Vari ano, je to tak. Před dětmi jsem mívala 110-150hodin měsíčně. Extrém byl jeden rok, kdy jsem měla za daný kalendářní rok 1680celkem.
.černá káva ptáš se správně, ve špitálech je to ošetřeno různě, nicméně nejčasteji je to černota. Díky tomu ještě systém nezkolaboval, nezdravotnická veřejnost o tom nemá samozřejmě šajn, nikoho to nezajímá, upřímně zcela vzácně- asi 3x za 15 let praxe někoho udivilo, že mě přes víkend vidí oba dva dny na ranních i večernch vizitách. Lidem vůbec nedochází, že prostě 48 hodin nejdeme domů. A byť nejsem pamětnice, ještě několik let jsme po víkendu normálně zůstávali v práci do pondělního odpoledne. Stejně tak diskutéry na novinkách nikdy nepřesvědčíš, že ty prachy jsou kolikrát za 1,5 úvazku... Neptej se prosím na vysvětlení, jsme prostě blbci a srdaři, už jsem to tu párkrát zmínila.
edit: ať nevypadám furt zhroucená, dneska jsem prožila fakt krásnej den- po neskutečně dlouhý době. Viděla jsem krásnej východ i západ slunce venku, měla relativně volný pracovní den, odpoledne jsme si s mužem a holčičkama došli na horkou čokoládu a na to jsem navázala saunou s nejmilejší kolegyní, kterou jsme protáhly na 3 hodiny. Letos jsem vůbec nechodila, úplně jsem zapomněla jak je to skoro transcendentální zážitek se takhle vypotit a na nic nemyslet a ochladit venku pod hvězdama... no a cestou domů pěšky (konečně zas 10tis kroků za den) jsem koukala na hvězdy a souhvězdí s aplikací. A poslední třešinka byl do utichajícího ruchu slyšitelný hlas puštíka někde ze zámeckého parku. Tak snad to zas brzy vyjde.