Isca hele možná lepší blbej konektor. Na jaře jsem se rozplácla na asfaltu a a na koleno klekám opatrně ještě teď.
Stěžovací vlákno
bublifukNo to máš pravdu, radši věc než tělo. Nakonec se ukázalo, že si můžu stěžovat akorát tak na vlastní blbost, protože to byl jen zalomený konektor od nabíjecího kabelu, chlapík v opravně se na mě zvláštně podíval, vzal kombinačky a vytáhl ho![]()
SunEclipse Zas si člověk vůbec nemusí vyčítat jízdu taxíkem! ![]()
Boli sme dnes v Tedi a uz tam predávajú jesenno/haloweenske aj vianočné dekorácie.

Isca no co, určitě nebudeš prní
on má vtipnou historku a tobě všechno funguje, dobře to dopadlo.
Aranel vyčítat si ji nemusí, ale musí ji zaplatit
dorazila jsem domů ve dvě v noci.
Jedu vlakem z Prahy do Mnichova. Rikala jsem si, že v 1. třídě by to mohlo být lepší. Takže jsou 4 kupé, sedla jsem do volnyho a hned se prihnalo 5 smradlavejch dědků a nezavřou hubu a pousteji nahlas Kozderkovou z mobilu. Ta cesta bude sakra dlouhá.
Tabea Já tě lituju
, vadilo by mi oboje, smrad i hluk
. Poslední dobou, když jedu sama, tak beru tiché kupé.
Renusatko dekuju! 3 v Plzni vysmahli, jeden tu ještě je. Dali si pivo, hospodskej smrad se znásobil, tak jsem otevřela okno. Nejhorší byly teda ty namistrovaný řeči, jak je ten debil a tamten zas idiot. Volů 10 za minutu...
Tenhle vlak je takovej obstarožní, místenky jsou napsaný papírovou cedulkou. Myslím, že žádný z těch 4 kupé 1. třídy neni tiché.
Mulen ja uz mam normalne chut na salat!![]()
711990 Ale jo, já taky ![]()
Zánět zubu. U zubaře už jsem byla. Nebolelo to, ale zvuky asi 5 různých vrtaček mě dneska budou strašit ve snu. A ještě jednou mě to čeká. ![]()
Musím říct,že provdat se do rodiny (úředních) neřešičů je absolutní peklo. To pak někteří skončí s propadlou občankou a vše se může s uspokojenim odložit o další měsíc. Pak bude muž dalsi měsíc v Tramtárii, pak tchýně v lázních a máme tady Vánoce. ![]()
Ještě jsem zjistila, ze muž s bráchou pořád nemluví.
Do té slavné garsonky, kam se chce tchýně na zimu stěhovat, se ještě nekoplo, prý za měsíc se to určitě stihne. Když špitnu něco o dodacích lhůtách, tak prudim
No naštěstí jdu v pátek do práce, pomůžu s tím, co jsem slíbila a dej se vůle boží.
tak jsem šla do sebe a začala vylepšovat svůj pitnej režim. po vypití druhýho hrnku jsem si rázem vzpomněla, proč to nedělám. bolí mě hlava a je mi blbě... takže já už dožiju jako velbloud asi.
corallinetlapkám, hlavně ať to nebolí. To vyplňování už je lepší.
continuity no a já ti děkuju za připomenutí, hotovou občanku mám měsíc? úplně jsem na to zapomněla!! doufám, že ji tam ještě mají...
moora no já ji nechala dovést tchýni domu, doufám, že to klapne. Už nemám morál na další kolečko staveniště, objížďka, úřad, parkování, úřad, objížďka, staveniště. Sama bych tam autem v životě nejela. Záležitost na 15 minut mi zabrala tři hodiny a za odměnu jsem si vyslechla, jak Jugoslávie za Tita krásně prosperovala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.