baltik my sme vcera boli v Terste, a najskôr sme hodinu hladali kde zaparkujeme, potom sme 3 timy na medzinárodnej úrovni sa snažili zistiť, ako zaplatiť parkovne cez automat a potom sme chodili tými úzkymi uličkami medzi vysokými domami, kde bol tieň a smrad. Naviac po veľmi horúcej noci, keď syn zaspal až o 23, aby sa o 1 zobudil s plačom, keď som zabijala komáre, takže bol protivny viac ako inokedy.
Stěžovací vlákno
Kammila presne,sú super, len za tri dni vyschli konečne dnes, keď boli celú noc na sušiaku a pol dňa ostrom slnku.
na Lebě je to komáří Armageddon. Za tři dny jsem na rodinu vystříkala tři repelenty a i tak jsme dokousani.
continuity Evidentne maji ty plavky stejne blbej material, mela jsem tady na dovoleny jedny, co jsem si koupila jeste pred detma, a asi nikdy neuschnou.
obnovit to nepůjde, to byla nějaká Google funkce na vyklizení disku, takže bez koše. fotky našel, ale zamícháné s těmi nevytridenymi (8000) celkem. No máme teď větší problémy.
continuity jojo, taky jsem nedavno podlehla skvelymu navrhu na uklid google disku
ze to smaze fotky fyzicky z karty telefonu me fakt nenapadlo
711990 jj, přesně. Děláš místo na cloudu a prijdes o fotky na telefonu, kde je místa hafo. Navíc o fotky, které si tam kopíroval ručne. Protože to byly ty duplicitní kopie ![]()
continuity dost me to nastvalo, protoze o tom samozrejme nebyla nikde zadna zminka, ze to probehne takhle. Ale jak rikas, mam dost jinejch problemu, ale vztekla sem byla poradne.
711990 no když čteš ty jejich návody, tak se to nakonec dočtes, já už na to kdysi narazila a čistila jsem úložiště radši ručně.
Možná kdyby se mě zeptal, tak ho asi přesvědčím ať vydrží domu a nejdřív to zálohuje.
Minimálně by byl nasranej až doma, což se v práci nějak naředí a ne poslední klidný den dovolený a dostala jsem to já. ![]()
Prave jsem zjistila, ze mi tchyne aktivne vyprala saty. A znicila je. Ty ze Zary, co ma i Pecka. Sice mi neslusely tak jako ji. Ale milovala jsem je
Candance
ach jo, co ji to popadlo?
Malenge ona je aktivni tam, kde nikdo nechce furt. A ma pocit, ze mame zanedbanou domacnost.
Candance nemáš to jednoduchý
Candance lituju te, musí to být hodně těžké.
Candance tak ted by mohla dat pokoj, ne? Rekla k tomu neco?
Candance Ach jo. :-(
Candance velmi s tebou soucítím, jsme po roce a půl u tchánů. Tchyně mě večer vytocila tak, že jsem vzhůru od půl šestý. Jsi svatá žena ![]()
Candance ach bože dobrý!
![]()
Candance Pokud jsi k nim měla nějaký velký citový vztah, tak spousta oblečení, co už není v aktuální kolekci jde vyštrachat na vinted, kolikrát i s cenovkou. Já si tam takhle počíhala na můj oblíbenej sraženej svetr:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.