Karja ja uz hledala. Zatim nic.
Dekuji za soucit,jde sice o nic. Ale stve me to. Spis to je ta posledni kapka.
Karja ja uz hledala. Zatim nic.
Dekuji za soucit,jde sice o nic. Ale stve me to. Spis to je ta posledni kapka.
Candance Jasný no, ale myslím, že se poučí a aspon prát už nebude. Ale to bude asi tak všechno. Tak to mě mrzí, že se to u vás nijak neposunulo...
Karja bude. Toto nebylo poprve.
Edit:uz se to ale snad posouva. Zacala totiz radit a organizovat i muze. A ja si postezovala kamosum, kteri netusili, a oni ji poznaji. A asi mu trochu promluvili do duse.. . Musim se jich zeptata
Môžem sa ešte vrátiť k čisteniu mobilu ? Mám problém, keď chcem odoslať fotky, vyskočí mi oznam, žč je nedostatom priestoru na odoslanie pošty . Vymazala som si všetku prijatú, odoslanú poštu, koš ... a píše mi to stále . Bola som sa poradiť u chlapce, ktorý má stánok v Prioru a okrem predaja mobilov a tovaru prináležiacemu, robí za menší peniaz aj také menšie poradentstvo ,už mi raz pomohol. Lenže teraz je tam niekto iný, a ten ma odbil s tým, že to je problém Googlu a nech si to „ vykomenukujem “ s ním . A teraz som tu čítala ničo o čistení disku .... je to komplikované ?
Blanka a akú poštu používaš?
Pokiaľ Google, môže byť priestor plný aj fotiek, videí a iných súborov, nemusí to byť len pošta, aj keď sa to takto prejavuje.
Používam Centrum.sk aj G,mail, všade som správy vymazala. Do mailu sa fotky poslať nedajú, ale cez Watsap áno .
Samsungy zalohuju fotky na to isté úložiště ako máš emaily a kvota je spoločná. Treba sa prihlásiť na Google a pozrieť sa, čo je na disku a fotkách.
Stěžuju si sama na sebe, měla sem krásnej svícník. Měla. Už nemám, protože jsem luxovala a nějak mi ujela ruka, no ![]()
Ounz ehm četla jsem svinčík a říkala si, proč ti vadí, že máš uklizeno ![]()
bublifuk svinčík ![]()
Pinot Noir ne svinčík, krásnej svinčík! ![]()
Ounz uuuf, ale tiež som najprv čítala svincik. Tak to je škoda.
continuity - V možnostiachmám napr. Vyberte možnosť automatického odstráňovania aktivity na internete a v aplikáciách : Automaticky ostraňovať aktivitu staršiu ako 18,3,,alebo 36 mesiacov , alebo Neostraňvať aktivitu automaticky .Zapnutá je druhá možnosť . Ak prepnem na automatické odstraňovaňie, nezmizia i fotky ? Ja mobil používam okrem telefonovania , fotenia a komunikácie na Whatsap prakticky iba výnimočne .
Ale nechcem vás oberať o čas, som absolútny analfabet, a možno by som ani správne nepochopila, ak ma budete navigovať . Ale ďakujem vám .
V era sa tu prehnala búrka a vyrazilo nam spatnym tlakom veľkej vody so suterenu s kotlom septim. To chcete.
Isli sme poobede na oslavu, tak rychlo len vystriekali, a dnes to chlapi teda už vyčistili. Ale aby to schlo tak zapalili v kotli na drevo a mame teplé radiátory. Fakt je tu super. ![]()
Janulik03 Včera asi bylo místy divoko. Lituju tě, to musí být děs a hlavně to asi nebude hned v pohodě.
Janulik03 tohle teda mnohem horší!
Ounz tvůj svicnik žije stále v naši domácnosti kdyžtak
Janulik03 ach jaj, tlapkám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.