nebo napíšou přímo v den narozenin, ale ostatní přejí až na oslavě.

(Vlastně dobrá paralela: Ježíš má narozeniny, oslavíme to 27. )

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 11:14

Aranel No kdovikdy ty narozky vubec mel, jsem slysela, ze se narodil spis na jare. Takze za me slavit kdykoli je nalada.

Offline Mohučanka
7317 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 11:17

Moje máma byla včera u svého ovdovělého bráchy, vezla mu kapra, salát, cukroví...Ona už několik dní kašle a když se vrátila, tak mi řekla, že kdyby nebyly Vánoce, tak by se cítila na to, lehnout si do postele a být nemocná. Tak jsem jí řekla: No tak si prosím tě lehni! A ona že to v žádném případě, to nejde, lehnout si a BÝT NEMOCNÁ!!! FUJ!

No a dneska připustila, že teda luxovat nebude, a když jsem se jí ptala, jestli aspoň bere nějaké léky, tak že prý si občas "cvakne" stoptussinu, a když jsem navrhla paralen (pokud se cítí nemocně, nejspíš má zvýšenou teplotu, ale změřit se, to ne, co kdyby si něco naměřila, že ano), tak prý nic takového nepotřebuje, k čemu by jí paralen byl??

Uááááá

Offline Mohučanka
7317 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 11:19

Luna mám matnej dojem, že Vánoce se slaví teď kvůli tomu, aby překryly pohanské oslavy slunovratu. 

(Jinak já slyšela, že se narodil v létě, ale čert ví, že ano.)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2022 11:19

barbucha ale popřát po telefonu by ti mohli i k VánocůmU těch rodin, které jsou rozstrkané po republice je náročné to všechno objet.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2022 11:20

Mohučanka já mám taky ten dojem. A zrovna já na ten slunovrat čekám jak na smilování, ta tma mě ubíjí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2022 11:22

Mrakoplas to je mi líto, dovedu si představit, jak jseš smutná. Snad ti bude brzy lépe a zvládnete aspoň nějaké outdoorové aktivity.

Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 11:29

barbucha datum je jen datum a prani k narozeninam na oslave posunute o par dni by me nerozhodilo. Nejblizsi lidi zavolaji ten den, pozvani kamaradi at klidne poprejou na oslave. Jeste ze narozeniny neslavim

Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 11:31

Nejmladsi vnucka je uz par dni radne nachcipana a jeji bracha ma dneska cerstve pichly obe usi a ATB na 7 dni

Takze se na nadilku sejdem asi tak na Novy rok, kdyz zas nekde nevyleze neco dalsiho. 

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 11:32
Reakce na Evaeva:

barbucha ale popřát po telefonu by ti mohli i k VánocůmU těch rodin, které jsou rozstrkané po republice je náročné to všechno objet.

​Ale to jo, moje babička k nám taky nejezdila z Kroměříže do Prahy každej rok.

Ale možná taky proto, že matka z toho vždycky šílela, protože babička, takto její tchýně, požadovala k večeři velkou večerní a taky zpěv koled za jejího preludování u piána (a to ještě klika, že s sebou nemohla přivézt harfu) a pokud možno neviditelné, tiché a bezchybně čisté spratky (3ks), navlečené v krajkách a bílých košilích, u sváteční tabule

Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 12:29

Mrakoplas To je mi lito, ale zase děti nezameskaji školu a školku, nemusíte řešit chybění v práci, OCR,maminky je mi samozřejmě líto! Ať je vám brzo dobře;-). 

Offline 711990
18266 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 12:45

Moje mama lehla vcera vecer s horeckama, Tonda ji prave nasleduje....takze tak

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 12:56

Evaeva Karja vdaka. A mamu nelutujte, vyslo z nej, nech deti so sambom pridu a chcela ma nechat na stedry vecer samu! Teraz uz mi vyvolava, ze mame prist vsetci, ze aj tak to uz mozno vcera chytili atd .

711990 to ma mrzi, snad to nebude nic vazne. Ja som deti ani nedala cez tyzden do skolky, aby nic nechytili a nakoniec som doniesla koronu z vianocneho vecierku ja

Offline Lenka22
2536 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 13:12

Muslik uf, jen z přečtení jsem vystreslá.... držím palce, ať je to nadále pokud možno v klidu. 

Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 13:18

711990 Tonik si to teda letos vybira, chudak malej.

U nasich jedno nachcipany batole a dneska rano jedny obe naraz pichnuty usi s ATB.

Offline 711990
18266 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 13:33

Kokoska Docela jo, no:( ale u vas teda taky slusny skore

Offline JankaM
2987 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 13:59

Všem přeji brzké uzdravení a v rámci možností pěkné svátky. 

Má někdo ještě vyndanou lopatu? Sambo od rána přestavuje a instaluje domácí PC (které se zapíná cca1x měsíčně), podle původního předpokladu práce na 10 minut