Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 10. března 2017 17:31
Reakce na andulka01:

JJ, naprosto souhlasim. Když jsem šťastná, tak docela zářím a přitahuju daleko víc než když jsem sama a ne tak úplně šťastná. Taky jsem se divila kolik se najednou vyrojilo :-)

No jo je to presny. Ja myslim, ze docela dost lidi se prave v tom stesti spoliha na partnera (nerikam, ze vy, myslim to obecne) coz je dost prusvih. Mela jsem jednu kamosku, ktera rok po rozchodu porad vzdychala za bejvalym (desnej manipulativni volek) a jak on ji cinil stastnou a jak je polovicni bez nej. Toto me hrozne toci. Tak jsem ji rikala, ze pokud se nenauci bejt stastna sama se sebou, tak ze to je marny. No prestaly jsme se kamaradit. Fakt na proliskani. Delaj to samozrejme i chlapi. Myslim, ze partner by me mel ucinit stastnejsi, pozitivni bonus nebo jak to rict. Ale neni zodpovednej za moje vnitrni pocity stesti atd. Jsem vzdycky prekvapena kolik lidi to ma porad tak nastaveny.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. března 2017 18:14

Já si postěžuju na zbabělý chlapy! Přijde mi, že nejvetší koule široko daleko mám já!

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 10. března 2017 18:25
Reakce na 0zero7:

To je pravda. A keď im ten partner neprinesie pocit šťastia, tak sú sklamaní.

Niektorí ľudia ale nevedia byť sami.  Mám kamarátku, ktorá snáď od 15tich nebola single. Ide zo vzťahu do vzťahu. Nového partnera si hľadá ešte kým je s tým starým . Z môjho pohľadu des, ale ona je taká, sama byť nedokáže.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 10. března 2017 18:44
Reakce na carries:

Jj, taky znam takovy, zas kazdej svyho stesti strujcem, ze jo. Kdyz jim to vyhovuje a nenabijou si...

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 10. března 2017 19:28
Reakce na Potrefenáhusa:

no je to fakt těžký, já mám na něm potah na normální křeslo, takže mezi ušima je to napnutý a nesedí to. Jenže ty potahy taky nejsou úplně za hubičku, tyhle natahovací jsem viděla někde kolem dvou tisíc a když to pak má ještě vypadat hrozně, je to fakt škoda peněz.  Náš ušák se taky rozšiřuje a má ty uši trochu otevřený.

Ono to teda nepomůže, ale teď ve středu dávali výměnu manželek a tam ta rodina měla dost jetá křesla pokrytá natahovacím prostěradlem na jednolůžko

Co? ne? Určitě je to levnější!

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 10. března 2017 20:15
Reakce na 999:

Stěžuju si na COS, protože jsem si u nich minulý týden koupila sukni a oni tento týden přidají šaty se stejnou sukní (a já jsem tak šatová) .

Zrovna dnes jsem je našla na netu a pak náhodou váš příspěvek. Jsou TAK dokonalý! Přesně takový hledám, půjdu jako svědek na svatbu. Jak prosím moc je silná ta látka? Ta svatba bude koncem května, tak jestli bych se v tom neupekla? Naštěstí mám času dost na výběr, ale když tyhle jsou fakt uplně stoprocentní...

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 10. března 2017 20:29
Reakce na Luna:

Je to pevnější bavlna, na konec května ideální . A jsou fakt krásný...

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 10. března 2017 22:18
Reakce na Guinea Pig:

Ono to teda nepomůže, ale teď ve středu dávali výměnu manželek a tam ta rodina měla dost jetá křesla pokrytá natahovacím prostěradlem na jednolůžko

Co? ne? Určitě je to levnější!

Levnější jo, ale nic to nevydrží. Pár zásahů kočičím drápkem a je to samá díra. Vlastní zkušenost. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. března 2017 23:54

stěžuju si na sebe, nechala jsem si moc zkrátit vlasy a teď nevím, co s nimi  to bude průšvih. mám skoro mikádo.

kadeřnice za to nemůže, zdálo se mi to málo zastřižené, řekla jsem jí, ať ještě trochu ubere.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 11. března 2017 00:00
Reakce na Jiná Realita:

Mikado neva ne? Nebo vadi ze to nelze dat do drdolu/culiku? me by se vas libilo!

