Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. března 2017 20:44
Reakce na :

Nevím, jestli je ještě k sehnání - fréziová nálož je Rush 2 od Gucci. Musí to ale být ta 2.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 07. března 2017 20:51

stěžuju si na depresi. ne svou vlastní. i když nejsem teda zrovna příkladnej typ životního optimisty:-) ale pod občasnými plačtivými nebo vzteklými chvilkami jsem celkem rezistentní studenej čumák. tohle mě k smrti děsí, navíc u člověka který si nikdy(!) nestěžuje a vždycky je příjemný, umí naslouchat a snaží se každému pomoct. a nesvěřuje se. tím méně lékaři... a obávám se že bez léčby to může dopadnout zle:-(

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 07. března 2017 22:02
Reakce na ice:

Pokud je zánět, tak anestezie zabírá tak na 80% , proto tě ten první zákrok bolel a ten další ne. 

Já tohle tvrzení taky od staré zubařky slyšela, jinde (ne od té nové, ale z jiných zdrojů) jsem se zase dozvěděla, že když se píchne anestezie správně, tak zabere i u zánětu, že i ošetření zubu se zaníceným nervem může být bezbolestné. Faktem je, že prostě u staré zubařky to bolelo i při čištění x měsíců potom, nikdy jsem neměla pusu umrtvenou absolutně (snad s výjimkou trhání zubů). U nové čištění nebolelo vůbec, pusu mám umrtvenou až mi tečou sliny a mám povislý koutek. Jo a k nové jsem cca po roce přišla s děsnou bolestí horní trojky, praštila jsem se do ní a ona po nějaké době odumřela, ale nerv se zanítil a bolelo to fest (dokonce jsem dostala na zánět antibiotika, protože měla zubařka strach ze zánětu okostnice). Překvapivě nebolelo ani první otevření a vyndavání zbytků nervu (ani jsem nepoznala, že je venku) ani čištění, prostě nic.... Takže tak.

Offline Karja
44726 příspěvků moje polička 07. března 2017 22:33

Chápu, že rozvod je asi velkej záhul, ale stejně jsem nějaká namíchnutá. Už podruhé za krátkou dobu stejná situace -  kontakt čerstvě rozvedeného chlapa po klidně i deseti letech nebavení se, jakože jdeme zase navázat na to, jak jsme se v patnácti kamarádili a nejlépe se vybrečim na rameni asi tak tisíckrát a možná z toho i něco kápne? WTF buď pečuju o přátele pernamentně nebo se pak nedivim. Ach jo, jestli takhle taky jednou skončim, tak to bude hodně smutný až budu obepisovat ty feťáčky s kterýma jsem se za mlada kamarádila:-D.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 07. března 2017 22:36
Reakce na :

Ta Gucci dvojka je v ne úplně pěkným flakonu, ale voněla mi kdysi moc..

49357 příspěvků moje polička 07. března 2017 22:46

jsou to pragmatici:-)

Online continuity
43140 příspěvků moje polička 08. března 2017 09:13

jezisi, ctu to na mobilu a vidím NA svou vlastni. Až se mi udelalo spatne.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. března 2017 09:17
Reakce na :

Flakón se moc nepovedl, to je pravda... Podobná je i Brit Sheer, ale je o dost slabší.

Online continuity
43140 příspěvků moje polička 08. března 2017 09:25

pro ty, co si stezuji na ceske urady pro ceske obcany. Sedim na cizinecke policii, abych si vyzvedla doklady. Jsem tady už hodinu a z me ciselne rady zatim proslo 1 (slovy jedno! číslo.) Prede mnou je 19 lidi. V 13 musim byt v práci, takže pocitam, ze tady budu sedet úplne zbytecne. Bude to asi tím, ze chodi objednani klienti ( ta objednavaci linka je beznadejne pretizena, je to jedno číslo, ktere je porad obsazene, takže pro bežného smrtelniha nevyriditelne ). A to jsem občan EU, ktery zde muze pobyvat a pracovať, akorat teda musí mit registraci na tomto konkrétnom urade. (zmenila jsem pas, kdyz zmenu nenahlasim pokuta tisíc KC. Tak jsem nahlasila zmenu postou, kdyz se nedostavim do 14 dnu, tak pokuta 50 tisíc.) to je totalni bezmoc toto. Citim se momentálne jako občan padasate kategórie.

