Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 09. března 2017 11:30
Reakce na slniecko:

presne tak, pokial tusim, ze si ju aj tak budem musiet dat (napr. preto, ze v noci ma to i tak prebudi), je lepsie si ju dat hned vecer). som presne ten typ, co bolest hlavy zaspi, ked som unavena. ale zobudim sa o druhej v noci a liezla by som po stene. nez ten ibalgin zabral, to je hodina, naramig dve. takze okolo stvrtej som konecne znovu zaspala a rano o siedmej vstavala uplne rozbita. ked si ho dam hned pred spanim, spim celu noc a rano neviem, ze ma vecer bolela hlava. a to uz nekomentujem, ze uprostred noci si ten prasok davam na prazdny zaludok, co tiez nie je uplne dobre.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 09. března 2017 11:32
Reakce na slniecko:

Rada otcovej manželky - zdravotnej sestry - ohľadne liekov proti bolesti, ktorú mám odskúšanú a snažím sa jej držať (lebo som presne ten typ, ktorý sa na každú tabletku díva ako na stelesnené zlo) - čím skôr si ju dáš, tým väčšia je pravdepodobnosť že nebudeš potrebovať ďalšiu dávku, kdežto čím viac budeš čakať, tým viac sa bolesť rozvinie a budeš tých tabletiek potrebovať viac.

navic kdyz jde o zalezitost, ktera je nebo mohla by byt spojena se zanetem, tak NSA (ibalgin) opravdu i leci jak psala continuity. no a druha vec stres z bolesti neni pro telo nijak zdravy, coz si obvykle "odpiraci";-) neuvedomuji

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 09. března 2017 12:26
Reakce na :

Presne, čím skôr, tým väčšia šanca že zaberie a nebude treba viac dávok.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 09. března 2017 13:30
Reakce na slniecko:

Zrovna sem jdu se stížností, že z od víkendu namoženého krku se během noci vyvinul asi zánět vzpřimovače hlavy. Ve čtyři ráno jsem to ještě zaspala, ale v šest už ta bolest fakt vydržet nešla. Chudák přítel, hluboký ranní spáč, kolem mě lítal s chladicí mastičkou, s horkou mastičkou, s panákem :-) No, jsem na brufenu a snad to přejde. Kdyby ne, co se s tím dá dělat víc?

49357 příspěvků moje polička 09. března 2017 13:37
Reakce na andulka01:

k lékaři na obstřik, popřípadě nějaký silnější paták než je brufen, dával se i límec nevím jestli to ještě platí. odpočívat, hlavně se to nepokoušet "rozcvičit"

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 09. března 2017 14:12
Reakce na andulka01:

k doktorovi...

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 09. března 2017 14:18

Díky, já to tušila... doktory hodně nerada. Chjo, to jsem zrovna začala jarní shazovací aktivitky :-) a bavilo mě to.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 09. března 2017 14:24
Reakce na andulka01:

Ha, jsem se chtela optat, jak se vyviji vztah a koukam, ze asi dobre, kdyz kmital s mastickou :-) tak to je bezva :-)

49357 příspěvků moje polička 09. března 2017 14:25
Reakce na andulka01:

utikej radsi hned a za par dni to bude ok

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 09. března 2017 14:29
Reakce na moora:

Jo :-) je bezva :-) jsem z toho dost na větvi. Jo a dostala jsem včera kytku! K MDŽ, fakt :-) A k Valentýnu taky. A k prvnímu březnu, jen proto že první březen.
Omlouvám se všem za velmi nestěžovací vsuvku.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 09. března 2017 14:30

Ano prosím, provedu :-)

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 09. března 2017 16:15
Reakce na andulka01:

Jo :-) je bezva :-) jsem z toho dost na větvi. Jo a dostala jsem včera kytku! K MDŽ, fakt :-) A k Valentýnu taky. A k prvnímu březnu, jen proto že první březen.
Omlouvám se všem za velmi nestěžovací vsuvku.

Takové vsuvky nemůžou nikomu vadit! :D

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 09. března 2017 17:11
Reakce na brrr:

Nevejral, vejrala jsem ja. Obcas tam je na co koukat. (to tak dopada, kdyz se snazim byt vtipna v dobe, kdy uz bych mela davno zarezavat)  Jo a s tou ruzovou vodou je to pravda! Ne teda tak brutalne jak v Alberte, tam narvali potassium perma-cosi. Ale je tady nejakej vyssi obsah mineralu a obcas je malicko naruzovela, obzvlast, kdyz nekdo neucisti vanu pravidelne, tak je to videt kolem odpadu.

Berta nepofoukal, ale s ucasti me politoval a doporucil ledovat. Bych spis mela ledovat mozek asi!

Bledule no jsem poucena, priste koukat pod ruce, ne po vejrach! Ale byl dobrej, takovej vysokej blondatej viking s drdulkem hehe

Potrefenáhusa  to zni hrozne teda, ten rotoped. Delikatesy byly bozi!

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 09. března 2017 17:20
Reakce na Potrefenáhusa:

je to teda jen taková polostížnost, ale máme tu na chodbě v práci nějakej starej rotoped, na kterým nějakej pán jezdí 2x denně pokaždý snad hodinu a ten rotoped strašně vrže a leze mi na nervy...

Už tady asi hodinu řvu jak trubka, ale tohle mě hrozně rozesmálo. Děkuju!

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 09. března 2017 17:20
Reakce na :

No ja volam kvuli tomu, ze maily zasadne ignoruje. Obcas volam jen proto, ze ji chci pozadat, at odpovi. Podle me klasicky pripad nekoho, kdo je ve firme nad 15 let. Nulovy strach z pravidel :D

Jeziiiis, no tak to je teda dost otrava!!! To bych asi za tim sefem sla. Jako co, buchta dela na jinym kontinente, az se naucite vsechno co potrebujete tak vam to nijak extra asi zneprijemnit nemuze?

Me ted drti jedna organizatorka, ktera nechape, jak na mapu jedne nasi nemovitosi (velke betonove molo v pristavu) zanest kolik bude potrebovat prostoru na akci. Uz to resime tyden, dokonce jsem ji poslala priklad ala "vytiskni a nakresli obdelnik = tady budeme hrat (orchestr)" a nic jako. Uz mi z toho sibe. Samozrejme naklady zavisi na uzite plose.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 09. března 2017 17:32
Reakce na Noren:

dakujem.Zubar ma varoval,ze 2-3 dni to budem citit.Len som netusila,ze az tak.

slniecko ja som taka blba,ze sa nikdy nepoucim.Hlava ma casto nebolieva,len obcas.Vzdy odkladam uzitie lieku a dam si ho,az ked mi ide hlava prasknut.No ako hovorim-hrdinka...cakam,kym je to uplne na maximum. Uz mam v sebe 2 tabletky a vecer si musim dat isto dalsiu,aby som sa vyspala.

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 09. března 2017 18:00
Reakce na pecka:

držím palce, nech zaberie.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 09. března 2017 18:03
Reakce na pecka:

keby sa objavila  trhava bolesť, utekaj k zubarovi ešte pred vikendom. Skusila by som to aj chladiť, kocku ladu zabaliť do sacku a ten do utierky a až to priložiť.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 09. března 2017 18:10
Reakce na continuity:

Kolegyňa si kúpila chladené nápoje v plechovke,tak som to chladila.Dúfam,že sa to ukľudní.

Ďakujem všetkým za podporu a zdieľanie rád ohľadom užívania liekov od bolesti.Doplatila som na vlastné "hrdinstvo".Ako sa hovorí,učíme sa na vlastných chybách.