Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12760 příspěvků moje polička 07. února 2023 11:43

Garfie 999 Od 21 se sestrama na "spolubydle" v rodném domě, otec odešel k nové paní v Praze, máma pak k novému manželovi do Anglie. Jako teda úplně hezký to bohužel nebylo. Nebyla jsem (a nejsem) úplně samostatný typ.

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 07. února 2023 13:26

andulka01 Mně to ale dalo strašně moc, hlavně toleranci!  Já bydlela vždycky s nějakým cizím klukem, to byla škola do budoucích partnerství! 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. února 2023 14:32

Garfie andulka01 999 Ono je teď asi spíš blbé, že podnájmy v Brně, jsou mimo platy hned po matuře. I sdílené bydlení. Mimoto je i těžké tady něco najít, protože je tady moc škol. Taky pracuje chvíli a myslím, že má tak na jídlo, koníčky a cestování. Tak pokud pro něj bude důležitější bydlet sám, tak bude muset i začít pracovat jinde. A hlavně my jsme dost free, nikdy jsme ho neomezovali, neptali se a měl volnost, takže myslím, že zas takovou hrůzu nemá. Holku teď dlouho nemá, to by mohlo být něco, co by ho třeba nutilo. 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 07. února 2023 15:05

Snacha kdysi, když spolu s mladým pánem ještě jen chodili, bydlela ve sdíleném pronájmu s lesbickou dvojicí. Mladý pán ji samozřejmě navštěvoval, i tam občas přespal... a lesby velice nelibě nesly a nahlas si stěžovaly, jak je uráží chlap v trenkách, motající se v noci po předsíni... Jednou to zmíněný chlap už nevydržel a s nějakým nejapným komentářem se jal předstírat, že ty trencle, očividně jablko sváru, tedy sundá... druhej den jsem měla oba za dveřma, budoucí snachu i s kufrem

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 07. února 2023 15:34

Nějak se nemůžu sebrat, vzpamatovat a nevím, jestli je to jarní únavou. Minulý týden jsem měla lehkou virózu, ale už předtím jsem začla být strašně utahaná. Dneska mám fakt krizi- jsme po službě, která byla ale velmi klidná, nepracovní. Přesto se nemůžu zvednout z postele, půl dne jsem prospala, nemám chuť k jídlu, pobolívá mě hlava... a když si vzpomenu, co mě pracovně čeká do konce týdne (sloužím celý víkend), chce se mi brečet. 

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 07. února 2023 15:36

barbucha 

No upřímně bych z toho taky nebyla nadšená, potkávat cizího chlapa v trenkách. S tou tím asi sexuální orientace a preference nic dělat nemají, spíš základní slušnost, že na návštěvě se ve spoďárech nepromenuju?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. února 2023 15:36

barbucha Teda děvčata dost netolerantní. :D :D

Offline DruI
5505 příspěvků moje polička 07. února 2023 15:39

dzizisketa Zas na druhou stranu, když jde o půlnoci na záchod, tak předpokládám ani moc nečeká společenskou interakci, tam bych mu ty trenýrky prominula.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 07. února 2023 15:42

marieu a nemůžeš v tý posteli zůstat až do rána? Holčičkám pustit pohádku, večeři objednat a nic neřešit?

Offline Vari
2187 příspěvků moje polička 07. února 2023 15:43

barbucha Po par letech stravenych na koleji bych byla rada, ze ma aspon ty trenky :-D. Hned v prvaku jsem na bunku vyfasovala kluky, ktery jsem nikdy predtim nevidela, vztah k uklidu i k noseni spodniho pradla meli vic nez vlaznej :-D.

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 07. února 2023 15:49

marieu není to pořád ta viróza?

DruI

Offline Mulen
4963 příspěvků moje polička 07. února 2023 16:05

marieu nemůže to být vyhoření? Vdyt ty pracuješ do roztrhání těla

Offline Mulen
4963 příspěvků moje polička 07. února 2023 16:08

Já si stěžuju, vyšel nám blbě rozbor vody. Koliformní bakteriea nadlimitní mangan. Je to voda ze studny, můžeme přepnout na obecní vodovod, ale i tak...

Offline notna
9262 příspěvků moje polička 07. února 2023 16:47

Mulen To je nepříjemné. Dá se to prý řešit litím Sava do studny, pokud je to znečištění jen dočasné Koliformní bakterie máme ve studně taky a majitelé domů před námi tu vodu normálně pili, vůbec nic jim to nedělalo. Pak jsme se dozvěděli, že to tady tak má víc sousedů. My jsme si nechali pitnou vodu zavést do kuchyně, jinak tu ze studny máme jako užitkovou. Kdyby se stav vody zhoršil ještě víc, taky můžeme přepnout na pitnou všude. 

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 07. února 2023 16:52

Catherinne to víš, že se dneska šetřím! Muž toho s dětmi udělal spoustu, ale už taky musel do práce.

Aranel upřímně- takhle utahaná jsem minulý týden vůbec nebyla.

Mulen já ti nevím, jsem z poměrů v práci opravdu hodně frustrovaná a dala jsem si limit, do kdy to chci/musím vydržet, pokud se to nezmění. Vyhořená jsem už jednou trochu byla, před dětmi, ale s jinými projevy. Upřímně mě mrzí ty starosti se studnoua testujete vodu pravidelně? Jen mě zajímá, jestli je to náhlá změna...?

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 07. února 2023 17:05

marieu veď vieš, dlhodobe prepinanie sa plus nespokojnosť s pracovným prostredím, plus (ne)prekonana viroza nikomu na energii neprida

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 07. února 2023 17:21

letfenixa bohužel se pořád fixuju na "dřív", kdy bylo všechno zvladatelný.

Offline Mulen
4963 příspěvků moje polička 07. února 2023 17:24

marieu notna testovala se asi pred sesti lety a byla ok. Mam to nic nedela, ale kytkam se nedari, tak jsme to prubli. Manzel uz planuje, ze budeme pitnou napoustet do barelu a nosit nahoru, dve patra! Jsme snad ve stredoveku?

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 07. února 2023 17:39

Mulen naši si před pár lety v souvislosti se zahradničením a čím dál většími suchy chtěli nechat vrtat studnu. Mají tedy dvě opravdu velké nádrže na dešťovku ze střechy, ale taky dvě zahrady- z části užitkové. Už-už měli najatou firmu, ale náhodně jsem o tom mluvila s jednou naší sestřičkou, jejíž muž je geodet a spolupracuje i s hydrogeology- ty měli navíc pozvané k nim na statek (jedna jejich dcera dělá do koní) kvůli průzkumu a studnám. Zkontaktovala jsme je s rodiči a studnu nakonec vůbec nedoporučili kvůli vysoce pravděpodobnému nevhodnému složení vody s rizikem střádání škodlivin v úrodě. Na okrasnou zahradu (hlavně konifery a čím dál víc suchomilnějších druhů) ještě ano, ale k žádanému účelu jinak ne...

Offline Mulen
4963 příspěvků moje polička 07. února 2023 17:43

marieu tady to asi bude podobne, studna ma teda uz cca 35 let. Od te doby v okoli pribylo spoustu domu, JZD,.. Novou uz by asi nikdo nevrtal..