Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online continuity
43025 příspěvků moje polička 18. května 2023 09:27

Garfie já si myslím, že se boji hlavně maminka. Moje máma si neumí představit, že ji pošlu holky v létě regiojetem. (on si to hlavně neumí představit RegioJet, budou muset asi lhát ).

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 18. května 2023 10:28

continuity Pošli mamince k nastudování Honzíkovu cestu, tam jede Honzík vlakem k babičce úplně sám už v pěti letech a nikomu to není divný! ;o)

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 18. května 2023 11:42
Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 12:29

continuity fakt nemůžou jet sami? Já viděla jednou sourozence skoro bych řekla předškolní, jak jeli očividně od maminky k tatínkovi sami z Liberce žlutým busem. Ale je to teda už pár let.

Online continuity
43025 příspěvků moje polička 18. května 2023 12:48

Evaeva na mezinárodních linkách až od deseti let a musí mít plnou moc. Nevím jestli to dokonce nebylo 12, protože jsem to chtěla udělat předloni a nešlo to. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 13:32

continuity aha, mně nedošlo, že Slovensko je cizina. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. května 2023 16:25

DruI Nebo Jak jel Vítek do Prahy!

Offline notna
9425 příspěvků moje polička 18. května 2023 16:55

Garfie To je od tebe moc hezký nápad s přicestováním kamarádky. Je škoda, že kamarádka se bojí. Ale já ji chápu. Sama bych se v tom věku taky bála cestovat a ač by mě to strašně lákalo a na jednu stranu jet chtěla, hlavně vidět kamarádku, tak na druhou stranu by ten osobní diskomfort byl tak obrovský, že bych to vzdala. Já teda nikdy neměla toulavý boty, takže to Japonsko by pro mne lákadlem nebylo. Jen ta kamarádka.

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 18. května 2023 17:01

notna Já to nějak špatně zformulovala, ale už to tak nechám, psala jsem si s její maminkou, ta se ji bojí pustit. Holky to vlastně ani neví, chtěla jsem to napřed probrat s ní. 

Offline notna
9425 příspěvků moje polička 18. května 2023 17:06

Garfie Aha, tak to je teda od maminky blbý. Chápu, že se o dceru bojí. Taky bych byla mrtvá strachy. Ale kdyby dcera chtěl jet, jakože ona by určitě chtěla, je úplně jiná nátura než já, tak bych ji nechala.

Online viktorka_od splavu
49291 příspěvků moje polička 18. května 2023 17:17

Garfie jaj, premyslela jsem nad tom stejne jako notna, urcite bych se sama bala. ale deti bych premlouvala, at jedou:-))

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 18. května 2023 18:44

Garfie Chápu tvé zklamání, ale třeba moje mamka, ani sambo a myslím, že ani moje sestry by svoje děti v 15 nepustili, já jo, ale to je tim kontaktem tady s vámi a musela bych si dát asi tak 5 neurolu denně a někam zavřít vlastně i samba:-D. Myslím, že ty obavy jsou prostě běžné. 

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 18. května 2023 18:53

Garfie a ví ta maminka, že by dceru jako nezletilou na letišti doprovázel někdo z personálu, dokud by ji nepředali personálu letadla? Pak by ji zas u letadla vyzvedli. 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 18. května 2023 19:07

Garfie to je od tebe tak strasne moc pekne. A je to velka skoda, ze to rodice te kamaradce nedovoli, holky mohly mit prazdniny snu. Ale tu maminku taky trochu chapu, je to doslova druhy konec sveta, nenasedne do auta a nepriveze ji, kdyby neco. I kdyz v letadle by se nemela kam ztratit a na miste by o ni nemohlo byt zodpovedneji postarano, takze racionalni ten strach jakoby neni. Nejak nedokazu dopocitat, o jak dlouhou dobu by se jednalo, ale treba muze byt problem i to, treba nikdy nebyla sama dyl jak pres vikend, a k tomu ta vzdalenost

edit ja odjela v 18 sama s kamaradkou busem na dovolenou do spanelska, mama byla v te dobe nekde na sluzebce a tata mi to odkyval. Po navratu jsem pochopila, ze byla mama dost nestastna, ze jsem jela , a ze mela dost nervy. Pritom 18 a za humny. Taky jsem jedinacek, no. 

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 18. května 2023 19:13

Gatita Ségra odjela v 18 do Španělska taky na dovolenou na měsíc teda a byl z toho doma cajmrsk jako blázen:-D. Ale nervy si myslím pak neměli, jen před tím odjezdem to bylo divoky

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 18. května 2023 19:18

Karja no ja prave vycestovala hned jak mamka opustila domacnost

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 19:26

Gatita my v osmnácti už mohly kamkoliv. Ale zpětně vidím, že jsem to moc nevyužila.

Nechat 15 leté dítě takovou dálku jet samotné, bych se asi bála. Ale kdyby bylo zvyklé létat, pustila bych ho.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 18. května 2023 19:38

Evaeva ja to taky nemela zakazane, ale kdyby bylo na mamce, sedela bych doma pod šturcem.

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. května 2023 19:51

Evaeva 15 a 18 je neskutecny rozdil 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 20:05

Jos já vím. Ale ona jede někam, kde bude pod dozorem. Já bych se bála, aby třeba po cestě nějak nezmatkovala, ani je tak, že se jí něco stane.