Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 06. února 2023 10:09

moora Jej! A není to žádný rychlík co zastavuje jednou za hodinu?

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 06. února 2023 10:15

moora budu ti u příštího stříhání vyprávět historku jak jsem nastoupila do rychlíku směr Brno místo do Prahy 

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 06. února 2023 10:31

Garfie nakonec happy end, ktery teda zahrnuje dalsi beh po kolejich mezi 2 zastavkami.

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 06. února 2023 10:35

Catherinne no to je vyssi level, ja aspon vyjela priblizne stejnym smerem.

Kdysi jsme se takhle vraceli z tabora a v prestupni panice jsme v Chebu sice trefili vlak na Prahu, ale pres Karlovy Vary a ne pres Plzen. Jako vyhlidkova jizda hnedouhelnymi doly byla zajimava, i pruvodci se tenkrat slitoval a nechtel na nas doplatit jizdenky. Akorat do Prahy jsme prijeli s 4 hodinovym zpozdenim... v dobe predmobilove.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 06. února 2023 10:47

moora to byla taky doba předmobilová a v té Praze na mě čeklal muž a když jsem nepřijela, volal našim z budky a oni mu řekli, že jsem odjela! To byl taky dobrý fičák v jeho hlavě asi.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 06. února 2023 11:44
Reakce na moora:

Garfie nakonec happy end, ktery teda zahrnuje dalsi beh po kolejich mezi 2 zastavkami.

​Jsi dočista zešílela?! Po kolejích?!

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. února 2023 13:41

Zuzuli tlapkám! Měli jsme podobného majitele bytu během vš. Při podpisu smlouvy nám slíbil vymalovat na bílo - každý pokoj měl výmalbu minimálně ve 3 barvách (jasně žlutá,zelená, fialová, červená...) a nemalovalo se min 8 let, vystěhovat nábytek a osadit dveře do pokojů. Před náma tam bydlela nějaká parta kluků a prostě jim bylo jedno, že mají mezi pokojema jen futra. Tak jsme se jeli nastěhovat a našli jsme stěny přetřené jednou vrstvou bílé barvy, ve dřezu milion nedopalků a plechovek od piva, totálně zaflákanou vanu - přece nebude platit za úklid a "holčičky a to si jako myslíte, že po sobě malíři uklidí?"  Dveře nikde, nábytek v bytě. Když jsem se zeptala, jesti opravdu nemůže dát ten obří kulatý stůl pro 10 lidí z ložnice pryč, odpověd byla že neni proč. Že přece věci si můžeme dát ma něj a nepotřebujeme tak místo na skříň. No, tak jsme si to zařídily samy, protože semestr začínal a musely jsme bydlet. Dveře teda nakonec dodal on, ale bez kování. A když nám začal v bytě unikat plyn, jeho reakce byla "tak to potrubí polete jarovou vodou. Jestli to nebude dělat bublinky, tak to uniká málo a nemusí se to řešit." Ehm. Jednou nám volal, že se nemůže dostat k nám do bytu. Že stojí před dveřma se svpjí dcerou, co potřebuje na týden v Brně bydlet a že jí chtěl ubytovat u nás  Mohla bych pokračovat. Ale byla to trochu jiná situace, parta kamarádek na výšce snese dost punk, ale s dítětem bych to absolvovat nechtěla. 

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 06. února 2023 14:18
Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 06. února 2023 14:43

MPLee tak proti tomuhle mame pohodu

My tu bydlime tri roky, byt byl prazdny, kdyz jsme se stehovali. K tomu ho donutila zena, ktere bylo jasne, ze padesatilete koberce nikoho neohromi. Obsahem bytu je nacpany cely sklep i garaz Dva a pul roku to bylo uplne v klidu, domaci pracoval a nemel cas nas nejak resit a byt byl funkcni. Ted se ale zacala sypat ta elektrina, zacalo to vyhorelou digestori a ted ta probijejici pracka. Do toho je domaci cerstve v duchodu, takze ma zaprve cas a zadruhe o dost nizsi prijem... My tim najmem platime pobyt jeho matky v pecovatelskem dome, on tak ma vlastne strasne dilema. Nejradeji by mel byt prazdny, my jsme vlastne vetrelci, ale potrebuje ty penize pro ni

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 06. února 2023 14:46

Tak elektrikar prijde zitra v sest... A to by mel uz byt muz doma z prace, aby to s nim vyresil on

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 06. února 2023 15:01

Zuzuli jiste, pracka je uplne zbytecna, pokud ti manzel zaplati pradelnu a cistirnu. S malym ditetem toho bude pekna kupa, takze to tam jiste taky doveze a vyzvedne. 

