Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 17:37

Garfie Já jsem dnes napsala z práce to samé co ty a po návratu domů našla to samé co ty.

Prý se mám podivat, co jsrm napsala...přehoď to tmavé do sušičky a hoď tam světlé

Offline černá káva
2122 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 17:42

Renusatko A hodil ?

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 17:55

Garfie muj muz by se ze vseho nejdriv zeptal, jak se otvira pracka

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 18:05

Garfie Já bych mu dala milost. Ale naštve to řádně teda. A spravím ti náladu, můj muž mi včera při degustační večeři poradil použít mističku s mlíkem tak debilním způsoben, že jsem to vylila a personál lezl smíchy pod bar. Fakt dáreček. Děkuju Ježíšku! :D

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. prosince 2022 18:10

Kan teda! Teď mě zajímá co jste měli a jak se používá mystička s mlíkem!

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 18:24

Kokoska No počkej, to se samozřejmě ptal, to jsem ani nepsala, však už dlouho mám pocit, že žijeme se stejným mužem!

Candance On byl zrovna u toho, když doprala a požádala jsem ho o to přehození, samotného by ho to netrklo ani náhodou. Jako mně to dnes přišlo spíš úsměvný, ale chápu tě úplně, člověku to někdy připadá, jako když si ti chlapi radili, aby při každým umývání nádobí rozbili skleničku a ženy je tak zbaví povinnosti, kde to bylo? Taková normální rodinka, nebo podobná komedie....

Offline Myrtila
5320 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 18:35

Garfie Jeste nedavno bych nasla to stejne, ale ne protoze by to nezvladnul zapnout, ale protoze rozkaz znel jasne, proste technik, no  Ted, co mame dite, se v tomto hodne zlepsil

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 18:44

Garfie toho meho by to taky netrklo ale on je notoricky zhasinac a setric energie.

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 18:45

Garfie ale me by tohle vysiralo fakt hodne, respektive bych nebyla schopna to akceptovat, i kdyz tyhle veci doma podavam v klidu, nastesti to staci. ja nebudu partnerovi davat doslovny instrukce jako nejaka manazerka domacnosti. ocekavam, ze pouzije hlavu, v praci to taky uspesne dela.

partner tyhle tendence trochu ma, jako ostatne asi kazdej kvuli nejakym vychovnym stereotypum, ale ja tohle opravdu neberu. i kdyz asi v nejakym tradicnejsim rozdeleni roli typu muz prevazne zivitel zena prevazne pece a organizace se tomu neda uplne zabranit.

jinak zdravim z olomouce do olomouce, prave jsem dobre pojedla v long story short :)

edit: jeste jsem dneska objevila telegraf cafe u nadrazi, nevim, jak dlouho uz existuje? tyhle povedeny rekonstrukce starych industrialnich budov jsou fakt super!

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 18:54

Lilly_Ku Telegraf je  to se fakt povedlo! Myslím, že funguje tak dva roky, ale jen odhaduju. Užívej, já byla v centru včera a úplně mě dojalo, jak je to tu hezký, ne že bych neviděla spoustu much!

U nás bohužel ten "manažer domácnosti" jsem já, ne že bych si to vybrala, ale více méně to akceptuju a muž toho nezneužívá, ale tvl tohle...jak říkáš, očekávala bych, že použije hlavu. Prý myslel, že si chci vybrat nějaký speciální program, no tak určitě. 

Offline andulka01
12835 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 19:04

Garfie Nedokončila jsi příkazový řádek, no. Přehoď a ZAPNI
Ostatně, dneska mě postihlo némlich to samé, jen s pračkou. Příkazový řádek měl znít: přihoď si tam to triko a dej to prát. Nojono, tři hodiny zpoždění.

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 19:04

Garfie to je dobrej a podstatnej postreh - aby toho ten druhej nezneuzival.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 19:48

Garfie ta zduvodneni oni umi

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 19:52

andulka01  Taky dobrý, hned je mi líp!

Lilly_Ku Já myslím, že lidi můžou mít různé uspořádání, ale je důležitý, aby respektovali jeden druhého a brali jeho přínos rovný tomu svému. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 20:00

Blba stiznost. Chtela jsem si koupit kabelku a nez jsem si dosla pro kartu, byla pryc. A ja ji ted potrebuju

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 20:02

Garfie a aby byli v paru jako tym, to je pro me uplne nejvic a fakt se na tom snazim pracovat.

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 20:22

Garfie budu muset toho mého pochválit, nejen že ví, že k tomu určitému programu musí ještě nastavit dodatečné ždímání na 1200 otáček, ale šoupne to do sušičky a zapne ji ( zapnout jednou doprava pokaždé, to se nemění) A dokonce si pak poskládá ponožky a zbytek přehodí přes židli aby se to nezvalchovalo.

No jo, ale jsou to léta praxe a dřiny , toto!

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 20:23

Candance to je ale smůla, to byla fakt jen jedna!

Offline Marielle
příspěvků moje polička 30. prosince 2022 22:16

Kokoska Kan děkuji. Nestíhám reagovat :( ... furt v procesu furt v procesu ... 

Online Luna
10864 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 22:35
Reakce na Garfie:

Jak byste zareagovaly na žádost "přehoď prosím prádlo do sušičky"? Muž byl v koupelně, když doprala pračka, o dvě hodiny později najdu prádlo v otevřené nezapnuté sušičce a muž nechápe, co je špatně...

​Ja bych to asi taky tak udelala.  Dost se minulevilo.