Všem marodům brzké uzdravení!
Stěžovací vlákno
JankaM ja jsem se uz dnes byla podivat, jestli je zem moc tvrda
JankaM Rezignuj, za to není trestní sazba...
ouch ty vanoce jsou snad zaklety, drzte se vsechny at neni lopat zapotrebi. ja tu mam jen svoje skvely dospely deti a stejne uz jsme se stihly s dcerkou rafnout
babicka slibene cukrovi dodala v poctu asi 10ks, pry zbytek zitra, ze je to uz "po vanocich" ji vubec nenapadlo. ja to sice nejim ale mam tu letos ruzny vymenny obchody typu kapra za salat cukrovi za.. no a uz neni![]()
Mně se muž v 16 hod. zeptal, jestli nemám nějakou hezkou obálku na poukazy pro tchána, které jde zrovna tisknout? (Měla jsem jednu a tu jsme použili na permanentku do kina pro rodinu švagrové.) V 16.20 měnil tonery v tiskárně. v 17 hod. se měla podávat večeře u tchánů, naštěstí bydlíme na stejném sídlišti.
To ubohý dítě zas úplně hoří a má skoro 40
co je tohle zas za ohavnou nemoc. Zas půl noci nespím a podávám kapesníky, pití a kontroluju, jestli dejchá. Ať už aspoň ty pitomý horečky opadnou, s tím už máme bohatou zkušenost ![]()
U nás to proběhlo, uf...chtěla bych napsat v poklidu, ale to nějak neumíme...
(spodní patro stromečku už je ocesany od ozdob a žárovek)

žluťásek achjo, snad už se to dneska konečně zlomí
žluťásek Držím palce, ať už to opadne co nejdriv. Ale i teď byla kamarádka nemocná a měla čtyři dny 40, dolů ji to nedal ani paralen ani nurofen, pomohla ji jen vlažná sprcha na 39. U doktorky byla, CRP nic, covid test nic. Prostě teď je to úplně zaklety. Myslím na K. ať jsou bacily už fuč
dzizisketa U nás sel sambo kupovat rodičům dárky včera ráno a s tím, že pak se musí stavit na stavbu a na ryby, že si udělá takovej pěknej den
. Pak to nějak sám přehodnotil. Ale je to někdy těžký, jako mlčet!
žluťásek To je mi líto. :-(
Fakt na pytel, lituju všech nemocných, já taky včera zažila infarktový stav, když jsem se ráno probudila a na telefonu dva vzkazy s odstupem hodiny "mami", dcera se večer necítila moc dobře, no nic jí není, klasická viroza (naprd pochopitelně, ale pcr negativní), ale já se řítila do pokoje s vidinou umírajíciho dítěte....
Muslik Tchýni se nedivím, ale tebe je mi líto, jsi v tom nevinně a všichni očekávají, že to nějak vyřešíš!
žluťásek ty jo, pořád
něco takového teď měli u švagrové, celá rodina. Trvalo to snad týden, ale chřipka to nebyla. Řádí fakt divné viry. Snad už se to u vás zlomí.
žluťásek tlapkam moc, ať je brzy lépe ![]()
žluťásek něco takového mám teď taky.... Hrozné horečky a zimnice... už aby to bylo pryč
Fakirka To je mi líto, ať je ti brzy lépe.
žluťásek takhle nemocné děti jsou nervy pořád, ale na Vánoce to mimo strachu, jestě člověka i mrzí. Ať je to také brzy lepší.
U nás už ve středu přišel nachlazený mladší, nutně musel něco dodělat ve škole, ve čtvtek nutně jet do Vídně, tak už jsem to brala tak, že to ho dorazí a bude marod. Zatím teda naštěstí má jen rýmu, ale když to tady čtu, tak se mi zítra ani nechce na oslavu mezi víc lidí.
žluťásek nepotesim ta asi. syn mal teploty okolo 40 krasnych 11 dni. bola to chripka typu a. crp nizke, antigen negativny. doktorka povedala ze zrazat teplotu a vydrzat. este dostal nieco na imunitu a kasel ktory vraj ma trvat aj mesiac po chripke. fakt super. striedat paralen s ibalginom sme prestali lebo mu paralen nezaberal takze sme dennu davku ibalginu rozpocitali na 4x a davkovali po 6 hodinach ak bolo treba
eless kašel se vždycky doléčuje dlouho. To je takové blbé, už nejsou infekční, ale ve školce se na tebe zle koukají. Doufám, že už je malý v pořádku.
eless malý to chytil asi od tatínka, ten měl horečky 5 dní, teď už má jen hroznou rýmu a kasel. Tak doufám, že i u syna to už bude lepší brzo, dneska načíná čtvrtý den. Já jsem zatím ok, to je úplně nevídané. Musím se jít rychle projít, než to lapnu i já a zas se nedostanu týden ven ![]()
Kde je to lopatove komando? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje