Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 07. února 2023 18:01

Mulen chápu.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 07. února 2023 18:26

marieu Pojdme se podporit, mam taky silene vyhoreni. Normalne jsem tolerantni, vnimava a na sve sverence malokdy zvysim hlas, ale uz me tak serou ty ztraceny pripady, kterym se clovek porad dokola venuje a oni stejne zadny pokrok neudelaji, ze kdyz mi jeden z nich skakal po zidli, uz jsem mu ji fakt chtela podkopnout. Klidne me tu slovne zabijte.  
A vsichni asistenti to vzdavaji. A nedivim se.

Preju ti, aby sis zase udelala brzy svuj marieu den! Ja si trochu "odpocinu" pristi tyden, mam dalkove studium.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2023 18:53

Luna ja ta naopak obdivujem, ja uz by som bola v kriminale alebo v blazinci. 

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 07. února 2023 19:00

Luna úplně ti rozumím. O tý podkopnutý židli. Já mám problém hlavně s dysfunkčními vztahy a komunikací s kolegy a ten můj negativismus se otáčí hlavně vůči některým z nich, protože dopustili takový personální rozvrat (jak chybění lékařů, tak ty zpackaný vztahy). Přeju ti volnější příští týden. Já jsem s marieudny skromnější, jsem totálně bez volného času, ale mám spoustu krásných chvil doma s dětma, nebo po procházkách... a teď se těším na jarňáky, které nebudu mít sice celé volné, ale pokud se vydaří počasí, chceme vzít holky párkrát do Prahy, kterou ještě neviděly. 

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 07. února 2023 19:04

DruI 

Mně by to taky nevadilo, ale chápu, že někomu to prostě vadit může, potkávat návštěvu jen v trenkách u záchoda o půlnoci. Takže pokud to tomu druhému vadí, budu si i na tu toaletu dávat tepláky; pokud ne, tak jsem buran, prostě v týhle situaci tahal za kratší provaz ten kluk. A ještě jako z toho dělat nějaké drama s poukazem na sexuální preference, to už je úplně mimo.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 07. února 2023 19:13

marieu

Me ted hodne potesila vecerni vychazka se synem. Sli jsme na hriste, kde nikdo nebyl, on mi povidal o vsem, co ho bavi a pak jsme pozorovali, jak vychazi hvezdy. Zachranil me dnes.

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 07. února 2023 19:20

Luna  . Taky s holkama koukáme na nebe- každej pěknej mrak, východ nebo západ slunce...já teď měla takovou moc hezkou chvilku jen v koupelně a před ukládáním, holky byly milionové... zítra jsem celý den na sále, tak jestli nebudu odpo úplně mrtvá, půjdem se projít do kavárny na dortíky, koupíme  si čerstvou kytku na stůl a uděláme si hezký večer všichni doma.

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 07. února 2023 19:25

dzizisketa Já už teda viděla horší věci než trenky ve sdíleném bytě o půlnoci...Se mnou by asi spíš švihly ty tepláky :-). Kde by se tam vzaly? Přišel by v nich? Přinesl by si je na chození na záchod? Samé otázky :-).

Offline Kora
příspěvků moje polička 07. února 2023 20:01

marieu já nejsem doktor,  to jsi ty, ale mám pocit,  že to může být souhra prodelané virozy,  pracovního přetížení a psychické nepohody.  Měla jsem období,  kdy jsem v práci byla od nevidím do nevidím,  stres z toho co musím všechno stihnout,  miliarda nevyrizenych mailů a vůbec všechno stálo tak nějak za houby i v soukromí. Večer jsem přišla,  vzala psa ven, usla kousek a bez přehánění měla pocit, že nedojdu zpátky.  Únava strašná.  Jakmile se alespoň ty soukromé problémy vyřešili,  tak i když práce neubyla,  zlepšilo se to. Na mě psychika strašně působí. Tvoje pracovní nasazení a odpovědnost v kombinaci s tím,  že tam nejsi spokojená,  je vražedné. Neporadím,  ale moc ti přeji ať je líp. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. února 2023 21:12
Reakce na Mulen:

Já si stěžuju, vyšel nám blbě rozbor vody. Koliformní bakteriea nadlimitní mangan. Je to voda ze studny, můžeme přepnout na obecní vodovod, ale i tak...

​Naším v létě taky vyšel blbě, hodně Uranu a ve vedlejší obci to je prý ještě horší. 

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 07. února 2023 21:37

marieu To jsem měla minulou sobotu, hrozně jsem se těšila na oslavu prezidenta, ale proležela jsem to v posteli. I jsem si říkala, že to je jak nástup chřipky, hrozná unava, nemohla jsem nic dělat, vždycky to nejnutnější kolem dětí a šup do postele, bolelo mě uplně celé tělo, ruce, nohy, prostě celej člověk, proležela jsem celý den. Druhý den nic, asi to byl nějaký sanitární den, kdy se nakupí únava, všechny spánkové resty, bolístky a nedoléčení. Druhý den jsem vstala jakoby nic. Tak ti přeju, ať to máš taky tak;-)

Offline Mulen
4963 příspěvků moje polička 07. února 2023 22:24

Kan propana uran! S tim se asi neda nic delat?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. února 2023 23:32

Mulen No nedá, oni jsou teda i napojení na řád, takže jen přecvaknou.

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 08. února 2023 03:34

marieu Luna Nejraději bych vás obě objala a nacpala čokoládou, fakt z toho vane totální vyhoření....dávejte na sebe pozor!

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 08. února 2023 06:25

Garfie U me to bude dobry, me cekaji same hezke veci, akoratbse ja ne jeste netesim. Ale jo, verim, ze to dam.

U me je v tom dost frustrace, ze nemam cas na kresleni. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. února 2023 09:11

z eschopu objednavam naprosto minimalne a zrovna se trefim do stavky DHL.

Offline Mulen
4963 příspěvků moje polička 08. února 2023 09:37

Kan My naštěstí můžeme přepnout taky.

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 08. února 2023 09:47

marieu potkala jsem dnes náhodou...

Tvoje únava je vznešená!
Nepatologizuj ji, neodtlačuj ji od sebe.
Umí být velmi inteligentní, dokonce léčivá.
Jsi na nesmírně dlouhé cestě z hvězd, příteli.
Pokloň se své únavě, už s ní nebojuj.
Není žádná ostuda si přiznat, že už nemůžeš.
Dokonce i statečnost se potřebuje nadechnout.Před tebou je ještě dlouhá cesta.
Potřebuješ všechny své zdroje.
Pojď, posaď se k Přítomnosti.
Nech tělo, ať se odezvdá, ponoř se do ticha.
Zapomeň na zítřek. Nech být cestu, která má teprve přijít,
a klesni do tepla tohoto večera.

Každé velké dobrodružství je poháněné odpočatým srdcem.

Tvoje únava má v sobě důstojnost, příteli. Nese léčivou sílu.
Stačí jen naslouchat.“

~ Jeff Foster

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 08. února 2023 11:03

dzizisketa 

Nebyl cizí, ani "návštěva". Znaly ho - jako partnera spolubydlící - samozřejmě delší dobu předtím... ono to překvapivě nefungovalo tak (možná to jinde chodí jinak?), že ho snacha sbalila a ještě týž večer si ho odnesla do postele! A ten podtext tam byl zřetelnej, to jsem asi špatně popsala... úplně nahá ženština, i cizí, by jim bývala naprosto nevadila, to se slušným chováním nemělo vůbec co dělat

Já teda taky nepředpokládám, ani na návštěvě, že někoho potkám v noci cestou k záchodu, a běda, chodím klidně jen v noční košili! 

999

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 08. února 2023 11:19

A stěžuju si, že nám umřel jeden z našich kuchařů, takovej hodnej kluk... jezdil se mnou občas stejnou trasou domů a vykládal jak ho vaření baví a co by ještě vyzkoušel (a vařil moc dobře!)... měl myslím lehkýho Downa, ale fungoval bez problémů a byl velmi šikovnej a hrozně milej.

Před časem se mu udělalo nějak zle, skončil na ARO, a teď už mu u jídelny visí parte. 29 let!!