Nějaké decodoma.cz
Stěžovací vlákno
A tak třeba ještě o Vejrossonovi blonďatém, vysokém, s drdůlkem někdy uslyšíme ![]()
No to nevim teda, ja tady vesmes svoje interni zalezitosti neventiluju hehe
Ale obecne musim rict, aniz bych se nejak dotykala svyho soukromi, ze zdejsi muzska populace je bezva co se vyberu tyce, taky je tady spousta single lidi treba, co neresi, ze ve 35 nejsou v manzelstvi a nemaj deti. A naopak ti co jsou, tak na ne taky nikdo pres prsty nekouka.
Hm, tak ted nevim na co si stezovat, asi ze me balej zajimavi chlapi nejvic, kdyz jsem zadana ![]()
Momentálne tam mám na 2 týždne takú tú liečivú vložku.Večer som dala tabletku a spala som ako bábätko.A zatiaľ nič necítim ![]()
Tak to je taký zákon schválnosti.Keď si single,tí,ktorí sú pre teba zaujímaví,si ťa nevšímajú.A akonáhle si vo vzťahu,akoby to na nich nejako účinkovalo a zrazu ich priťahuješ viac.Možno majú pocit,že je to väčšia výzva získať ženu,ktorá je zadaná,ako tú,čo je sama.
Spis bych rekla, ze kdyz je clovek spokojenej, tak to proste vyzaruje a pusobi to pritazlive i na jiny :)
S tým súhlasím ![]()
Taak a celkově netlačí na pilu, není příliš vtěrnej a tak. :-)
Teda, co Vás hned nenapadne. Myslela jsem, že se z něj třeba vyklube doktor, co Vám bude dávat ten malíček do gypsu (ne že bych Vám to přála). ![]()
Jinak souhlasím s tou teorií, že zajímaví chlapi se vyrojí s křížkem po funuse.
Do jednobarevnyho monolitu bych nesla. Budou na tom videt fleky. Co neco "zihanyho"? (ne pravidelnej vzor, ale takovy neurcite trochu strakaty)
tak to uz bude dobre. hlavne si to nedavaj zatvarat pred vikendom. to je zakladne pravidlo. za posledny den v tyzdni povazujem stredu, aj ked lepsi je samozrejme pondelok ![]()
Kde maj prosím tenhle,ten vy se mi hodil.
Pozor, tenhle potah nepasuje na ušák, který je nahoře širší a ještě má ty uši jakoby otevřené. Ověřeno na vlastním ušáku. Potah leží nevyužit zabalený pod stolem. Materiál nic moc.
no je to fakt těžký, já mám na něm potah na normální křeslo, takže mezi ušima je to napnutý a nesedí to. Jenže ty potahy taky nejsou úplně za hubičku, tyhle natahovací jsem viděla někde kolem dvou tisíc a když to pak má ještě vypadat hrozně, je to fakt škoda peněz. Náš ušák se taky rozšiřuje a má ty uši trochu otevřený.
Oni mají ještě širší verzi, ale už jsme to nechtěli zkoušet.
Tak ušáček odjel a já si málem narazila pr... a opařila čajem, jak jsem si šla automaticky sednout do prázdného rohu.
Tak zas bych to tak nehrotila, spis tech zajimavejch je o neco vic, kdyz zorvna nekde randis, ze jo. Klasickej Murphyho zakon. (Jeden Murphy prijmenim me teda balil, chytrej i pritazlivej, ale tak do sebe zahledenej, ze jsem mu na rovinu rekla, ze ne diky. Muset poslouchat ty reci porad uaaaa)
Spis bych rekla, ze kdyz je clovek spokojenej, tak to proste vyzaruje a pusobi to pritazlive i na jiny :)
To je presny. Ja si teda neskromne myslim, ze "vyzaruju" i v nezadanym obdobi. Jeden z nejlepsich komplimentu je "you always look so happy" :)
Cha cha, no me zatim nenapadlo nic ![]()
Malicek je lehce nafialovely, ale ohnout ho muzu, takze jdu cvicit dneska :)
JAUVAJS! ale rozesmala si me teda haha
JJ, naprosto souhlasim. Když jsem šťastná, tak docela zářím a přitahuju daleko víc než když jsem sama a ne tak úplně šťastná. Taky jsem se divila kolik se najednou vyrojilo :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.