Já jsem si na tebe dnes vzpomněla při žehlení vlasů. Podařilo se vymyslet účes z těch zkrácených vlasů?
Stěžovací vlákno
asi to není úplně stížnost, ale jsem úplně zničená, protože jsem právě dokončila tříhodinové stěhování celé kuchyně s cílem někam narvat všechno příslušenství robota kenwood
je to jak dvě hodiny v posilovně. blbý je, že mi zbylo půl stolu věcí, které už nikam nedám ![]()
včera jsem to si to nechala polorozpuštěné (čerstvě umyté) a cítila se celý den jak blbec, a dnes mám takový upláclý francouzský drdol :/ žádná hitparáda.
"podle me se dost obchodu drzi uz jen diky konzumnimu stylu nakupu: alias je to hnusne, ale je to levne, treba se to bude hodit."
Mě tohle děsně štve... Jako nic není levný, když je to tak hnusný a nepoužitelný, že to leda tak vyhodíš.
Teda štve mě hlavně to, že takový ty normální obchody už naprosto rezignovaly na nějakou kvalitu, nabízej jen strašný hadry, blbě ušitý, z příšernýho materiálu... a pokud člověk chce něco slušnýho, musí k takzvanejm "lepším" neboli luxusním značkám. Samozřejmě za odpovídající, luxusní ceny. Copak oblečení je nějakej luxus, sakra?! Dyk je to prakticky nejzákladnější spotřební předmět hned po jídle... (no jasně, s ním je stejnej problém). Ale tady se snad všichni rozhodli, jako s tím telefonním tarifem - jestli chceš něco zalevno, kup si to v Polsku
Neříkám že chci triko za dvacet korun... ale snad víme, jaký jsou kde průměrný platy. A vzhledem k nim je to u nás bída s nouzí: chceš třeba slušný botky, aby dobře vypadaly, chvíli vydržely a nezničily ti nohu? tak vyplázni pětinu až čtvrtinu (toho průměrnýho) platu! wtf?!
Prostě pořád rozvojová země...
Bacha na tých veštcov! Moj muž tak jednej dal drobné, ani sám nevie prečo a tá mu zdrapla ruku, otočila dlaňou hore, hlboko do očí mu pozrela a vážnym hlasom prehlásila: " vy si už nové topánky nekupujte, pánko".
No zopár dní bol mierne rozhodený.
zdvojený príspevok.
Dal jí málo! ![]()
asi
Já si taky připadám jak Mařka (vším nejen vzhledem), ale vybudovala jsem si nějaký falešný sebevědomí a začínám na to být pyšná!
Takže nevěš hlavu, bude líp!
Nejhorší kombinace je, když má člověk podprůměrný plat a nadprůměrnou postavu. Ale ani ty lepší značky nemají nic na vás , protože zřejmě razí politiku, že jejich oblečení nesmí nosit širší lidi. Vypozorovala jsem, že chlapi širší být můžou, ženy nikoli. A co teprve vysoké ženy. Mám štěstí, když na sebe u Spencra koupím kalhoty. Koupit kabát nebo šaty, které mají zvýrazněný pas, je téměř nemožné. Teď jsem koupila baloňák u kterého ovšem musím odpárat poutka na pásek a našít je nejméně o 6cm níž. Tak tam smutně visí na ramínku a čelká, až se do toho pustím.
Soucítím s každým, kdo nemá konfekční postavu, což je asi dnes skoro každý, kdo nevypadá jako patnáctiletý chlapec. ![]()
ha, kdyz jsme u toho presivani poutek na pasek: su sice prcek ale muz je vysoky, kabat teda s paskem nastesti nepotrebuje, jen asi uz rok nebo dva mu shanim zupan. vedel by nekdo o takovem, co nebude do pul stehen a s paskem v podpazi (a nasirku pro tri chlapy jak jinak). s velkyma chlapama se sice pocita, ale vetsinou s tlustyma, ne vysokyma. a na modu pro jinochy uz preci jen nema vek
Na počudovanie som taký župan kupila v tescu. Je fakt, že je problém na vysokých ľudí niečo schopné kupit. Som rada, že je trend krátkych nohavíc. :D
chacha, já si zas poutka přešívám o pár cm výš ![]()
Díky! ;)
Ubyl mi aspoň stres factor, tak snad se mi teď dobře sousdředí na práci (v který s teď brutálně plácám), abych měla šanci se utkat o ten svůj "dream job" :)
diky, mrknu tam
To, co ty ustřihneš, já nadšiju. ![]()
to mi pripomina ze navod konmari jsem jeste v kuchyni neuplatnila;-))
Buďte v klidu. Já bych si musela taky všechna poutka přešívat. Neměřím ani 160 cm, ale kdykoli si koupím vypasované šaty, tak mají pas skoro u žeber. Naštěstí jsem dost hubená, takže to zamaskuju páskem. Ale štve mě to.
A kam vám zmizely ty loňské lodičky
?
Můj pracovní šatník se skládá z 90 % z "pouzdrovek" a pencil sukní (obrázky jsou jen ilustrativní) a já k tomu prostě nejsem schopná vymyslet boty bez podpatků. Jako vážně, k tomu se nic jiného nosit nedá. A měnit komplet garderóbu se mi zrovna dvakrát nechce ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.