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 06. února 2023 15:21

Zuzuli Jako tady to ulpívání na zachování původního stavu a prázdného bytu bez nájemníku, to je fakt nějaká nemoc jako:-D. Ale kamarádky babička má taky byt, ve kterém fakt tak 30 let nebydlí a nic, nepronajímají ho, prostě tam tak jako leží. V Praze na metru. Jednou jsme tam spaly a fakt tam měla oblečení, nádobí, ale nejede tam ani jednou za rok. Docela děsivý. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2023 15:23

Zuzuli ta elektřina je blbá! Možná je teda tomu majiteli jasné, že to je větší rekonstrukce, byt bude nejspíš nějakou dobu neobyvatelný a on přijde o příjem. A možná i o nájemníky.

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 06. února 2023 15:39

Zuzulipřeju, ať brzy něco koupíte. My bychom taky časem chtěli, už mě to bydlení v nájmu docela unavuje. Ze začátku jsem byla nadšená z nového podnájmu , ale vyplavala tady docela blbá závada. Majitel zatím vypadá, že to chce řešit, ale musí se počkat, až nebude sníh , až bude víc než pět stupňů, aby se dalo podívat na střechu...spadá to pod bytové družstvo, takže to by měli zajistit oni. A když vím, za jak dlouho vyměnili máti na balkóně prasklé okno (téměř rok), tak nevím, jsem z toho nějaká přešlá.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. února 2023 15:56

MPLeeTo si mi úplně připomněla naše bydlení v 18. Čtyři holky, čtyřpokoják v paneláku, majitel takový čtyřicátník a fakt vůl. Jednak mi teda přišlo, že tam leze schválně a má pocit, že ho pozveme asi na kafe nebo co. Takovej slizoun to byl. A jednak pořád všechny závady nechával na nás s větou, že nám tam můžou chodit pánské návštěvy, (nezakazuje nám to), tak proč by nám nemohli opravit....dosaď cokoliv. Vrcholem bylo, když nám v zimě vypadlo okno a on přišel asi za týden.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 06. února 2023 16:01

My jsme si se sambem hledali podnájem, mně bylo asi nějak 24 a jemu 30. Nebyla tam pračka, tak jsme se zeptali, jestli ji jako koupi nebo jestli si ji můžeme koupit my a ta paní nám řekla,že ne, že by si musela ten byt nějak připojistit a že je její děti ji taky vozí prádlo na víkend a ona jim to pere, že si to máme vozit k rodičům:-D:-D:-D. 

A pak jsme bydleli v byte, kterej nešel reálne moc vytopit, v koupelně jak v morně, na záchodě taky, oblečení neschlo, úplně pak i bylo cítit tím nevysusenim, vydrželi jsme to tam chvíli, pár měsíců. My jsme se toho majitele na to ptali a on ne v pohodě, všichni nájemníci tu byli spokojeni, x let mi tu žili. To byl dobrej kokos. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2023 16:04

Karja s tou pračkou je to dobrý teda

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. února 2023 16:12

Karja Už se začínám děsit. Syn má 21 a chce se stěhovat do podnájmu. Zatím mu celkem logicky vysvětlujeme nevýhody, tak mu to tady ještě asi dám přečíst.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 06. února 2023 16:17

Renusatko Jj, řekni mu, že si tam ani nevypere! 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 06. února 2023 16:27

MPLee bože.. Holčičky, ukliďte si. Mě se úplně vrátila vzpomínka kamarádek na VŠ, co si našly moc hezký podnájem, super místo, jen byt byl trochu vybydlený. Ale s panem domácím byla super domluva, že si cokoliv můžou opravit a předělat po svém, že s nimi počítá na dlouho, tak aby tam byly jako doma, bla bla. Možná byla i malinká sleva na nájmu. Holky se posnažily, daly to krásně do kupy za týden před stěhováním a ihned po nastěhování přišla výpověď s lhůtou měsíc.