continuity já mám ten citrát, to lactici mi říkali, že bych musela jíst právě aspoň šest tablet. Já v těhotenství na zpomalení zažívání netrpím, ale doporučenou denní dávku nepoznám, možná, že dvě by byly jiná.
Stěžovací vlákno
Catherinne tak syna (je pravda, že když mu byly cca 2 roky) dokázal hodně potrápit Vigantol, tabletky Dčka jsou v pohodě. Na sobě jsem Vigantol nezkoušela
continuity Otázka dávky a formy. Laktát i citrát mají laxativní účinky, edit: laktát navíc i dost malou vstřebatelnost.
Len prosím tě, mně to tvrdili opačně, že citrát je středně vstřebatelná forma? Jestli zjistím, že nějaké obyč tablety jsou lepší než to![]()
Tenhle čtyřboj...magnezko tam není, to piju občas, ty sportovní, nic nedělaj, ale tohle jsem začala jíst přesně od minulého pondělí a od tý doby průběžně trpím tu víc, tu míň, tu strašně. Tak od toho včerejška nejím nic z toho, ani běžné jídlo, jen ty suchary. A je mi podstatně líp.
(K2 pomáhá vstřebávání vápníku)
Neužíváš to doufám najednou?
Mne magnesium nič nerobí, užívam ho roky, pri odberoch mám vždy tesne pod min.normu, mala by som ho užívať viac, len na to zabudam.
Catherinne Ale ty jsi psala, že bereš Voltaren, a koukám, že bereš Wobecare. To je nástupce Wobenzymu a u toho jsem opravdu u některých uživatelů ve svém okolí viděla velké trávicí potíže.
V Caltrate i ve Vigantolu je vit D., tak snad je celková dávka přiměřená, V Caltrate je i hořčík, ale je ho tam celkem málo na nějaké větší potíže. Nevím, zda ti to takto doporučil ortoped, jak vypadají tvé kosti, jak jsi na tom s vit. D, při běhu jsi na slunci hodně. Asi by to chtělo trochu monitorovat hladiny minerálů, jde změřit i ten vit. D.
Evaeva No jasně, napsala jsem to opačně.
Jdu to opravit.
Fiction jsi hodná, díky. Další odběry budou zítra, v pátek, všechno proberem a vymyslíme co dál.
Dnes už je mi dobře, pořád jsem teda na sucharech a čaji, vodě, k obědu tři kousky suchých brambor.
Mám dojem, že to fakt musely dělat ty vitamíny, možná teda souhrou náhod k podrážděnému žaludku byly ještě agresivnější a proto mě to tak potrápilo. Dnes jsem prospala půl dne a odpočinula si.
Dcera má dnes ve škole "den bez uniformy" a bylo z toho skoro hodinové zkoušení skříně! ![]()
Podmínka nemít holá ramena, viditelné břicho nebo záda, neprůsvitné a při sednutí minimálně do půl stehen a to vše najednou se ukázala být téměř nesplnitelná, zvlášť když dcera vyloučila šaty a dlouhé kalhoty!
Meli jsme jet na vikend do Budapesti, v sobotu vecer s navstevou MS v atletice, melo se uz na vikend ochladit a dneska rano, kdyz jsem se podivala na predpoved, tak je tam na oba dny 37 stupnu a jasne slunce. Coz mi na mestskou turistiku prijde fakt k nepreziti, kdyz tam nemusime, listky byly zadarmo, hotel jeste neni zapalceny, v Budapesti uz jsme byli, ale manzelovi to pripada v pohode, takze z toho vychazim jako frfla :(
baltik ja tě chápu
Makara diky, to jsem potrebovala slyset
baltik chodit po městě v 37 stupních, to bych odpiskala taky
baltik manžel je blázen
taky bych si to odpustila, v takové teplotě nepůjdeš ani do termálů (když opustím tu městskou turistiku)
potvrzuji, ze je to narocne..mam za sebou den v Rime, pobyt mame do nedele..
baltik My jsme měli dnes v plánu Mikulov a okolí na kole, ale právě jsme se dohodli, že budem doma na zahradě, takže ti rozumím.
baltik dobre jste udelali. Nam v tomto pocasi kdysi vysel jednodenni vylet do Valencie a z toho mesta si pamatuju hlavne uzky pruh stinu na chodniku, ve kterem jsme se cely den snazili drzet.
Dneska to ukazuje 33, začne to padat až v neděli, já už to vyhlizim úplně nedočkavě
nase dite dostalo na konci cervna drevenej detskej domeček, stihli jsme ho postavit a teď přes měsíc čeká na natreni, protože je buď milion stupňů nebo leje
Potrefenáhusa Ale v milionu stupnů to pěkně schne! Tak at si tatínek přivstane;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.