49357 příspěvků moje polička 08. března 2017 09:27
Reakce na continuity:

sis promin:-/ me to na svete porad bavi:-) momentalne su ale dost vydesena:-(

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 08. března 2017 09:29
Reakce na continuity:

soucitim. podobny zazitek jsem mela v nemecku, este kdyz jsem tu potrebovala pracovni povoleni a omylem jsem to sla resit na cizinecke pro obcany mimo zeme EU. ten pocit totalni bezmoci si pamatuju doted.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. března 2017 09:30
Reakce na continuity:

jezis to je naprosto sileny!!!

CR/SK?neuveritelny.Ziju v Nemecku a nikde se hlasit nemusim,nastesti.

Online continuity
43140 příspěvků moje polička 08. března 2017 09:35
Reakce na Lilly_Ku:

tady je to totiž zmydleny dohromady. Cekala bych ze alespon jedno z tech 34 okymek bude vybavovat eu. Hlavne, ze se listky vydavaji zvlášť pro Eu a jeste je zvlášť rada, pokud jde nekdo s plnou moci. V tom je jaky rozdil?

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 08. března 2017 09:47
Reakce na Zarinya:

ted uz ne, ale vzdycky to tak prece nebylo?

ja fakt jednou zabloudila omylem na cizineckou pro lidi ze zemi mimo EU.

Prestoze jsem si "jen" potrebovala vyridit pracovni povoleni a mela jsem s sebou vsechny podklady od zamestnavatele, bylo mi doporuceno, ze "jsem sem prijela studovat a mam teda studovat, ne tu shanet praci".

nez se nedorozumeni vyjasnilo, citila jsem se bezmocne a dost ponizene. dnes bych to teda resila razantneji :)

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 08. března 2017 09:53
Reakce na continuity:

ja uz slysela o ceske cizinecke fakt dost hrozny zkazky. taky bych automaticky cekala, ze se bude resit zvlast eu a ostatni staty.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. března 2017 09:54
Reakce na Lilly_Ku:

ja sem tady 17 let,oficialne,ale od 2007 mam dojem a to uz nic takoveho potreba nastesti nebylo.

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 08. března 2017 10:02
Reakce na Zarinya:

pracovni povoleni bylo stoprocentne potreba min. nejak ro doku 2012, ja tu jsem od 2008 a fakt jsem ho ty prvni roky potrebovala, panc CR mela statut nove clenske zeme a pro ty platilo nejake prechodne obdobi.

Online continuity
43140 příspěvků moje polička 08. března 2017 10:03

nové se v CR musí hlasit k pobytu vsichni cizinci i EU. Staci pobyt delsi 30 dnu. Kdyz vsem prijela bylo to dobrovolne, ale petilety prechodny pobyt je podminka k prihlaseni k trvalemu. Zatim jedno dalsi z mych čísel. Zacinam propadat malomyslnosti.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. března 2017 10:49
Reakce na Lilly_Ku:

ja sem,ale nepsala,ze bych tady nikdy nepotrebovala vyridit nejake papiry,ale papir se vyridil a tim to skoncilo,nemusela sem se nikde chodit nahlasovat a potvrzovat.Na cizinecke policii sem tu nikdy nebyla.Prac.povoleni se u nas vyrizuje na einwohneramt.

Ten sem si vyridila myslim v 2008 a tim to pro me skoncilo.Takze sem byla neskutecne prekvapena co v cesku chteji po continuity ,jeste kdyz je "jen"slovenka,a sSlovensko v eu.Proste v dnesni dobe mi to prijde naprosto sileny.