Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline JankaM
3102 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 18:17

Potrefenáhusa Ounz a co to je? Potřebuju to? 

Edit. Svinčík mám vlastní

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 18:21

Potrefenáhusa já mam ještě jeden - von se množí úplně sám, jen tenhle byl úplně krásnej, pěstovanej od 'mimina' a měl bejt darovanej! Tak holt znova od začátku..

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 18:22

Janulik03 Ježíšmarja, lituju moc.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 18:22

JankaM svícník je kytka

Online Potrefenáhusa
38857 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 18:34

Ounz a nešel by ještě nějak zresuscitovat? 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 18:46

Potrefenáhusa určitě to zkusím :) řekněme, źe obdržel extrakrátkej sestřih

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 19:05

letadlo ma zpozdeni 3 hodiny..misto v pul desaty budem pristavat po pulnoci, kdy uz nejede zadna mestska doprava

edit: tak zpozdeni narostlo o hodinu a pul ..

Online Karja
44701 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 20:31

Ty jo, já jsem se tady minule divila příběhu jedné členky a facce v rodině. Teď jsme tu měli takovou nepohodyu ve složení: já, ségra a sambo, že si myslím, že až jednou budeme řešit něco podstatného, tak si snad taky jednu vlepíme. Oni by se neměli asi vůbec vídat, ségra je hrozně urputná, má pomerne dost agresivní styl komunikace, sambo je zas dost silná osobnost aby si to nechal ve své přítomnosti líbit. No brečela jsem jenom já, protože nejsem ani urputná ani silná osobnost. Jo a to jsme se v podstatě potkali, nesešli jsme se jakoby. Chci svůj svět s jednorožcema.

Offline Aranel
6610 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 20:32

Karja tlapkám!! (Taky mě tyhle situace umějí rozbrečet, nejsem nejsilnější výhonek)

Online Karja
44701 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 20:39

Aranel Jo no, nějak se kazí ta evoluce a začínají přežívat i ty slabší kusy!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 21:06

Karja Tlapkám, kdyby nebylo jiných indicií, tak bych měla podezření, že máme společnou sestru. Dneska mě vytočila na maximum, přitom je to vážně v podstatě hodnej člověk, kterej chce druhým pomoct. Bohužel mimo jiné i tak, že neustále a kontinuálně, v dobrý snaze druhým pomoct v jejich osobním rozvoji, řeší, co ti ostatní dělají blbě, zhusta uvozeno frází: "Proč jsi udělala XYZ...". 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 21:44

Tvl to byl dneska den. Rosťa se v noci počural, manžel byl na víkend pryč, tak jsem spala s dětmi v ložnici pohromadě, naštěstí máme na matraci nepropustnou podložku. Pak chtěl vstávat v pět ráno, nakonec nás v sedm vzbudilo, jak někdo z vyšších pater asi vyléval nebo zametal vodu z nočního deště a v několika vlnách to obstříklo náš balkon. Pak to pokračovalo plynule přes den až do večera, když jsem si při odchodu z cvičení zapomněla ve studiu termosku. Ovšem highlightem byl můj zásek u samoobslužné pokladny, když jsem si v zamyšlení nevšimla, že mi to napoprvé kartu nepřijalo, sbalila jsem ty dvě věci a šla jsem pryč, musela na mě volat obsluha

Online Karja
44701 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 21:54

Isca Hihi, tak to ta moje nedělá. Ale to já jakoby proti ní nic nemám, jen si to nesmí takhle hrubě nesednout. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 23:34

Navíc k dnešnímu hektickému dni a vyšťavení vlastní rodinou jsem dokázala zakopnout a natáhnout 

se na zem tak, že jsem si na sobě asi nic nerozbila, zato mám zdeformovaný napájecí konektor na mobilu

Offline Garfie
28557 příspěvků moje polička 28. srpna 2023 00:25

SunEclipse Tak třeba se to protáhne až do rána a budou už jezdit spoje....:-) (vtipkuju, ale upřímně lituju, tohle je hrozný opruz!!)

Offline letfenixa
10875 příspěvků moje polička 28. srpna 2023 03:19

Boli sme dnes v Tedi a uz tam predávajú jesenno/haloweenske aj vianočné dekorácie.

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 28. srpna 2023 06:36

Janulik03 ach jejda, to je fakt nepříjemné. Ale chlapi jsou šikovní, kdyz to vyvanulo, tak super. 

Nás vyplavila bouře před týdnem a půl v Pze (přes garáž do chodby a obýváku) ale naštěstí čistá voda. 

A v sobotu večer na chalupě jsem kvůli silné bouří stěhovala 14 hostů s příslušenstvím z terasy do kuchyně, i když jsme měli venku nataženou plachtu, tak to nešlo, pršelo v podstatě vodorovné. Přesně ve chvíli, kdy jsme gfratulovali oslavenci

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 28. srpna 2023 06:39

Karja ty vztahy v rodině jsou občas úplně šejdrem. A neovlivníš to. Bych taky mohla vyprávět. Držím palce, ať se to srovná, snad si i oni uvědomili, že to prepískli.

Offline Kora
příspěvků moje polička 28. srpna 2023 07:20

letfenixa tak podzim za dveřmi a vánoce za necelé čtyři měsíce

Online Karja
44701 příspěvků moje polička 28. srpna 2023 07:48

andulka01My máme se sestrami dobré vztahy, ale v některých složeních, tématech je to nekompatibilní:-D. Nesmíš s nima prostě nic moc řešit.