Antje to je hezké, že to nakonec takhle dopadlo. Akorát je škoda té nemoci, snad bude brzy v pořádku.
Stěžovací vlákno
Evaeva dekuji, jeste mi kolegyne pro ni poradila knizky a to mela taky radost.
Antje Tak ještěze jsi v pořádku dojela! No chudinka, snad si aspoň něco užila z toho štědrého dne.
Karja diky, na tebe jsem myslela, nekde tam u vas se v mlze srazila auta?
Antje Noo, já myslím, že to bylo někde až dost u Brna ne? Ale nesledovala jsem to.
Karja nevim, to byl oden predtim a 23 znova, rikali pred Prahou v mlze, tak jsem si vzpomela. Ale to je jedno, hlavne ze jste v poradku.
Antje Děkuji, my toho vlastně ani tolik nenajezdime;-). Ty mlhy jsou hrozne nepredvidatelne no, to je vždycky před Jihlavou, to je podes, jak jinej svět najednou.
Dite mi zablokovalo bedra ![]()
Lezela jsem na zemi na brise a protahovala se, kdyz mi skocila na zada... A ja uz nevstala sama
Zuzuli au!
Smarja, voni predabovali Hrisny tanec, proc???
Jsou dvě verze dabingu, pro televizi s tím blbým Pomejem, a pak pro VHS s Antonínem Navrátilem.
Kokoska no.. taky jsem si říkala, že asi blbě slyším! Viděla jsem to vždy jenom v TV.
bublifuk ja jsem to vypnula, nebylo to dobry. dzizisketa vzdycky jsem to videla jen v televizi, s jinym dabingem.
Smarja, voni predabovali Hrisny tanec, proc???
Protože složenky se samy nezaplatěj? ![]()
barbucha a co mne je do necich slozenek? Ja chci svy jisty!
Meli jsme dneska jet na Vysocinu, muz smrka, huhla, kasle... no nejeli jsme nikam a uz vidim zive a v barvach, ze na prichod Noveho roku si budu pripijet cajem s citronem a ke slavnostnimu obedu pojidat tak akorat paralen a celaskon.
Ovsem nejlip si nachcipanej sednout bosy, v tricku a kratasech ke kompu a otevrit si na sebe okno.
barbucha a co mne je do necich slozenek? Ja chci svy jisty!
Jen počkej, až znova nadabujou Louis de Funese
Přece Filipovský na něj nemá monopol a prachy už taky nepotřebuje ![]()
barbucha nevyhrozuj!
barbucha Tak to by byla katastrofa. Funes zachránil mého otce včera před infarktem, páč to z projevu Zemana (vydržel přesně tři věty),hodil na Fantomase. Zbytek rodiny šel ven.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články