Stezuju si, ze jsem nemehlo a pustila jsem si na malicek na leve ruce 15kg cinku protoze jsem koukala po vejrach. No blondyna. Ale vejr byl hezkej teda.
Stěžovací vlákno
Muzete se s tou kolegyni domluvit pres mejl? Ono pisemne je to kolikrat lepsi. Napsala bych ji slusne, ale velmi primocare, ze chapu, ze je vytizena, ale ze si potrebuju ujasnit nektere veci/postupy a ze doufam ze bysme se mohly domluvit na konkretnim case a posleze to i dodrzet.
Tady je office atmosfera taky velmi prevelmi slusna, nejlip funguje primocary pristup (muj primy nadrizeny je nas CEO a ten je z toho nadsenej, zarnej priklad). Samozrejme slusne a vyhybam se pasivni agresi, na kterou obcas teda narazim, protoze ta preslusnelost s tim nekdy jde ruku v ruce. Trochu se mi zda ze ta vase kolegyne to tak hraje. Moc slusny to neni ten telefon nezvednout nebo nezavolat zpet.
A666 večer som od vyčerpania zaspala.No ráno som sa zobudila s tým,že sánka ma stále trochu bolí,ale ten zub,kde mi čistili korene,bolí ešte viac.A ako zákon schválnosti-v celej domácnosti ani jeden liek proti bolesti
musím do lekárne a zapamätať si,že nabudúce sa nebudem hrať na hrdinku ![]()
Držím palce, ať to brzy přejde. Já mám dost problémy se zuby a někdy to bolí po návštěvě zubaře ještě třeba 3 dny, než si to "sedne". Tak vydržte :)
Stezuju si, ze jsem nemehlo a pustila jsem si na malicek na leve ruce 15kg cinku protoze jsem koukala po vejrach. No blondyna. Ale vejr byl hezkej teda.
A přišel ti to vejr aspoň pofoukat? ![]()
A vejr, jako že chlap, co vejral nebo výr? A co dělá výr ve fitku? I když v Kanadě teče z kohotků růžová voda, jak dneska říkali v rádiu, tak pak asi můžou být výrové v tělocvičnách ![]()
je to teda jen taková polostížnost, ale máme tu na chodbě v práci nějakej starej rotoped, na kterým nějakej pán jezdí 2x denně pokaždý snad hodinu a ten rotoped strašně vrže a leze mi na nervy...
uz delsi dobu si rikam kde tak asi pracujes... a ted me to teda zaclo eminentne zajimat!;-)))
jinak tlapkam... nam pred casem zacli uklizet v pracovni dobe a zvuk
vysavace
jako v chráněný dílně třeba? :-D
promazat (rotoped) ![]()
soucitim, to by me jeblo. i tak jsou spunty do usi muj nejvetsi kamos.
no to pravidelný vrzání nedá nevzpomenout na film Delikatesy, ale naštěstí teda nezrychluje :-D

![]()
Rada otcovej manželky - zdravotnej sestry - ohľadne liekov proti bolesti, ktorú mám odskúšanú a snažím sa jej držať (lebo som presne ten typ, ktorý sa na každú tabletku díva ako na stelesnené zlo) - čím skôr si ju dáš, tým väčšia je pravdepodobnosť že nebudeš potrebovať ďalšiu dávku, kdežto čím viac budeš čakať, tým viac sa bolesť rozvinie a budeš tých tabletiek potrebovať viac.
Keďže som si všetko tak či tak overovala, tak som sa to naučila vskutku dôkladne
.
no to pravidelný vrzání nedá nevzpomenout na film Delikatesy, ale naštěstí teda nezrychluje :-D

![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.