Mrakoplasštěstí, že už rozmrzla zem, že?
Tlapkam!
Mrakoplasštěstí, že už rozmrzla zem, že?
Tlapkam!
eless Ale zas je ,,dobrý,, že jste to zvládli doma a nějak se to nezkomplikovalo. Ať malého kašel brzo prejde, ten je bohužel hrozně na dlouho.
U nás kašle babička, musím dětem zase nějak zakázat tam chodit, hlavně te menší, to je vždycky takový pitomý, ale ona to babička vždycky tak přechází, že to má pak fakt blbý!
Renusatko No hele já jsem takhle už tak paranoidní, že taky už nechci nikam chodit jako typu koncerty nebo silvestr. Protože pak když jsem nemocná tak nejenže jsem nemocná, ale doma to je strašná pakárna pak pro všechny!
Renusatko děkuju ![]()
KarjaJá si zase říkám, že když si kolik let nedonesu nic z práce, teď nic z večírků a všech předvánočních akcí a celkem nic nedonesli kluci, tak je škoda být nemocná. Je to oslava narozenin neteře, jen já tam nechodím s úplnou radostí. Můj brácha a švagrová mají doma většinou naprosto šíleně přetopeno a skoro nevětrají. Rodina od švagrové je nemocná, ale jak je znám, tak si nebudou chtít nechat oslavu ujít. Jinak je všechny vidím ráda a holky ještě bereme v úterý na výstavu.
Renusatko Tak to mas nějakou silnou imunitu, nebýt těch nemocných příbuzných to bych na tvém místě neváhala. Já právě asi jak nikam nechodím ted, tak už jsem takova neodolná bacilum:-D.
KarjaJá si myslím a v okolí vidím, že jak jsme celý covid chodili do práce a ty roušky se zrovna u nás moc nenosily, tak jsme asi neutrpěli ten imunitní šok. V práci jsme před svátkama, na vánočnim večírku, byli všichni. Asi 60 lidí, zdravotnické zařízení, takže jsme se jim nevyhýbali ty dva roky a i teď před Vánoci, když už bylo spoustu nemocných, jsme pořád mezi lidma. Manžel taky neměl skoro žádné HO, tak to trochu připisuju tomu. Jen nevěřím, že v malém prostoru, bez větrání něco nechytnu.
Renusatko Jj já si taky myslím, že je to tím zlenivěním. Já skutečně nepřicházím s lidmi nějak extra do kontaktu, covid necovid a když tak venku. Do toho takový permanentní nevyspání a trochu únava a pak stačí něco proletět kolem a mám to
28. máme odjet s kamarády na Silvestra a starší dítě má kašel 38C horečku. ![]()
A muž se mě zeptal, že se mu to nezdá, jestli jsem dobře sklepala teploměr.
Vařím na slavnostní večeři s dcerou a jejím sambem (muž je celý den v práci) svíčkovou a ta potvora mi z hrnce prskla na ruku, na tu jemnou kůži zespoda a začalo to strašně pálit, tak instinktivně sáhnu po ubrousku a setřu to a co? Strhnu si tři puchýře na maso, vzápětí se udělaly znova! Potřela jsem to hemagelem a překryla sterilní čtverečkem.
Už vidím, jak mě to bude bolet v běhacím triku
A přeju všem marodům rychlé uzdravení a ženám nemít potřebu hledat lopatu ![]()
Pridavam do spolku marodu nasi mladsi. Vcera od rana horecka /takova ta 39 a vic, co radsi ani nemerim/, v krku jasna angina, uz dlouho ji nemela. Podarilo se mi doma najit zbytek proslyho Ospenu a kamaradku, ktera trpi na anginy a doda pokracovani. Snad uz zacina zabirat a noc nebude tak hrozna jako tahle. Ale veceri a darky chudak sjeta Brufenem zvladla. Preju vsem marodum, at uz je jim konecne lip!
A kdyby nekdo vedel, jestli v nejake prazske lekarne Ospen je...budu moc rada za tip. Ale spis asi neni.
mirajo ještě že máš doma starý, z toho je teď podpultové zboží
Ať je brzy fit.
Evaeva ja viem, tak dufam ze az skolku otvoria tak bude ok.
žluťásek nas maly to doniesol zo skolky. nejakym zazrakom neochorel muz, ktory za beznych okolnosti od syna chyti vsetko. a dokonca ani ja, napriek tomu, ze syn spal so mnou v posteli
Karja ak mam pravdu povedat, tak mi lepilo dost. tolke dni vysoka teplota a slaba strava, ze som sa fakt bala aby nebol v nemocnici. teraz uz je ok ale stale unaveny. spi cez den, co uz roky nezvykol
Evaeva Je to vzacnost, i rocnik 21 povazuju za dobrej
, ale mam jen na 4-5 dni, to by bylo malo.
mirajo já jsem četla, že prej penicilin měl dorazit spolu s těmi nurofeny pro děti. Takže bych zkusila zejména nemocniční lékárny a velkou dodávku prej obdržel dr.max
Mrakoplas děti jsou taky pozitivní?
Nesmíte ven?
V Bavorsku můžou ven i pozitivní, jen musí mít pořád masku. Mně nadělil syn covid k narozeninám. Respektive si myslím, že to byl on, protože byl nachlazenej. Já měla takový divný příznaky, tak jsem se testla a byl tam. Děti negativní, normálně chodily dál do institucí.
No. Takže jsme přijeli ke tchýni, tři děti s rodinami (6 dospělých a 5 dětí) a tchýně nám oznámila, že moc nechystala, pač má chřipku, tři dny měla 39, ale teď už má jen 37 stupňů. Tuberácký kašel included. Byla jsem šťastná, že dcera nic nepřitáhla ze školy a svátky strávíme v klidu a místo toho dorazíme do morového doupěte ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.