s tou obuvou to nie je tak celkom pravda. som v zaverecnej faze tehotenstva a uz chapem preco niektore zeny rezignuju a obuju crocsy. mne sa to nestane. taku obuv nevlastnim a ani nekupim. akurat mam uz len jedny jedine topanky do ktorych opuchnutu labu narvem a dalej ako cez clenok zips nezapnem ale to zakryju nohavice. cele zle
![]()
Stěžovací vlákno
Moje dcera tvrdí, že má teď (po porodu) větší nohu, že se nemůže vejít do bot, co nosila na podzim. Rodila kolem Vánoc, takže zimní boty měla už větší, a do jarních se nemůže obout. Docela ji to rozhodilo, to nečekala, zas tolik nepřibrala a teď už má zpátky původní předtěhotenskou váhu. A nohy zůstaly větší...
A hlavně jsem si přišla postěžovat na sebe, jaké jsem to kopyto. Dneska jsem si venku při lození po stráni - hledala jsem kešku, no, přiznám se - zvrtla kotník. Mám ho vyviklanej už z volejbalu, takže jsem odchodila ještě další tři kešky, a myslela jsem, že bude ok. No, a teď sedím s nohama nahoru a kotník bolí. Neotéká, naštěstí, ale bolí vazy. Ojojoj, to bude zítra cesta do práce...
Někdo říká co dítě, to číslo navíc. To je asi trochu přehnané, ale daleko od pravdy to není. Povolí klenba, noha se celkově rozpleskne do všech stran.
to sa vraj stáva, že počas tehotenstva narastie noha.
videla som zmenu v cisle topanok pri pribrati (vacsinou do obezneho stavu) ale ze sa to po porode nezmeni to mi radsej ani nehovorte ![]()
Nenene, me se noha v tehotenstvi snad dokonce smrskla! Driv jsem byla 38/39 a ted vyhradne 38, dokonce mam 2 pary 37. Nedokazu si to vysvetlit...
JSem asi úplný mimoň, ale zjistila jsem, že (kromě tenisek) nemám jediné jarní boty BEZ podpatku. Ze zdravotních důvodů bých teď pár týdnů do práce potřebovala chodit v plochých botách a kde nic tu nic
Zlobím se na sebe, protože to je můj dlouhodobý problém, obzvlášť k sukni/šatům si nejsem schopna obléct nic bez podpatků. Ach jo, co já zítra budu dělat ![]()
Poeslední dobou mě vůbec nebaví nakupovat oblečení. Můj šatník nemá ani hlavu, ani patu.
Navícj sem se už smířila s tím, že tu 32/34 už prostě fakt nikdy neoblíknu a spousta věcí proto poletí. Obešla jsem jsem dneska obchoďák a všude mi všechno přišlo hnusný. A přišla jsem na to, že vlastně vůbec netuším, co mi sluší. V práci nemám žádný dress code, takže ani od toho se odpíchnout nelze.
No, takhle jsem si ten osobní restart teda nepředstavovala :D
Toto jsem se chystala napsat. Vcera jsem absolvovala beh po obchodech. Netusila jsem velikosti, strihy. A nebudeme si nalhavat, 38 nebo 40 vypada hur nez 34 a 36. V zoufalstvi jsem koupila v HM dvoje kalhoty, jedny protoze uz je mam po tehotenstvi a sedi mi a druhe chinos jsem koupila bez zkouseni, ze je proste pak vratim. Pritom jsem videla slecny a zeny tlustsi a super oblecene.
Já zas,jako každý rok,podcenila sluníčko.Dnes mám spoustu pih a bb krém na to nestačí.Kdy já se poučím ![]()
Pehy sú krásne.
Co bych za to dala, aby mi po slunicku pihy vylezly vic... Cokoliv barevneho si dam na oblicej pihy uplne vyzmizikuje. Mam je uplne svetlounke
Byla jsem se po obchodech podívat minulý týden a z posledního obchodu jsem odcházela rozhodnuta, že si začínám nechávat věci šít. Když se mi něco líbilo střihově, tak to byl umělý hadr. Navíc mám zadek, takže mi spousta věcí nesedí. Beztvaré střihy jsou pro mě naprosto nevhodné :(
To co občas dáváš do outfitového vlákna ti sluší :). To není tvůj styl?
to je super, ze v praci nemate dress code, nemusis vyhazovat prachy za hadry do prace! (tak to teda beru ja).
jen jsem ti chtela napsat, ze takhle pres obrazovku vidim rozpor v tom, co pises, a jak vypadaj tvy fotky. ses sympaticka kocka! :)
ja si nic nenalhavam a tvrdim, ze to neni pravda, 38 a 40 jsou uplne normalni velikosti. mam nahore 38, dole 40 a v hm toho teda pravda vetsinou moc nenajdu. To ale neni problem me postavy, spis toho, ze sijou hnusny hadry ;)
edit doplneni: ono i material udela hrozne moc, dobrej material se na postave mnohem lip nese a celkovy dojem je hned uplne jiny. treba ty vetsina hm tricek jsou vygajdany uz v obchode a pri zkouseni mi zdurazni aji speky, ktery nemam.
Stěžuji si na to, že je dítě zase nemocné a nemůže do školky. Teda má jen rýmu a kašel, jinak je plné elánu. Od podzimu je to už poněkolikáté, i když dáváme různé vitamíny, rakytníček, dost ovoce, zeleniny atd.
Já se proto nemůžu věnovat druhému - miminku, které už právě vyžaduje taky víc pozornosti. Už chci konečně jít v KLIDU nakoupit, nechat se ostříhat, do knihovny, měla jsem v plánu i výlet do Prahy. A navíc mě mrzí, že ve školce takhle přišlo o spoustu akcí - focení, divadla, krmení labutí a teď v týdnu půjdou do dětské knihovny.
A v návaznosti na výše uvedené si stěžuji na sebe, protože si vždy naplánuju, že když budou obě spát tak konečně vyžehlím nebo si nalakuju nehty a místo toho pak sedím u PC nebo si čtu a nedělám nic.
Ja si v HM uz davno nekupuju tricka. Jen ted ty kalhoty a vsude v obchodech to je des.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.