Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. března 2017 15:19

Lamicka Lilly_Ku  No ten "styl". Vestsina obleceni, co mam, je stara tak 3-8 let. V te dobe jsem chodila s chlapem, kterej ze me chtel mit dlouhovlasou blondynku v satickach, kabatcich a s botickama na podpatku. Par veci se mi libi doted, ale uz se v tom necejtim jako ja. Jenze kdyz chodim po tech obchodech (respektive po obchodech, ktere jsou pro me dostupne) nelibi se mi vubec nic :D

Co se mi nelibi vubec a ani mi myslim neslusi je retro, etno ci takovy ten boho styl. Minimalismus by se mi i libil, ale prijde mi, ze na ten musi byt spravny "oblicej" - ze slusi hlavne kraskam s klasickym rysy. A ja jsem takova slovanska Máňa :) Celkove ze sebe mám takovej Mařkovskej pocit. No a nedavne kopacky ve mne tu potrebu (nejen) zevnejsku umocnily.

Amun S eshopama to moc neumim. Nemam zrovna konfekcni postavu a ta vraceci masinerie me hrozne odrazuje. Ted jsem objednavala par veci ze ZOOT, kde se mi libi, ze to jde nejdriv zkusit bez slozityho vraceni, ale sedela mi jedna vec ze 7 :(

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 13. března 2017 16:08
Reakce na Lama_z_Lana:

Co blázníš, mně se zdáš strašně hezká a zajímavá! Trochu vyladit styl je vždycky potíž, ono se to v různých životních cyklech navíc opakuje :-/ Možná bych nezatracovala ty nákupy přes internet, časem se v tom naučíš trochu chodit a budeš mít větší odhad. 

Jinak já si musím postěžovat, že jsem dnes byla cvičit a v návaznosti na to, jsem získala pocit, že můžu hřešit, takže jsem si chtěla koupit své milované bonbony Sněhulky, na které mám už asi dva měsíce nezřízenou chuť-a ony nebyly!!! Ani jeden druh, natož pak mentolové! 

Člověk se snaží vzorně stravovat a když má chuť na úlet, tak ani nemůže??? 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 13. března 2017 16:21
Reakce na Lama_z_Lana:

nedavalas sem nekdy fotku v ohrnutych dzinach a bile kosili? to se mi na tobe libilo hodne!

jinak ten manovskej pocit uplne nedokazu pochopit, protoze z fotek tak rozhodne nevypadas :)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. března 2017 17:19

Garfie Lilly_Ku Díky :) Jste moc milé.

Myslíš tuhle fotku? Jo, tohle nosím ráda.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 13. března 2017 17:49
Reakce na Lama_z_Lana:

To je super, žiadnu Máňu nevidím :D

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 13. března 2017 17:54
Reakce na Lama_z_Lana:

jojo, tu jsem myslela, dobry na pohodu obleceni.

ja nejsem mila, ale rikam to, protoze jsem o tom presvedcena :)

byt Tebou, tak poresim par kosil a gate, ktery ti poradne sednou a od toho se odpichnu. a nejaky jednoduchy uzky saty ke kolenum by ti taky urcite sly, s tim podholenym ucesem bomba. k tomu klidne tenisky na lezerneji.

teda pisu to podle sebe, vim, ze se to nemusi libit kazdymu, zalezi na vkusu.

ale podle me mas fakt dost dobry moznosti.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 13. března 2017 17:58
Reakce na Lama_z_Lana:

Hele, to je hezký! Já jsem si nedávno jednu takovou deku zkoušela a bylo to teda dost tristní, tohle vypadá dobře.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. března 2017 18:12

Dneska mi zase chtěla jistá osoba na parkovišti věštit krásnou budoucnost. Věděla jsem, že začne, už když jsem ji zahlédla. Já snad ty lidi přitahuju.  Neumím se asi tvářit dostatečně nas...ě.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. března 2017 19:38
Reakce na :

Teď bych hlavně potřebovala sehnat pořádný černý kalhoty jako na obrázku, sukní mám celekm dost. Co jsem zkoušela tak se buď zařezávaly do stehen, nebo odastávaly nad zadkem. Nebo byly z toho nejhnusnějšího tesilu :D

Pak bych chtěla košili/halenku s krátkým rukávem. Já dlouhý moc nesnesu. Najít tu naobrázku v bílé/šedé/krémové, tak ji beru všema deseti.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. března 2017 19:41
Reakce na Lilly_Ku:

Vystihla jsi to dobře.

