Kokoska barbucha zas ty dvě verze jsou z let 1991 a 1993, takže to není od sebe nijak daleko.
Nevím, která je ta "správná", takže jsem si to včera užila ![]()
Kokoska zašívala jsem u toho triko. Takže občas jenom zvuk a je to jiný film. Horší...
Podobně zmršili novým dabingem Báječní muži na létajících strojích...ztratilo to jiskru i vtip.
Takto som nedavno pozerala Pro par dolaru navic (alebo Pro hrst dolaru? Sa mi tie nazvy oboch pletu). A hned v prvych minutach si vravim: Coze? Oni tam zmenili dabing, ved on mal iny hlas! Aby mi v zapati doslo, ze som to predtym vzdy videla v originale s titulkami ![]()
Fuj, dnes som sa mala hnusnu nezhodu s otcom. Má úplne patologicky vzťah k svojej rodine a je úplne mimo, keď tam ide (viezla som ho za babkou do nemocnice).
Aranel já to znám taky s jiným dabingem, tohohle jiného jsem si všimla už naposledy a taky s tím nejsem spokojená:(
A mam pocit, ze dneska Cesta do Ameriky byla taky jinak mluvena, i tam rikali uplne neco jinyho. Ale tam je mi to jedno.
Zomrela Viviene Westwood :(
pecka Catherinne ... zrovna to chci zmínit
(prosím ať už r.22 skončí, bylo toho už dost)
Marielle obavam se, ze ten pristi lepsi nebude. Navic zacnou cestovat Cinani...
Marielle Jsou to špatné zprávy, ale zase smrt je jediná jistota, kterou na tomto světě máme. :D
Jak byste zareagovaly na žádost "přehoď prosím prádlo do sušičky"? Muž byl v koupelně, když doprala pračka, o dvě hodiny později najdu prádlo v otevřené nezapnuté sušičce a muž nechápe, co je špatně...![]()
Garfie myslim, ze muj muz by udelal presne to same ![]()
Garfie Asi bych šla hledat lopatu. Toto zvládá i můj čtyřletý syn
A muž teda taky bez problému.
Garfie Vždyť on to splnil doslova.
Já to po téměř 50 lech manželství chápu. Ale, že je to na budku, to teda je.
Ja bych rekla to same co ty a nasla bych to same co ty. Je to unavne a na lopatu.
U nas je pravidelne doprana pracka vypnuta. O aspon vytazeni nemluvim, ona neni ani otevrena.
Garfie nech ho žít
, u nás by nejspíš následovala otázka a nebo by byl výsledek totožný... Zas je to lepší, než kdyby ji pustil na blbej program a vytáhla jsi všechno sražený![]()
Candance naši majú v malej kúpeľni slim práčku a jedna z predchádzajúcich mala vykonanie zatlacenim tocitka. Otec to mnohokrát vypol zadkom, vieš si predstaviť moju cholericku mamu, keď našla nedoprate prádlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.