To mě děsně štve, že se tohle zaplétání nejsem schopná naučit. Staršně by se mi totiž líbilo nosit tohle.
Stěžovací vlákno
Ty účesy jsou super. Hned ten první si uložím a vyzkouším na zřítelnici, bude za hvězdu ![]()
"od kadeřnice se prostě vždy vracím v depresi. i když to nemám zkrácené moc."
Já se od kadeřnice vždycky vracím v depresi, protože to mám zkrácený málo
Chci si postěžovat, že mám strašnou chuť koupit si od Kenza Jeu d´Amour L´Elixir (a jako tester ho mají za dobrou cenu). Akorát, že vůní mám na to, že jsem na mateřské, dost, že když už bych něco kupovala, tak na léto bych chtěla něco svěžejšího a taky se bojím, že mi přestane vonět ještě než se dostanu do půlky flakonku. ![]()
Já jsem ty cesty od "holiče" taky nikdy neměla ráda, navíc když jsem dorazila domů, tak máma vždycky řekla "zezadu dobrý", si nepamatuju, že bych to někdy byla měla dobrý i zepředu :-D.
Závidím, mojej vlasatici sa tiež páčia, ale len do momentu, keď to znamená, že by mala byť na jednom mieste kým ju učešem viac ako 20 sekúnd...a s mojimi ťažko lemravými prstami to trváááá...asi si raz kúpim hračkárku česaciu hlavu
...
učíte orla létat, jestli je někdo expert na tyhlenty všechny možný účesy a jak nahonit vlasy, kde nejsou, je to Jiná Realita ![]()
Jinak já mám teda taky hodně jemný vlasy a není jich nijak moc a bohužel u tady těch zapletených účesů to bylo fakt žalostný, to si člověk s normálníma vlasama vůbec neumí představit :-)))
něco jako:

tyhle účesy , včetně copánků, se mi moc líbí! na těch světlých vlasech obzvlášť! ![]()
Já taky nejsem žádnej profesionál a trvá mi to věčnost, i jednoduchý copy (aby to bylo pravidelný, každej stejný tloušťky, aby byly vlasy rozdělený přesně v půlce... ) - jsem schopná to xkrát předělávat. Ale zřítelnice si to užívá... samozřejmě ne těsně před odchodem do školy! ![]()
diky, diky. to mam za to, ze jsem si stezovala na pitomou rymicku:-/ ted mam pocit ze me prejel parni valec
pak se vratil
a jeste si to chvili uzival;-(
Koupili jsme na trhu uzená žebra (nákup stylem - jé koupim tyhle žebra - mně je to jedno, JÁ to nejim). A teď jsem okousala čtvrté žebírko bez chleba jen tak při siestě místo kafe, a ještě jsem ty okousaný kosti pohodila na parapet. Je mi ze sebe zle!:-D:-D
Ale ono se to dá zaplést jen ze dvou pramenů, je to extrémně jednoduchý, ale vypadá to, efektně, že je to složité. Znáte? Nosívala jsem to ze předních vlasů, teď už to česávám jen neteři, nějak totiž ztrácim na roztomilosti:-D:-D. Vždy se přibírá jeden úzký pramínek a jen se to přehazuje přes sebe.
skoré uzdravenie prajem!
Ať je Vám brzo dobře.
Hlavně, že jste si to užila se vším všudy. Jak se říká, odříkaného chleba největší krajíc. ![]()
No jo, ale kdo se vejde do těch jarních věcí:-D. A to jsem v deset ráno měla obří hamburger. A ve čtvrtek po kocovině jsem se musela nasnídat v mcdonaldu jinak bych nedošla do práce:-D. No jak říkám je mi ze sebe zle!
Ale mám novou polici na kabelky ve skříni, a vypadá to uplně super a prej si mám teda ještě nějakou koupit. Jako taková blbost, ale myslim, že se na to dnes budu celý odpoledne dívat:-D Takže to si tu žebírkovou oslavu zasloužilo!
Jojo, znám ;) takhle nosím zapletenou patku kdyz mam bad hair day a nedzi mi sni k jedny strane. Ale neni to proste dostatecne pevny a takhle po stranachmi to nedrzi.
Kabelky jsou stejně nejlepší oblečení - i při výrazných změnách postavy se nestane, že nesedí...
jo a s botama to samý, pak ještě šátky jsou v tomhle směru fajn!
Přidala bych náušnice :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.