Pořádný gatě teď sháním. Šaty jakože pouzdrovky s parkou a teniskama nosím taky. Což mi připomíná, že musím najít náhradu za ty svoje už děsně rozdrbaný NB, který byly pro mě barevně dokonalý (šedá, antracit a růžová).

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 13. března 2017 19:49
Reakce na Lama_z_Lana:

to zni dobre! no a nejakej krivak treba? se hodi vzdycky :)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. března 2017 20:09

Klasický křivák právě nemám. Ač se uvádí jako univerzální kousek, nevím jestli zrovna mně sedí. Mám jen takovou bundu, která mi přijde mi dost nesluší.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 13. března 2017 20:13
Reakce na Lama_z_Lana:

Podľa mňa si zaujímavý typ a žiadna Máňa.Na fotkách si vždy kočka 

Čo sa týka nakupovania,cítim sa podobne.Nájsť dobre sediace čierne nohavice s mojou postavou je nemožné.Ešteže nemám dresscode v práci.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 13. března 2017 20:15
Reakce na Lama_z_Lana:

Z toho si nic nedělejte, mně taky křivák nesluší ( asi jak mám dost velká prsa i širší ramena ), připadám si v něm jak almara.

Jinak k té nespokojenosti sama se sebou - chápu, že každá máme slabší období, ale tyhle starosti fakt hoďte za hlavu. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 13. března 2017 21:37
Reakce na Lama_z_Lana:

Lamicka Lilly_Ku  No ten "styl". Vestsina obleceni, co mam, je stara tak 3-8 let. V te dobe jsem chodila s chlapem, kterej ze me chtel mit dlouhovlasou blondynku v satickach, kabatcich a s botickama na podpatku. Par veci se mi libi doted, ale uz se v tom necejtim jako ja. Jenze kdyz chodim po tech obchodech (respektive po obchodech, ktere jsou pro me dostupne) nelibi se mi vubec nic :D

Co se mi nelibi vubec a ani mi myslim neslusi je retro, etno ci takovy ten boho styl. Minimalismus by se mi i libil, ale prijde mi, ze na ten musi byt spravny "oblicej" - ze slusi hlavne kraskam s klasickym rysy. A ja jsem takova slovanska Máňa :) Celkove ze sebe mám takovej Mařkovskej pocit. No a nedavne kopacky ve mne tu potrebu (nejen) zevnejsku umocnily.

Amun S eshopama to moc neumim. Nemam zrovna konfekcni postavu a ta vraceci masinerie me hrozne odrazuje. Ted jsem objednavala par veci ze ZOOT, kde se mi libi, ze to jde nejdriv zkusit bez slozityho vraceni, ale sedela mi jedna vec ze 7 :(

Já asi chápu, jak se cítíš. Ale jen proto, že ten druhý odstavec je jako bych ho napsala já ( až na ty kopačky) Jinak z tebe ten pocit samozřejmě nemám, stejně jako psaly ostatní.

U mě je problém, že přesně vím, jak bych chtěla vypadat. Myslím oblečení, styl a pod. Ale nedaří se mně to realizovat. Asi se mně líbí to, co nekoresponduje s mojí postavou. To není nějaké zásadní stěžování, jenom konstatování.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:06
Reakce na Berta:

Přesně, přesně.

Jinak všem děkuji. Přemýšlení o "hadrech" je teď pro mě taková myšlenková úniková cesta, kterou se vyhýbám šutráku "blbeček debilní" a megabalvanu "you should be writing"

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:35
Reakce na MP Meri:

vítej v klubu. nicméně letos jsem na tom ještě hůř, už nemám ani ty lodičky  prostě nemám skoro žádné boty a chodím pořád v jednom ohozu, protože k jiným nemám boty.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:46
Reakce na Jiná Realita:

A co jste nakonec udělala s těmi funícími polobotkami?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:48
Reakce na Emerald:

jsou pořád na reklamaci  nemám o nich žádné zprávy.