Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online continuity
43140 příspěvků moje polička 08. března 2017 11:10
Reakce na Zarinya:

ja tady taky byla naposled v roce 2008 myslím. Ale potrebovala jsem potvrzeni o ubytovani, pracovni smlouvu a doklad, ze mam zaplacene zdravotní pojisteni. + se musí hlasit vsechny zmeny, na zmenu bydliste jsem se vykaslala, ted ale musim vyridit ten pas.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. března 2017 11:14
Reakce na continuity:

no,kazdopadne preju pevne nervy.;-)

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 08. března 2017 11:42

Ráo jsem přišla domů a svítilo slunce, tak jsem vyprala ložní prádlo a pracně si ho naškrobila, že si ho pověsím ven. Zatáhlo se  

No visí tam, a já si tak říkám, kdy přesně začne pršet 

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 08. března 2017 11:45
Reakce na Ounz:

ale zmoklý a znova uschlý prádlo voní úplně ze všeho nejvíc!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 08. března 2017 11:48
Reakce na Potrefenáhusa:

No ale ten škrob mi zmizí

Offline jerry
11240 příspěvků moje polička 08. března 2017 12:11
Reakce na :

Doktoři toho nakecají.  Abych nebyla mimo téma, tak marně hledám parfém s výraznou vůní frézie a ať hledám jak hledám, nide žádné informace a recenze. 

Elizabeth Arden Splendor

Guerlain With Love

Armani Acqua di Gio

Kenzo Madly Kenzo! Kiss ‘n Fly

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 08. března 2017 12:13
Reakce na :

Zbožňuju být v pátek v práci do sedmi (to nás pak vyženou vrátní), všude klid a labina celá pro mě!

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 08. března 2017 12:24

Stěžuju si, že mi nevyšel pohovor, resp. práce, o kterou jsem hodně stála A to jsem si říkala, že to jde docela dobře...Takže zpět na zem a hledat dál no

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 08. března 2017 12:49
Reakce na Noren:

utesuju ... 

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 08. března 2017 14:07
Reakce na :

A Lilly_Ku 

Díky! Říkám si, že určitě všechno zlý je k něčemu dobrý a bude něco lepšího. Ale naštve to no :-/

Online continuity
43140 příspěvků moje polička 08. března 2017 14:57
Reakce na Noren:

mne se to stalo, kdyz jsem si hledala stavajici praci, nakonec jsem byla rada, ze me nevzali.

co mi pripomina, ze se mi ma muj potencialni zamestnavatel ozvat a ticho po pesine. ja to nehrotim, nakonec jsem dosla k zaveru, ze bych rada praci zmenila tak, abych nastupovala zacatkem zari a leto byla bud ve vypovedi nebo uplne doma a oni to nejak vic honili. tak uvidime. zatim jsem v klidu, ale jestli nas manazment bude komunikovat spusobem, ktery ted nastal, budu muset byt v hladani noveho mista trochu aktivnejsi.

Online continuity
43140 příspěvků moje polička 08. března 2017 14:59

jinak diky za podporu s temi urady, nakonec skoro presne 4 hodiny cekani - na 10 minutove vyrizovani a trvalo by to pulku, kdybych ty same informace, co jsem poslala postou nemusela vyplnovat znovu, ale do jineho papiru. no snad zas bude chvili klid.

jinak jsem poslala rano DP s jednym potvrzenim na meho muze a ne na mne  doslo mi to hned v poledne, kdyz mi donesl to moje ze schranky v druhem byte. stejne tam budu jeste posilat jedno potvrzeni od Slovaku, ale nejsem ja uplne blba?

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 08. března 2017 16:21
Reakce na :

pomohlo by, kdyby sis u vedouciho dohodla presne dany cas, ktery by ti mela venovat? chapu ze jestli to ma narocne tak na kazde zavolani treba nemuze... ale mozna by si rezervovala denne/obden/tydne urcitou dobu a zodpovedela nahromadene dotazy...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. března 2017 16:25
Reakce na Noren:

Lituji...

Me zase sef nepridelil na projekt, na ktery jsem si myslela. No, s odstupem je mi jasne , ze stary projekt je pro me vhodnejsi zejmena casove kvuli detem (a to je jeden z duvodu proc tam zrejme nejsem). Ale obrecela jsem to.

Online continuity
43140 příspěvků moje polička 08. března 2017 16:28
Reakce na Candance:

a to by pritom stacilo, aby si s tebou o tom 10 minut popovidal.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. března 2017 16:40
Reakce na continuity:

To je druha vec, kdyby jsme si o tom promluvili, byla bych zklamana ale brala bych to jako fer.