Catherinne ale ona tam byla dlouho a ja az dnes zjistila, ze ji potrebuju
Stěžovací vlákno
Candance a nikde jinde není? To zamrzí.
Catherinne asi je. Ale nenasla jsem ji, navic byla za dobrou cenu a uprimne, ja ji nepotrebuju nutne, jen se mi libi, tak proto ji tak nutne potrebuju.
Garfie budu muset toho mého pochválit, nejen že ví, že k tomu určitému programu musí ještě nastavit dodatečné ždímání na 1200 otáček, ale šoupne to do sušičky a zapne ji ( zapnout jednou doprava pokaždé, to se nemění) A dokonce si pak poskládá ponožky a zbytek přehodí přes židli aby se to nezvalchovalo.
No jo, ale jsou to léta praxe a dřiny , toto!
Léta praxe mě naučila, že milostpán nesmí na programování pračky a sušičky ani sáhnout, jinak mu přerazim vobě ruce! ![]()
Přendat prádlo, cajk. Pověsit ho (v létě) taky. A žádný skládání SI ponožek, složit musí i moje! A uklidit... Včetně dalšího nežehlícího, podprdy a spoďáry incl. Ovšem jemná a sofistikovaná práce, to jest rozhodnout na kolik stupňů se bude co prát/sušit, ta zbývá na mě. Jednou se pravděpodobně udřu ![]()
barbucha no jo ale když nenaprogramuje, tak ani nevypere ani neusuší, ne?
Já ponožky v podstatě nemám, spoďáry a podprdy v pračce neperu, tak si tak poskládá to svoje. To moje, co je lepší, beztak raději peru a suším když jsem u toho. Jistota je jistota, taky se jednou udřu.![]()
Nevypere ani nevysuší, lempl jeden
Ale mně stačí, když pověsí a pak rozdělí a uklidí, případně vyndá ze sušičky - a rozdělí a uklidí. Jsem skromná!
Kan teda! Teď mě zajímá co jste měli a jak se používá mystička s mlíkem!
Bylo asi pět chodů, naprosto dobrého jídla. Ta miska s mlékem byla ke kávě a nebyla to klasická mlékovka, jako kavárenskej povaleč jsem to takto servírovat viděla poprvé. No tak poradil mi muž, že. Ale jsem ráda, že se kluci za barem pobavili, manžel si to taky nenechá pro sebe a přátelé, kolegové, rodina se zasmějí taky.
Candance ja zadne ukony ohledne prani a suseni po manzelovi nechci, to je v ramci rozdeleni ma prace, ale ze jde kolem doprane pracky a vypne ji (bez toho, ze by otevrel, vyndal to pradlo nebo na me houknul) to me teda taky toci
Candance ja zadne ukony ohledne prani a suseni po manzelovi nechci, to je v ramci rozdeleni ma prace, ale ze jde kolem doprane pracky a vypne ji (bez toho, ze by otevrel, vyndal to pradlo nebo na me houknul) to me teda taky toci
Někteří mají toto zřejmě v genech
. Dělal to muž, dělal to bývalý zeť ... pračka pískáním upozorňovala na konec programu, tak ji honem vypli. Ex-zeť to dělal i u trouby. Samozřejmě bez jakékoli informace, že tak učinil - já se spoléhala na signál trouby k další akci - a když dlouho nezazněl (ve vypínání byl neuvěřitelně pohotový a rychlý) - zjistila jsem, že je trouba vypnutá a pokrm nehotový. Nicméně s mužem jsem se domluvila, tudíž sice vypíná, ale také otvírá a upozorňuje, případně následně pověsí. Naděje tedy je
barbucha u nás je to přesně naopak, pračku muž zapnout celkem zvládá, sušíme pořád na jeden program, takže přehazuje bez problémů. Ale když věší, jdu to vždycky převěsit. Teď se teda hodně vylepšil a skládá ponožky a spodky celé rodině, trička položí nativní na postel. Ale radost z toho nemám, radši bych, kdyby převzal zodpovědnost třeba za nákupy ![]()
Mne ty otevreny dvirka a ponechanej obsah teda tocily moc, to at to radši zůstane zavreny a neschne to
my to máme teď ve sklepe, takže ta náhodný akce nehrozí, ale prani mých věci zakazuju, vzdycky něco zničí
U nas davam prat pradlo ja, muj muz neumi tridit (respektive ho znam a neverim mu v tom
). Do susicky dat pradlo umi, i ji umi zapnout. Co me stve je to, ze i pres opakovani, ze ma pracku nechat otevrenou, aby vyschla, pracku po vyndani pradla zavre. Jinak je muj muz nastesti dost samostatnej, zil dlouho sam, tak se umi o sebe i domacnost postarat. Spoustu veci bych asi umela udelat lip, ale zasadni je, ze kdyz je udela on, ja nemusim :)
Potrefenáhusa Já jsem z tohoto důvodu (a věšení) úplně převzala starost o praní prádla, ale my takhle některý práce máme rozdělený. Já třeba zásadně nežehlím.
Ja ty domaci prace ani po manzelovi nechci, kdyz jsem doma. Staci mi, ze si poradi, kdyz jsem pryc, a ze uz se nevracim do bince jako ze zacatku.
Manžel pračku i sušičku ovládá bravurně, protože si pere sám, máme i každý svůj koš na špinavé prádlo. Prádlo umí pověsit líp než já, to se ani nemusí žehlit. Ale myčku obchází obloukem, té se fakt ani nedotkne. Když je doma sám, má hrnek, skleničku, talíř a kastrol, když už si někdy uvaří, tak to ihned ručně umeje a třeba týden jede dokola těch pár kousků nádobí :-).
muj muz rozhodne nepere(ani bych to nechtela)i kdyz bydlel sam nosil si obleceni do cistirny,ale kdyz nahodou vyjde,ze dopere pracka a ja treba spim,vynda to do kose,sam od sebe.![]()
No a mycku taky obchazi,ale kdyz domyje-otevre a hrnek od kafe si meje v ruce.
Ale ted me nasr... vejce.....
Samozrejme kdyz jsem delala br.salat slo to krasne loupat,ted jsem delala oblozene talire(kde by to melo vypadat)
tak strasny,ze jsem myslela,ze je prohodim oknem.
a pritom jsou z jednoho baleni....nechapu
Zarinya prý snad záleží na stáří toho vejce. Já to úplně nesnáším, když to nejde![]()
Evaeva taky to nesnasim.
no nevim,taky se orijentuju starim a tak jsem vzala ty z minuleho nakupu ne ze vcera....![]()
Zarinya musí se hned po uvaření prudce schladit. Muž mi do nich fouká, to jdou moc hezky. Mě by praskla cévka. Takže teď mám na terase 15 chladnoucích vajíček a nemůžu ho najít. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články