monis to se nám stalo v Portugalsku, byli jsme vyprovodit kamaradku, co odjizdela driv, na autobus a pak se plazili z autobusaku do města bez jedinyho stínu, ani podel domu nebylo skoro nic, úplně suchy bez jediný kapicky potu, zapadli jsme do prvního otevřenyho podniku a všechna ta zadržovana voda se ve stínu vyhrnula ven všemi póry na kuzi jak lusknutim prstu
Stěžovací vlákno
Karja v tom je trochu problém, teď jsem s nim byla v půl 8 cloumat (pracuje teoreticky od 7)
Potrefenáhusa :-D Jo, my jsme naštěstí ranní ptáčata oba. Ale domeček na natření mi tu taky čeká.....
Garfie tak to bych nemohla do skoly, ja mam bricho viditelne i ve trech svetrech! ![]()
Karja nám včera ještě vytuhla starší v autě v 8, takže jsme ji jen překládali do postele, vzbudila se v půl 4, ze na záchod a nemohla zabrat, tak s ni byl vzhůru skoro do 5.
to je teď takový trochu pitomy, ze ona už nechce spát po obede a ani už většinou nejde uspat a zároveň nevydrží az do vecera (tuhne kolem 6 a to je na spaní celou noc ještě brzo), navrch jak je to strasny vedro, vyrazime ven az k veceru.
diky vsem za podporu, manzel tam pojede i beze me (jeste s dalsimi 2 lidmi), ho jsem prave nepresvedcila
PotrefenáhusaJe to jenom období! Za chvíli bude podzim, taky se změní denní režim;-)
baltikmanžela bych nechala svému osudu.
Ten můj taky umí vymyslet pěknou kravinu, aby si dokázal, že je svobodný a svepravny. Dokud do toho nezatahuje deti, tak řeknu svůj názor a následky si nese sám.
Karja Jj, ona bude asi unavená z ty školky, jestli teda nebude furt nemocná
Potrefenáhusa já dneska vyrážela v 8:15 na kontrolu, a překvapilo mně, že muž už vstává
Já teď vstávám mezi půl devátou a devátou (ale už mi to končí), v deset jsme venku. Ale teda doufám, že dneska je poslední horký den, zítra už tam mám přeháňky a lehké ochlazení, tak to už bude příjemnější. Musím teda říct, že ty poslední dny už bylo to horko lepší, i když se pořád nevydávám dál než na blízké zastíněné hřiště.
baltik když tam pojede i bez tebe, tak to je ideální, ne? On bude mít, co chce, a ty osobní volno :-)
Lenka22 jo, jen me mrzi, ze se mi nepodarilo presvedcit i jeho a navic, ze v te skupince budu vypadat, jakoze si neco vymyslim
baltik to bych si nemyslela, že budeš vypadat, že si něco vymýšlíš, snad každej tu teplotu vnímá? Je možný, že někomu to přijde v pořádku, pak ať si trajdá po městě nebo sedí na stadionu. To bych vůbec neřešila.
baltik a proč by tě to mělo mrzet?
A kdybys přesvědčila i jeho, budeš v té skupince vypadat ještě hůř, ne?
Technicky vzato, ty jet nikam nemusíš a jestli pojede on, je to jeho věc.
baltik Budapest je stejne nejlepsi na podzim. Super pocasi na pamatky a kdyz jdes do termalu, tak si muzes dat kafe venku![]()
baltik a nebo všichni po pár hodinách usoudí, že jseš jediná rozumná
Podle mě je to win win, nikdo z vás nebude zbytečně "trpět"
Muž si právě jedním kliknutím smazal vsechny alba fotek v telefonu. ![]()
Už ho tady hodinu utěšuji, ale bude to těžký den.
Jo a plavky od Marks Spencer vůbec neschnou, fakt nebrat.
continuity Nejako sa to dá obnoviť, ale konkrétne neporadím, keby ste poznali dobrého IT technika... ![]()
continuity nevím jaké plavky máš, ale mám stejný objev u 1dílných. Jsou to moje první vcelku, nejdříve velká radost (podpora nahoře, jemně stahující dole, dělají hezkou postavu). Hm tak i v těch vedrech schnou nelidskou dobu, takže můj plán užívat je hlavně v zimních pobytech ve welness asi padá...by doschly na jaře
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.