Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5320 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 19:47

bram Tri dny, to uz je v pohode, ne?  
Ale jinak opravdu soucitim, nam tohle dela tchyne porad, naposledy vloni jsme s ročním ditetem prijeli na Vanoce a zjistili, ze ma streptokokovou anginu, mame to k nim skoro 2 hodiny cesty a meli jsme tam byt 2 dny  Donutila jsem ji vzit si respirator, pobyli jsme 2 hodiny a odjeli, to fakt neslo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2022 19:57

Tabea nevím, jak na Slovensku, ale v Čechách je izolace, tuším, jen doporučená. Takže ven chodit můžeš. Ale přecejen nechceš přivést kovid někam na návštěvu.

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:24

bram Ne. A zůstali jste? Jako spousta lidí to fakt neřeší, moji rodiče mezi ně taky patří. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:29

bramTohle fakt nechápu. Člověk by si řekl, že tohle se trochu omezilo, ale ne. Nemocný lidi musí být všude a ještě ostatní musí zvát. A poslední dobou to slyším ze všech stran, o těch ročnících babiček. My ty lidi poslední dobou posíláme minimálně do lékárny pro respirátor, protože já mám jen virózu, slyšíme denně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:30

Renusatko nejlepší je nejsem nemocná, jen jsem nastydla

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:33

Co ty lidi blázní, já to nechápu. Když maj horečky, proč si nezalezou do pelechu s čajem, cukrovím, knížkou, k televizi? Dyť z tý návštěvy ani nemůžou nic mít, když je jim blbě

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:35

žluťásek A co malej? 

Taky to nechápu, ale moje máma taky nestona a přechází to, to už fakt musí bejt. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:35

Tabea tusim je povinna izolacia 5 dni ale tak nebola som na ofiko teste, takze teoreticky mozem kamkolvek. Ale nelajznem si, ze niekoho z rodiny nakazim. Ostatní su zatial ok, aj dnes boli po rodine (karanteny su uz zrusene), rano ich znova testnem a ked budu stale negativni, pojdu k babke (pride tam sestra s detmi). Ale mna to teda nebavi doma sama sediet:( Ale hlavne, ze si to uziju aspon deti. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:38

Myrtila Renusatko Karja jako já jsem byla jediná, komu to přišlo divný, děti byly natěšený, takže jsme zůstali. Zítra jedeme k našim a tam je zase nachcípaná, ale už teda téměř zdravá, moje matka, takže už je to asi jedno

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:39

Karja furt marůdek, horečku má pořád, strašnou rýmu, kašel. Dneska usnul na gauči, než jsme nandali oběd na talíř. Teď jsme si četli asi hodinu v posteli a když jsem zavelela, že do sprchy a vyčistit zuby, schoval se pod peřinu a do dvaceti vteřin usnul. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:40

Všem marodům přeju brzké uzdravení! 

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:40

žluťásek No hele, moje maminka sice nechce, abysme přišli, když je nemocná, ale má špatné svědomí, že když je jí zle tak nic nedělá a leží  

Offline Myrtila
5320 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:46

bram No tak snad si odsud tu chripku neodnesete. Ale taky to nechapu, ani ze vas zvala, ani ze to tem ostatnim nevadi  U nas to vloni taky vadilo jenom mne, seslo se nas tu taky vic a ostatni s tim byli v pohode, jenom ja prudila, ale taky jsme pak jeli jeste dal k nasim, kam zase prijeli dalsi nasi pribuzni, pekne bychom to roznesli. 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:47

DruI no dyť, s horečkou je potřeba umejt minimálně okna a přerovnat špajz. Když už je doma, ať ten čas nějak využije, žejo...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:47

Evaeva To byla oblíbená věta naší kolegyně. Já nemam covid, jen nějakou virózu nebo chřipku. No tak to chceš asi

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 23:45

Renusatko tohle nam udelal kolega v utery - "dneska rano jsem citil, jak me skrabe v krku, udelal jsem si test, ten byl negativni, tak jsem tady v kancelari". No vazne bych byla radsi, kdyby zustal doma.

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 07:03

Mrakoplas já bych po návštěvách pozitivní taky nechodila, ale ven normálně (s maskou) ano. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 10:35

Renusatko Tohle delam ja Furt si rikam, ze to delat nebudu, ale dokud neumiram, tak lezu do prace, litam po venku atd. Lezela jsem fakt jen u chemosky. Tak se polepsim.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 10:40

Tabea dnes uz sa citim celkom fit, tak to mam presne v plane :) 

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 26. prosince 2022 12:02

Mrakoplas tak to je super