Ja vcera taky premlouvala at zkracuje, mam pryc asi 7 cm a hned se lip citim!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2017 00:09
Reakce na 0zero7:

mně by se na mně taky líbilo, fakt by mi slušelo, ale jsem skoro plešatá, vlasy mi jen tak tak zakrývají kůži na hlavě, a nemůžu proto nosit rozpuštěné vlasy. teď z toho nic neučešu 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 11. března 2017 10:15

stezuju si na anginu, ktera me prepadla bez varovani zrovna v tu nejmin vhodnou dobu:-( a to jsem ji nejmin pet let nemela, fuj

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 11. března 2017 10:39

soucitim, at je ti co nejdriv lip!

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 11. března 2017 10:42
Reakce na Jiná Realita:

stěžuju si na sebe, nechala jsem si moc zkrátit vlasy a teď nevím, co s nimi  to bude průšvih. mám skoro mikádo.

kadeřnice za to nemůže, zdálo se mi to málo zastřižené, řekla jsem jí, ať ještě trochu ubere.

Súcitím.

Ja som na vlasy dosť citlivá, nenechám sa strihať ani v salóne, strihá ma manžel, ono totiž ide iba o to, raz-dva razy do roka zastrihnúť, podľa možnosti tak, aby výsledok nevyzeral ako podľa pravítka - čo je evidentne v salónoch neprevediteľný úkon. To sa ideálne spraví tak, že sa vlasy prehodia dopredu, vezmú do copu a zastrihnú a keď sa vrátia nazad, tak tvoria také ľahko postupné Účko. Zákrok asi na 3 minúty. No a tento raz, ako ma strihal, tak to vzal do ruky a pýta sa "asi toľko odstrihnúť?", ja že áno, mysliac si, že on myslí na spodnej strane ruky, a on to odšvacol na vrchnej, takže asi 10cm viac.

No nič, proste dorastú.

Ja ich mám husté (zatiaľ), tak aspoň teraz používam aj tie sponky, ktoré sommusela odložiť, že mi nedržia, u teba ma napadá, čo skúsiť buď účesy, v ktorých sa vlasy len na vrchu hlavy trochu zapletú - tam sa aj tak ráta s tým, že je vidno niečo z pokožky, tak to neudrie do očí, alebo len čisto vyiať pár vlasov navrch a zopnúť vzadu, tým pádom sa vlasy z bokov hlavy čiastočne dostanú aj na vrch. My sme to ako decká volali "ffalošný cop", alebo "na Lujzu a Lotku".

Skúsim vyhrabať na nete nejaké obrázky.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2017 10:46

lituju, angína je hrozná (říká znalec všech jejích projevů, který ji měl dřív klidně každé dva měsíce).

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 11. března 2017 11:15

zapletance (ospravedlňujem sa za tie detské, ale v dopeláckych je strašne veľa takých, kde sa vyslovene hrá na to, že vlasov je veľa, ale hľadala som také nie infantilné):

Tu by som už nedávala tie copiky za zapletancom:

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 11. března 2017 11:17

"falošný cop" aka Lujza a Lotka

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2017 11:18
Reakce na slniecko:

díky moc. můžu zkusit, ale mám ještě míň vlasů naž ta poslední holčička a vzadu na hlavě mi dělá vlasový vír pleš, tak nevím, jak to dopadne.  nejvíd mě štve, když vidím, jak by to mikádo vypadalo skvěle. od kadeřnice se prostě vždy vracím v depresi. i když to nemám zkrácené moc.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 11. března 2017 11:25

No potěš, to tě moc lituju :-( Odpočívej...ty jo, angínu jsem měla naposled snad v sedmé třídě! 

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 11. března 2017 11:30
Reakce na Jiná Realita:

No ono jasné, že na web si fotia malé vlasane. Čo som chcela ale ukázať je, že keď sa to zapletie, tak sa nikto nepozastaví nad tým, že je vidno pokožku. A ten spodný falošný cop sa dá spraviť aj len s tou vrchnou vrstvou, tam ide o to, že vlasy prekryjú vrch hlavy.