Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5531 příspěvků moje polička 20. ledna 2023 22:18

Renusatko Jo, Bohunice  Tam jsem obcas behala s nejakymi spesnymi vzorky do ruznych laboratori, takze nekam, kam bezne pacienti asi nechodi a cedule tam nenasmeruji, a ztracela jsem se tam porad. A to jsem (asi ) ani nemusela do toho podzemi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2023 22:30

Jos no nejspíš to byla figurína pro výuku, protože tam normálně ležela na stole v nějaké té posluchárně. Ale když máš dítě na operačním sále, úplně ti to nepřidá

Kokoska no to už je vyšší dívčí, já šla aspoň po šipkách, jídelna je značená. Ale když jsem (jindy) hledala na nějakém patře záchody s druhým synem, už jsem to chtěla vzdát a sjet dolů na pohotovost. V tu chvíli jsem potkala sanitářku a prý tady za rohem

Offline Mulen
5060 příspěvků moje polička 20. ledna 2023 22:43

Renusatko děkuji. Snad teď nurofen u nas zabral a bude líp.

Offline gtea
120 příspěvků moje polička 20. ledna 2023 22:54

Evaeva

Jednou jsem tam byla na vyšetření s tátou (v Motole několik let pracoval). Zaparkovali jsme pod nemocnicí a šli zadním vchodem do areálu. Lilo jak z konve, tak říkám, jestli nezná cestu vnitřkem. A táta se podíval na ty dveře, pak nahoru k hlavnímu vchodu a zase na mě a povídá - radši to obejdeme...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2023 22:55
Online Isca
4896 příspěvků moje polička 20. ledna 2023 23:04

Renusatko No, Bohunice..Anna nemá podzemí, ale přestože jsem tam teď na podzim doprovázela rodiče tak nějak kontinuálně, tak se furt ztrácím. Vrcholem bylo, když se máma dva týdny po propuštění měla dostavit na kolonoskopii, a ve zprávě měla napsáno : Dostavte se pavilonu J na oddělení 70, tak  nás tamtéž sprdli , že jsme se měli dostavit na příjem do úplně jiné budovy na druhém konci areálu - a vrcholem je recepce a ústředna,  kde pokud přesně nevíte, kam jdete, tak vám neporadí, kam jít. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. ledna 2023 23:16

Isca Tak my s vrátnicí USA bojujeme pořád. Oni vůbec netuší, že nemají denzitometrii, takže když nám tam zabloudí pacienti, kteří moc neposlouchají, že to není v areálu nemocnice, tak na té recepci je pošlou projít půl špitálu. 

Offline žluťásek
8892 příspěvků moje polička 20. ledna 2023 23:17

S miminem jsem si dala do Motola na neurologii rezervu víc než půl hodiny a stejně jsme to nestihli načas. Z bytu k hlavnímu vchodu to mám tak 15 minut, když jede hned metro. A pak půl nejmíň hodiny po nemocnici To místo je prokletý. 

Online Isca
4896 příspěvků moje polička 20. ledna 2023 23:29

Renusatkoa .. a nastává vrcholná fáze únikovky, nedat se zmást logicky se nabízejícím východem mezi budovami na Hybešovu, kde hráče přivítá  uzamčená branka, ale protáhnout se nenápadnou budovou G, případně prokličkovat přes parkoviště na Václavskou :-) 

Offline letfenixa
10980 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 04:38

Normálne ste ma naznačili sa tam ísť niekedy prejsť!

Offline Mulen
5060 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 06:44
Reakce na letfenixa:

Normálne ste ma naznačili sa tam ísť niekedy prejsť!

Nebo tam ty unikovky pořádat.

Offline Karja
45060 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 08:15

žluťásek Jj, já jsem se šla do Motola registrovat k porodu, odcházím a říkám ,,ty vado, vždyť sem já v životě netrefím,, pak nastesti měli ještě místo U Apolináře

Online Jos
příspěvků moje polička 21. ledna 2023 08:21

Mulen Presne . Pred lety jsme meli vyuku bud tam, nebo na Plzenske, kde byly jeste ty baraky nekdy z padesatych let a postupne se rozpadaly (nebo treba vyhorely). Vypdaly jako nekde z gulagu na Sibiri. Pak neco bylo sice v Motole, ale ne v tom hlavnim traktu. No proste pred kazdou hodinou bojovka a nsledovali jsem nejzkusenejsiho v pohybu podzemim a pak arealem.
Ale jinak na Motol zacinam vzpominat snad s nostalgii. 

Online Ounz
20549 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 09:20

Jos smutný je, že na tý plzeňský, kterou si tak hezky popsala, se učí doteď.. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 09:34

Taky v jednom nemocnicnim labyrintu pracuju a aby toho nebylo malo tak jsou ty oddeleni tak debilne popsany,ze clovek absolutne nevi ci je to gynekologie nebo treba chirurgie....strasny.

kdyz jsem sla na ockovani do jineho pavilonu tak jsem se dostala do nakyho podsklepeni o metrovych tmavych ulickach a vylezla az nekde buh vi kde a musela jit nakonec venkem.

nekdo rikal,ze uz tahle nemocnice byla za Hitlera,no je to videt,kdyz je bourka vypadavaji okna a v suterenu je bazen.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 09:34

a stiznost mam,ze uz nikdy nikomu nesezenu praci!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 09:37

a pannu pro mediky tam mame taky,ale bohuzel i opravdove mrtve lidi,zrovna vcera mi volali na intenzivku a jednu davali do kupy,no strasil me ten pan i v noci.

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 09:40

Zarinya exmanzelka?

Offline Lenka22
2676 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 09:41

Jos ty baráky postavili Němci za války jako provizorní, stejné stály, a možná pořád stojí na Barrandově v areálu studia, do stejného baráku jsme chodili do školky ve Vokovicích, ten tam myslím taky pořád stojí, u Evropské na Hadovce taky taková školka. Na provizorní baráky solidní výdrž. 

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 09:41

Mulen na VSCHT se porada neco jako orientacni beh budovou.