ja tady taky byla naposled v roce 2008 myslím. Ale potrebovala jsem potvrzeni o ubytovani, pracovni smlouvu a doklad, ze mam zaplacene zdravotní pojisteni. + se musí hlasit vsechny zmeny, na zmenu bydliste jsem se vykaslala, ted ale musim vyridit ten pas.
Stěžovací vlákno
no,kazdopadne preju pevne nervy.;-)
Ráo jsem přišla domů a svítilo slunce, tak jsem vyprala ložní prádlo a pracně si ho naškrobila, že si ho pověsím ven. Zatáhlo se
No visí tam, a já si tak říkám, kdy přesně začne pršet ![]()
ale zmoklý a znova uschlý prádlo voní úplně ze všeho nejvíc!
No ale ten škrob mi zmizí
Doktoři toho nakecají. Abych nebyla mimo téma, tak marně hledám parfém s výraznou vůní frézie a ať hledám jak hledám, nide žádné informace a recenze.
Elizabeth Arden Splendor
Guerlain With Love
Armani Acqua di Gio
Kenzo Madly Kenzo! Kiss ‘n Fly
Zbožňuju být v pátek v práci do sedmi (to nás pak vyženou vrátní), všude klid a labina celá pro mě! ![]()
Stěžuju si, že mi nevyšel pohovor, resp. práce, o kterou jsem hodně stála
A to jsem si říkala, že to jde docela dobře...Takže zpět na zem a hledat dál no
utesuju ...
mne se to stalo, kdyz jsem si hledala stavajici praci, nakonec jsem byla rada, ze me nevzali.
co mi pripomina, ze se mi ma muj potencialni zamestnavatel ozvat a ticho po pesine. ja to nehrotim, nakonec jsem dosla k zaveru, ze bych rada praci zmenila tak, abych nastupovala zacatkem zari a leto byla bud ve vypovedi nebo uplne doma a oni to nejak vic honili. tak uvidime. zatim jsem v klidu, ale jestli nas manazment bude komunikovat spusobem, ktery ted nastal, budu muset byt v hladani noveho mista trochu aktivnejsi.
jinak diky za podporu s temi urady, nakonec skoro presne 4 hodiny cekani - na 10 minutove vyrizovani a trvalo by to pulku, kdybych ty same informace, co jsem poslala postou nemusela vyplnovat znovu, ale do jineho papiru. no snad zas bude chvili klid.
jinak jsem poslala rano DP s jednym potvrzenim na meho muze a ne na mne
doslo mi to hned v poledne, kdyz mi donesl to moje ze schranky v druhem byte. stejne tam budu jeste posilat jedno potvrzeni od Slovaku, ale nejsem ja uplne blba? ![]()
pomohlo by, kdyby sis u vedouciho dohodla presne dany cas, ktery by ti mela venovat? chapu ze jestli to ma narocne tak na kazde zavolani treba nemuze... ale mozna by si rezervovala denne/obden/tydne urcitou dobu a zodpovedela nahromadene dotazy...
Lituji...
Me zase sef nepridelil na projekt, na ktery jsem si myslela. No, s odstupem je mi jasne , ze stary projekt je pro me vhodnejsi zejmena casove kvuli detem (a to je jeden z duvodu proc tam zrejme nejsem). Ale obrecela jsem to.
a to by pritom stacilo, aby si s tebou o tom 10 minut popovidal.
To je druha vec, kdyby jsme si o tom promluvili, byla bych zklamana ale brala bych to jako fer.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.