Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2022 14:02

Všem marodům brzké uzdravení!

Offline Candance
5605 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 14:12

JankaM ja jsem se uz dnes byla podivat, jestli je zem moc tvrda

Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 14:24

JankaM Rezignuj, za to není trestní sazba...

Offline continuity
41553 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 14:40

Candance u nás bahno po kotniky. Máme čerstvé zasypanou překládku inženýrských sítí, tam se bude kopat dobře. 

JankaM 

Offline viktorka_od splavu
48869 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 17:10

ouch ty vanoce jsou snad zaklety, drzte se vsechny at neni lopat zapotrebi. ja tu mam jen svoje skvely dospely deti a stejne uz jsme se stihly s dcerkou rafnout babicka slibene cukrovi dodala v poctu asi 10ks, pry zbytek zitra, ze je to uz "po vanocich" ji vubec nenapadlo. ja to sice nejim ale mam tu letos ruzny vymenny obchody typu kapra za salat cukrovi za.. no a uz neni

Offline dzizisketa
8766 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 23:33

JankaM 

Mně se muž v 16 hod. zeptal, jestli nemám nějakou hezkou obálku na poukazy pro tchána, které jde zrovna tisknout? (Měla jsem jednu a tu jsme použili na permanentku do kina pro rodinu švagrové.) V 16.20 měnil tonery v tiskárně. v 17 hod. se měla podávat večeře u tchánů, naštěstí bydlíme na stejném sídlišti.

Offline žluťásek
8789 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 05:46

To ubohý dítě zas úplně hoří a má skoro 40 co je tohle zas za ohavnou nemoc. Zas půl noci nespím a podávám kapesníky, pití a kontroluju, jestli dejchá. Ať už aspoň ty pitomý horečky opadnou, s tím už máme bohatou zkušenost

Online Potrefenáhusa
38160 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 08:12

U nás to proběhlo, uf...chtěla bych napsat v poklidu, ale to nějak neumíme...

(spodní patro stromečku už je ocesany od ozdob a žárovek)

Online Potrefenáhusa
38160 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 08:13

žluťásek achjo, snad už se to dneska konečně zlomí 

Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 08:26

žluťásek Držím palce, ať už to opadne co nejdriv. Ale i teď byla kamarádka nemocná a měla čtyři dny 40, dolů ji to nedal ani paralen ani nurofen, pomohla ji jen vlažná sprcha na 39. U doktorky byla, CRP nic, covid test nic. Prostě teď je to úplně zaklety. Myslím na K. ať jsou bacily už fuč 

Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 08:32

dzizisketa U nás sel sambo kupovat rodičům dárky včera ráno a s tím, že pak se musí stavit na stavbu a na ryby, že si udělá takovej pěknej den. Pak to nějak sám přehodnotil.  Ale je to někdy těžký, jako mlčet! 

Offline Garfie
27966 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 08:45

žluťásek To je mi líto. :-(

Fakt na pytel, lituju všech nemocných, já taky včera zažila infarktový stav, když jsem se ráno probudila a na telefonu dva vzkazy s odstupem hodiny "mami", dcera se večer necítila moc dobře, no nic jí není, klasická viroza (naprd pochopitelně, ale pcr negativní), ale já se řítila do pokoje s vidinou umírajíciho dítěte....

Muslik Tchýni se nedivím, ale tebe je mi líto, jsi v tom nevinně a všichni očekávají, že to nějak vyřešíš! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2022 09:40

žluťásek ty jo, pořád něco takového teď měli u švagrové, celá rodina. Trvalo to snad týden, ale chřipka to nebyla. Řádí fakt divné viry. Snad už se to u vás zlomí.

Offline tv
4153 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 09:43

žluťásek tlapkam moc, ať je brzy lépe

Offline Fakirka
2222 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 10:45

žluťásek něco takového mám teď taky.... Hrozné horečky a zimnice... už aby to bylo pryč 

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 11:27

Fakirka To je mi líto, ať je ti brzy lépe. 

žluťásek takhle nemocné děti jsou nervy pořád, ale na Vánoce to mimo strachu, jestě člověka i mrzí. Ať je to také brzy lepší.

U nás už ve středu přišel nachlazený mladší, nutně musel něco dodělat ve škole, ve čtvtek nutně jet do Vídně, tak už jsem to brala tak, že to ho dorazí a bude marod. Zatím teda naštěstí má jen rýmu, ale když to tady čtu, tak se mi zítra ani nechce na oslavu mezi víc lidí.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 11:30

žluťásek nepotesim ta asi. syn mal teploty okolo 40 krasnych 11 dni. bola to chripka typu a. crp nizke, antigen negativny. doktorka povedala ze zrazat teplotu a vydrzat. este dostal nieco na imunitu a kasel ktory vraj ma trvat aj mesiac po chripke. fakt super. striedat paralen s ibalginom sme prestali lebo mu paralen nezaberal takze sme dennu davku ibalginu rozpocitali na 4x a davkovali po 6 hodinach ak bolo treba

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2022 11:39

eless kašel se vždycky doléčuje dlouho. To je takové blbé, už nejsou infekční, ale ve školce se na tebe zle koukají. Doufám, že už je malý v pořádku.

Offline žluťásek
8789 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 11:44

eless malý to chytil asi od tatínka, ten měl horečky 5 dní, teď už má jen hroznou rýmu a kasel. Tak doufám, že i u syna to už bude lepší brzo, dneska načíná čtvrtý den. Já jsem zatím ok, to je úplně nevídané. Musím se jít rychle projít, než to lapnu i já a zas se nedostanu týden ven

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 11:46

Kde je to lopatove komando?