Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2023 12:46

continuity já mám ten citrát, to lactici mi říkali, že bych musela jíst právě aspoň šest tablet. Já v těhotenství na zpomalení zažívání netrpím, ale doporučenou denní dávku nepoznám, možná, že dvě by byly jiná.

Offline dupali
471 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 12:52

Catherinne tak syna (je pravda, že když mu byly cca 2 roky) dokázal hodně potrápit Vigantol, tabletky Dčka jsou v pohodě. Na sobě jsem Vigantol nezkoušela

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 13:36

continuity Otázka dávky a formy. Laktát i citrát mají laxativní účinky, edit: laktát navíc i dost malou vstřebatelnost.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2023 13:49

Len prosím tě, mně to tvrdili opačně, že citrát je středně vstřebatelná forma? Jestli zjistím, že nějaké obyč tablety jsou lepší než to

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 23. srpna 2023 17:19
Reakce na Catherinne:

Tenhle čtyřboj...magnezko tam není, to piju občas, ty sportovní, nic nedělaj, ale tohle jsem začala jíst přesně od minulého pondělí a od tý doby průběžně trpím tu víc, tu míň, tu strašně. Tak od toho včerejška nejím nic z toho, ani běžné jídlo, jen ty suchary. A je mi podstatně líp.

(K2 pomáhá vstřebávání vápníku)

​Neužíváš to doufám najednou? 

Offline letfenixa
10875 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 18:48

Mne magnesium nič nerobí, užívam ho roky, pri odberoch mám vždy tesne pod min.normu, mala by som ho užívať viac, len na to zabudam. 

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 19:51

Catherinne Ale ty jsi psala, že bereš Voltaren, a koukám, že bereš Wobecare. To je nástupce Wobenzymu a u toho jsem opravdu u některých uživatelů ve svém okolí viděla velké trávicí potíže.

V Caltrate i ve Vigantolu je vit D., tak snad je celková dávka přiměřená, V Caltrate je i hořčík, ale je ho tam celkem málo na nějaké větší potíže. Nevím, zda ti to takto doporučil ortoped, jak vypadají tvé kosti, jak jsi na tom s vit. D, při běhu jsi na slunci hodně. Asi by to chtělo trochu monitorovat hladiny minerálů, jde změřit i ten vit. D.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 21:46

Evaeva No jasně, napsala jsem to opačně. Jdu to opravit.

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 23:47

Fiction jsi hodná, díky. Další odběry budou zítra, v pátek, všechno proberem a vymyslíme co dál.

Dnes už je mi dobře, pořád jsem teda na sucharech a čaji, vodě, k obědu tři kousky suchých brambor.

Mám dojem, že to fakt musely dělat ty vitamíny, možná teda souhrou náhod k podrážděnému žaludku byly ještě agresivnější a proto mě to tak potrápilo. Dnes jsem prospala půl dne a odpočinula si. 

Online Garfie
28553 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 00:58

Dcera má dnes ve škole "den bez uniformy" a bylo z toho skoro hodinové zkoušení skříně!

Podmínka nemít holá ramena, viditelné břicho nebo záda, neprůsvitné a při sednutí minimálně do půl stehen a to vše najednou se ukázala být téměř nesplnitelná, zvlášť když dcera vyloučila šaty a dlouhé kalhoty! 

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 06:25

Meli jsme jet na vikend do Budapesti, v sobotu vecer s navstevou MS v atletice, melo se uz na vikend ochladit a dneska rano, kdyz jsem se podivala na predpoved, tak je tam na oba dny 37 stupnu a jasne slunce. Coz mi na mestskou turistiku prijde fakt k nepreziti, kdyz tam nemusime, listky byly zadarmo, hotel jeste neni zapalceny, v Budapesti uz jsme byli, ale manzelovi to pripada v pohode, takze z toho vychazim jako frfla :(

Offline Makara
3646 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 06:56

baltik ja tě chápu

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 07:12

Makara diky, to jsem potrebovala slyset

Offline Kora
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 07:15

baltik chodit po městě v 37 stupních,  to bych odpiskala taky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 07:31

baltik manžel je blázen taky bych si to odpustila, v takové teplotě nepůjdeš ani do termálů (když opustím tu městskou turistiku)

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 07:37

potvrzuji, ze je to narocne..mam za sebou den v Rime, pobyt mame do nedele..

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 07:42

baltik My jsme měli dnes v plánu Mikulov a okolí na kole, ale právě jsme se dohodli, že budem doma na zahradě, takže ti rozumím.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 08:10

baltik dobre jste udelali. Nam v tomto pocasi kdysi vysel jednodenni vylet do Valencie a z toho mesta si pamatuju hlavne uzky pruh stinu na chodniku, ve kterem jsme se cely den snazili drzet. 

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 08:12

Dneska to ukazuje 33, začne to padat až v neděli, já už to vyhlizim úplně nedočkavě

nase dite dostalo na konci cervna drevenej detskej domeček, stihli jsme ho postavit a teď přes měsíc čeká na natreni, protože je buď milion stupňů nebo leje 

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 08:14

Potrefenáhusa Ale v milionu stupnů to pěkně schne! Tak at si tatínek přivstane;-)