Pavlena jojo![]()
Stěžovací vlákno
Fakirka já mám v telefonu jednu normální simku a jednu virtuální. Můžeš si vybrat, pod kterou je uložené které číslo a i když chceš volat nové číslo, tak vyberes simku. Jednu máš jako defaultní. Taky můžeš vybrat, na data z které simky chceš jet. Nastavila jsem to sama s dopisem od operátora (v DE). Apple to umí několik posledních verzí, na ostatní telefony se musíš informovat.
marieu Chápu, tak to je nelehká situace, to není jen ,,změna pracoviště,, za větší dojížďku.
Fakirka virtualni funguje uplne stejne jako ta fyzicka, akorat do telefonu ji nahrajes pomoci qr kodu ktery dostanes od operatora misto toho plastovyho kousku:-)
viktorka_od splavu chápu, ale můj chytrý telefon je na asi moc hloupý. Nedá se s ním ani platit.
marieuprosim te, pokud to neni moc osobni. Jak resis napr.domacnost,ukoly s detmi a podobne?
Candance mám naprosto skvělého muže- krom vaření jsme vzájemně naprosto zastupitelní. Jinak bych tu práci samozřejmě dělat nemohla.
marieu A ty máš prvnačku, vid? Nebo druhačku, to je muž fakt dobrej, myslím, že to učení takhle na střídačku rodiče je u těch nejmenších školáků nejsložitější.
Karja me ses sice neptala, ale nemusi to byt tak hrozne, az me to prekvapuje. Ja mam na hrbu komplet domacnost, ale zrovna tu pripravu do skoly zvlada muz rovnym dilem se mnou. Ma nainstalovanou skolni aplikaci a ma prehled, to urcite doporucuju pohlidat, aby sambo mel taky:)) A prvni trida neni jeste zadny masakr, kolikrat toho dost ty deti zvladnou samy. Pak to bude asi horsi.
Karja máme druhačku a nic jiného nám prostě nezbývá. Častěji se s ní učí dokonce muž- slouží 12h směny, takže má pak některé dny volno a udělají úkoly, než se dovleču z práce.
Gatita Jo, tak na samba to ani nemyslím, spíš tak obecně. Že spíš znám ty rozdělené práce doma na půl. ale školu dělá z 90procent v těch prvních třídách jen jeden, že má lepší přehled co to dítě umí a tak.
Gatita druhá třída je pak lepší. Masakr je až třetí s vyjmenovanými slovy a u nás i novými učiteli.
continuity Jo, tak tuhle jsem dělala ukol se synovcem ve třetí třídě, a jako takhle z fleku bez přípravy, to je hrozný. Vyjmenovaná slova a odvozená slova, no byl to stres abychom to měli správně:-D
Tý jo, tak ve třetí už si dítě píše úlohy samo ne? Mám v paměti, že max. vyzkouším, dle potřeby zkontroluju popř dovysvětlím. Nám teda v době kamenné učitelka v první třídě kladla na srdce, ať úkoly dělají samostatně, ať je naučíme se učit a ona je naučí myslet. A ať tomu nevěnují víc jak hodinu odpoledne.
Kan no nevím, ta naše v osmé třídě tak nějak mezi řečí zmínila: pokud se a dětma učíte, tak víte, že....
Školství dnes předpokládá, že se rodiče se s dítětem doma učí, resp. ono sice občas vykládají, že děti se mají učit sami, akorát, kdyz ti dítko ve třetí třídě začne nosit domu trojky, není to problém ucitele a on to řešit až na vyjímky nebude.
S ucenim clovek nejak pocita, ze bude neco potreba. Horsi jsou ty vecerni pozadavky Mami, zitra potrehuju 3 vyfoukla vejce / pul kila kastanu / kanavu a bavlnky/ modre z nebe.
continuity Vy jste fakt uměli skolu vybrat
. Já jsem matka drsňák. Skončila jsem s dohledem na školní přípravu vždycky po první třídě. Když ta nejmladší občas zapomněla úkol, tak jsem učitelce řekla, ať ji prostě ten černý puntík dá (naštěstí je neřešila pětkou). Docela rychle se naučila to neflakat. Pak jen v páté třídě jsem s nimi dělala cvičné testy na přijímačky. Ale přiznávám, že je to hlavně o těch dětech, že to nepotřebovaly, a taky o rozumných požadavcích školy.
Na předpoklad, že se rodiče doma s dětmi musí učit, jsem tedy nenarazila ani v mém okoli. Jo, některé děti pak nemají jen jednicky a dvojky. Ale já teda nevidím přínos v absenci trojek na vysvědčení za cenu každodenní hodinové rodičovské asistence.
Kokoska tak tyhle požadavky zhusta zaznívaly až ráno
.
continuity ty jo, v osmé? Já od šesté třídy neměla ani žákovskou, bakaláři nebyly, rodiče vůbec nemuseli vědět, ani jaké mám známky
Makara no vida, jake jsem mela zodpovedne deti! ![]()
Rano si pamatuju jen pozadavek na velke cervene jablko na kresleni, samozrejme jsme meli jen nejake padavky ze zahrady na vykrajeni na strudl. Kupovali jsme tenkrat cestou do skoly, skoro kvuli tomu prisel pozde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje