Je nejaká outlast zimná čiapka?
Stěžovací vlákno
Je, několik. Třeba tahle chlupatá mazlík nebo pletené aj.
Letos mám nějaké zákeřné prskavky. Aktuální skóre je dva spálené puntíky na polici, kde je zapaluju od svíčky (abych nemusela odkládat sirky), jedna na parketách a jedna na vnitřní straně mého zápěstí ![]()
dzizisketa vďaka, a myslela som si, že sme v deťoch ![]()
Jitka77 taky máme puntík na konferenčním stolku![]()
EDITH4B Vypálené odkládám do dřezu, než vychladnou - budu je tam muset i zapalovat ![]()
Jitka77 jojo,asi tak
Ja fakt nejsem normalni,ze dobrovolne pracuju v nemocnici.....![]()
Zarinya co se deje ? Myslela jsem, ze mezi svatkama mate na luzkovem trosku klid.
Antje ne tady neni nikdy klid......
Plus mam na starost sama celou nemocnici 10 pater. Intenzivku ,ambulanci,porodni saly....driv jsme byli o svatcich dva....no to uz je minulost a ja se muzu asi rozkrajet.
Zarinya to me mrzi. Az odejdes vrchni se zblazni.
Edit : myslela jsem ze jsi na oddeleni kde je se to na svatky vyprazdnilo, cela nemocnice to je pro me nepredstavitelne.
Zarinya Strašný, tady to přetěžování.
Co ty lidi blázní, já to nechápu. Když maj horečky, proč si nezalezou do pelechu s čajem, cukrovím, knížkou, k televizi? Dyť z tý návštěvy ani nemůžou nic mít, když je jim blbě
To je přesný.
S tím pelechem a ostatními vyjmenovanými položkami to aktuálně praktikuji, jsem votrávená až na půdu, ale neumím si představit návštěvu, kterou bych si aktuálně užila... a nikoho, kdo by si na návštěvě užil mě...
Antje ne ja litam po cely nemocnici na zavolani.![]()
Od zitra mam dovolenou,kterou potrebuju jako sul.A i to beru jako schvalnost od sefky,ze vypsala mi sluzbu na dnesek...sobotu,nedeli jsem mela volno.Ja bych asi jinou sluzbu uhadala,ale nakonec jsem si rekla,no dobry,alespon pojedeme na Stedry vecer k rodicum.A ten pondelek preziju,ale tech 6hodin je nekonecnych.![]()
Kan diky za uznani.![]()
To je přesný.
S tím pelechem a ostatními vyjmenovanými položkami to aktuálně praktikuji, jsem votrávená až na půdu, ale neumím si představit návštěvu, kterou bych si aktuálně užila... a nikoho, kdo by si na návštěvě užil mě...
Ja bych tak s radosti marodila.Vubec bych se z postele nehla.
Nechci se rouhat,ale ja vubec nebyvam nemocna.![]()
Asi mam z ty nemocnice odolnou imunitu.
Luna Tak ono cokoliv přecházet není dobré a nèkde se to nasčítá. Zase to v našich profesích chápu, protože to není na HO, nemůžeš to posunout ani dodělat později Někdo za tebe v tu chvíli musí nečekaně tu práci vzít, takže si to 100x rozmyslíš a jdeš, když neumíráš. Jen dle mého se dá některým věcem vyhnout, třeba společné kávě, obědu, neustálému lezení k někomu blízko a nebo teď i ten respirátor, když už nèkde člověk nemocný je. Nebo i blbé mytí rukou a to už v čekárně nikdo neudělá, když vylezl z tramvaje a ta naše kolegyně taky ne.
Zarinya ja ti preju at si to volno krasne uzijes a treba si i neco hezkeho koupis![]()
Já bych ti moc přála odpočinek a relax bez toho marodění.
Zarinya mala byla opravdu nemocna, pohraly jsme si a vecer jsem jela domu.
Cesta strasna, nastesti to auto ma skvela svetla i mlhovky, ale bala jsem se.
Na Stedry den neter dostala 40 a lezlo to vys, tak ji balil do mokreho rucniku, chudak mala.
Jak jsem nevedela co koupit, tak jsem nekde vzala vyskrabavaci obrazky a nejlepsi darek ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články