monis já mám za to, že je možné pálit jen suché materiály rostliného původu,což lakovaný nábytek nebude. Kdyby mě hodně štvali, možná by pomohlo zavolat hasiče nebo měšťáky.
Stěžovací vlákno
Evaeva nechytam se![]()
monis My tohohle paliče, co vyklízí chalupu taky totiž máme před barákem......chalupa je ale dvougenerační dům, plně podsklepený, se stodolou a dvěma přístřešky. Takže už to vyklízí třetí léto
Karja tak to jsme podobně v háji. Toto je pozůstalost po hromadiči bordelu, takže zahrada cca 600 m zarovnaná vším možným a nechané jenom uličky na cestu k venkovnímu kalícímu stolku. K tomu dvoupatrový barák a dvě šopy. Já se nedivím, že po deseti dnech vyklízení už člověk něco i spálí, ale pálit dřevotřísku a plastové kanystry je už teda moc...
Evaeva nebo tak ![]()
Právě jsem se dovlekla domů ze spánkový laboratoře. Celou noc jsem v tý úzký tvrdý posteli rotovala jak na roštu, se všema těma šlauchama... SunEclipse nechápu, jak jsi tam mohla oka zamhouřit! ![]()
Vypiju kafe a jdu spát!
barbucha buď jsem měla jinou postel, anebo nemám takové nároky - třeba široká mi přišla úplně normálně ![]()
Já jsem zvyklá na stošedesátku, ty jednotlivý už nedávám - jsem se bála, že spadnu ![]()
barbucha tak ted jsem zvedava, co ti napisou do zpravy, "nemeritelne"? ![]()
zrovna o tom vážně uvažuju, nemůžeš prosim napsat bližší info? je třeba žádanka, bylas na Homolce/v Motole, co to obnáší (jedna noc, víckrát).
ev. SunEclipse.
Díky.
Lenka22 žádanka třeba je, mně ji vystavili na ORL. Byla jsem na Homolce, večer tam přijdeš, oni tě oblepí senzory, přespíš a ráno jdeš domů.
barbucha princezna na hrášku přece! ![]()
Nebo tak
Božemuj, to bude vostuda, roznesou mě po celým baráku.
(mmch odpoledne na vinobraní jdeš?!)
SunEclipse barbucha díky za info!
Umrela Hanka ze Starcu na chmelu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.