Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12760 příspěvků moje polička 06. února 2023 16:31

Renusatko No snad ho nechceš připravit o takový super zažitky? 

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 06. února 2023 16:43

Renusatko 

Muž bydlí tady v podnájmu už skoro 15 let, já už skoro deset, a jsme tu spokojení. Je to byt nerekonstruovaný, ale naše domácí je sympatická a domluvíme se s ní vždy na čemkoliv, stejně i ona s námi. A družstvo je tu taky příčetné. 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 06. února 2023 16:56

My bydleli s ex po svatbe rok v podnajmu v jednom pokoji bytu pani majitelky. Bylo tam jen umyvadlo se studenou vodou, jeji koupelnu jsme pouzivat nesmeli. Pracka, tsss!

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 06. února 2023 17:22
Reakce na Tak Betty:

Dekuji všem za doporučení na suchou pokožku. Zatím jsem zakoupila Linola lotion na radu euridike při cestě z chalupy.

​Doufám, že Ti pomůže... 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. února 2023 18:12

andulka01 Hlavně s myslím, že na to momentálně nemá peníze, protože dělá 3 měsíce. Přijde mi zase škoda vyhodit to za pronájem a neužít si cestování, když už nechtěl studentský život. Zase chápu, že život s rodičema není nic moc, ale my se zatím ještě dlouho stěhovat nemůžeme

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 06. února 2023 18:42

Karja Renusatko prádlo bude vozit k mamince!

A nestrašte mě! Nájemní bydlení mě čeká na věky věků.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. února 2023 19:30
Reakce na bublifuk:

A nestrašte mě! Nájemní bydlení mě čeká na věky věků.

​ja bych rekla,ze spatnych pronajimatelu bude uplne stejny pocet spatnych najemniku.Jen by to chtelo aby se ty spatny sesli zase s tema spatnyma,no.:-)

Offline Lenka22
2602 příspěvků moje polička 06. února 2023 19:42

Karjaa kde babička je? A kdo platí nájem?

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 06. února 2023 20:19

Lenka22 To je otázka na mě? Nemělo to být na Zuzuli? 

bublifuk Ne, není potřeba strašit;-). Zas jsme pak měli úplně prima bydlení, vůbec nic jsme neřešili, paní nám ani nezdrazovala nájem a že teda mohla jako nějak z vysoka si nežili, pak jsme se stěhovali, byt jsme doporučili kamarádce a uz to účtovala o 3tisice drazsi, takhle pod cenou jsme to měli. Je to jak píše Zarinya 

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 06. února 2023 20:35

Renusatko Naopak, ať se stěhuje :-). Můj synovec si ve 20 našel podnájem, cítil se hrozně dospělej. Byla to hrozná díra, ale dokud bylo teplo, tak to šlo. Se zimou začala agónie, v bytě 15 stupňů, studoval VŠ a lítal po brigádách, aby to utáhl. A pak začal chodit odpoledne na návštěvu k rodičům, uvařili mu čaj, do pěti minut usnul na gauči. Pak se ho jednou zeptali, jestli tam nechce přespat do rána a už byla jen otázka času, kdy se vrátí domů :-). Byla to každopádně dobrá zkušenosti :-).

Offline Lenka22
2602 příspěvků moje polička 06. února 2023 21:16
Reakce na Karja:

Zuzuli Jako tady to ulpívání na zachování původního stavu a prázdného bytu bez nájemníku, to je fakt nějaká nemoc jako:-D. Ale kamarádky babička má taky byt, ve kterém fakt tak 30 let nebydlí a nic, nepronajímají ho, prostě tam tak jako leží. V Praze na metru. Jednou jsme tam spaly a fakt tam měla oblečení, nádobí, ale nejede tam ani jednou za rok. Docela děsivý. 

​Promiň, měla jsem citovat - měla jsem na mysli tuhle babičku :-)

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 06. února 2023 21:39

Lenka22 Jo tohle, no babička bydlí ve svém rodném domě odkud pochazí, tohle byl byt kde žila určitou část dospělého života. To oblečení a tak je prostě všechno staré, co si neodstehovala. Jen jsem si říkala, proč to třeba nedaji dokupy a nepronajimaji, takhle to bylo takové bytové torzo, kde třeba týden v roce přespal nějaký známý přechodně. Ale samozřejmě neznam majetkové detaily, třeba to měla s objeveným nemanželským synem svého zesnulého manžela napůl;-). Spíš si ale myslím, že se odstěhovala a nechtěla to ona ani nikdo z rodiny víc řešit. 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 07. února 2023 07:45

999 presne, tenhle krok do dospelosti je potreba! ja studovala mimo mesto, kde jsem vyrostla, takze odstehovani od rodicu bylo jasny a taky jsem byla spokojena v hroznych podminkach. Decka, co studuji v rodnem meste maji asi tohle tezsi, protoze objektivne to ma samy nevyhody.  Ale na druhou stranu znam dost deti, co dostanou k 18 narozkam klice od sveho bytu. Mam takove tuseni, ze jak je uslysim kafrat nad tezkym osudem, protoze musi zapnout pracku, tak se ze me stane neprejici seniorka..!!

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 07. února 2023 08:14

Pavlena Jo, to jsem zažila já, navíc v době kdy fakt nebylo normální bydlet samostatně, maximálně tak s přítelem. :-) Sdílené bydlení ještě vůbec nefrčelo, myslím, že jsem byla jedna z prvních, v mým okolí určitě. Na mém šťastném odstěhování měly velký podíl povodně v 97, kdy se rodný dům stal neobyvatelným a já se nastěhovala do společného bytu s pár kolegy a už se prostě domů nevrátila. Jako občas to bylo drsný, studovala jsem, pracovala jsem, v bytě jeden velký večírek, ale zkušenost obrovská! 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 07. února 2023 08:18

Garfie ja ponejvic (s hruzou, ale cim dal vic nostalgicky) vzpominam na spolubydleni s partou hulicu, co obrazeli a vytezovali smeťáky. Tehdy frceli Samotari a "hele, super hadice" a "vysoce funkcni vysavac" jsme na private meli furt..!!

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 07. února 2023 09:01

Pavlena  Jo, vidím, že zážitky mám zhusta podobný! 

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 07. února 2023 10:09

Pavlena Garfie Já bydlela od 20 taky sama, měla jsem byt po babičce. Vztahy s rodiči úplně sluníčkové, zvali mě o víkendu na oběd :-).

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 07. února 2023 10:24

mno ja od dvaceti taky byla v podnajmu.. s manzelem a dcerou a ano rodice me (nas) radi videli

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. února 2023 10:30

Já od devatenácti sama ve sdíleném bytě teda, ale prádlo jsem domů nevozila ani omylem.

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 07. února 2023 10:43

Mně naší v 19 vykopli z domu. Chvála bohu za to... Jen vztahy už se nikdy nespravily, spíš naopak.