Taylor nepřežil zranění ![]()
Stěžovací vlákno
andulka01 vím ![]()
Musím tam zas poslat nějaké chechtaky.
andulka01 Ach jo. :-(
38 je strašně málo ![]()
andulka01 Strašné, ta válka je hrozná. Chudáci rodiče.
Malenge to tedy ano![]()
Ku- - a, přestalo mi jet auto. Stojím kilometr od baráku a čekám na odtah
Tak ať se brzy dočkáš
blbá komplikace...
Vo stvrtok mame letiet sami so sambom do toho Milana a ja som co? Dnes ochorela. Citim sa presne ako na Stedry den, ked som mala koronu. Za posledny rok som nebola okrem korony chora snad ani raz, a teraz toto fnuk ![]()
Nacpi se céčkem, dej si paralen, udělej si teplou hodně citronovou vodu... To dáš!
Neuvěříte, co se mi právě stalo! Málem jsem šlápla na hada!
Ale jako bez přehánění, normálně jsem mu málem dupla na hlavu, naštěstí se vyděsil možná víc než já a odplazil se....žádný park, ani příroda, cestou z obchodu, vyhříval se na chodníku! Jsem si dost jistá, že to byl japonský rat snake, který sice není jedovatý, zato měří až dva metry.
andulka01 Tak na to bych se jedna-dvě, 15 minut. Plechovky a víčka od jogurtů sbírám a spolu s papírem to zavezu do sběrného dvora. U nás funguje ESKO-T úplně na jedničku.
Bohužel jsem se dozvěděla, že víčka od jogurtů jsou na recyklaci příliš tenká.
Sweet Potato to teda slyším úplně poprvé. U kovů je úplně jedno v jakém je to stavu, jsme schopni vyextrahovat zlato z plošných spojů. Pokud něco dělá problém, tak všelijaké povlaky na těch plechovkách, a to je už taky vyřešeno.
To se stát mně, tak takovej - a ani žádnej jinej - příspěvek už v životě nenapíšu.
Sweet Potato Tak to je škoda. Dělám pro třídění maximum s dobrou vírou.
domenica No já jsem překvapená, že zas tak moc jsem se nelekla. Jako byl to šok, jasně, fakt nepřeháním, když píšu, že jsem mu málem stoupla na hlavu. Ale ani jsem nevykřikla, on se na mě podíval a odplazil se....tak nějak na pohodu jako. Jen se teď bojím, co všechno nám žije pod terasou (dům stojí na skále a terasu máme jen asi v půlmetrové výšce a pod ní džungli...). Jako zlatí švábi! ![]()
Sweet Potato Já někde četla že když se nechají na tenko, tak je nejsou schopní z toho ostatního na recyklaci použitelně vytřídit, tak že se mají mačkat do koule, tak je mačkám do koule a věřím :o)
continuity Já to taky slyšela poprvé (a nerada), alw od člověka, co v tom pracuje.
Nicméně, když to tam budu házet dál, asi nevadí, věřím, že dřív nebo později to vyřešej.
DruI Vida. ![]()
Garfie No ale o hadech v Japonsku jsi nám nepsala! Možná by jsi nám měla prezentovat i tyto odvrácené stránky věci, tady vzchycháme na kurzy a nad večírky a nad talířema s večeří a ono je to přitom uplně jinak!
Samozřejmě tlapkám!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články