Tak jsem měla v úmyslu zítra upéct tajně dort dceři k narozeninám...a on si tajfun, co nás měl líznout, pozměnil směr a vypadá to, že se řítí přímo na nás, škola už poslala varování, že bude zítra možná zrušená výuka, takže nejenže mám zřejmě po překvápku, ale ještě budu muset vařit oběd! ![]()
Stěžovací vlákno
Garfie No ale nenudíš se!
Co vaříš, když jíte doma?
andulka01 špagety ![]()
Já se snažím dávat dětem obědy i do školy, aspoň jednou do týdne, protože školní jsou dost drahé, navíc mají 1-2x týdně jazz band během obědové přestávky, tak si ani nestihnou zajít. Tak většinou jim dělám smažené nudle, to je taková příjemná rychlovka, co zvládnu udělat i ráno, nebo rýži s něčím, nějakou zeleninu, nebo kuře, nebo kari...
Garfie
tak ať vám tajfun nenadělá škody
Garfie nepříjemné, tyhle tajfuny. Hlavně aby se to odbylo beze škod.
moora To je smutný. Já jsem s ní už před delší dobou viděla nějaký dokument a taky to bylo trochu smutný, protože někdy kolem dvacetiutrpěla nějaké vážnější zranění a pak ještě myslím začala trpět poúrazovou epilepsií, takže už se nemohla dál věnovat tanci a stáhla se do ústraní.
Garfie Držím palce, ať se u vás nic nestane!
Děkuju, vypadá to, že tajfun trochu zpomalil a zmírnil, na nás by měl udeřit až odpoledne. Děti jdou do školy, i když teda leje fest. :-) Máme dneska večírek s naší "českou" Japonkou, tak snad dorazí v pořádku! :-)
Jedu na akci s partou, kam se mi z různých důvodů příliš nechce (např přítomnost mého exmanžela). A k tomu mi vyrazil obrovský kombinovaný opar, nad rtem a přes téměř celý nos a bolí mě i oko. Sakra, tolik sebevědomí nemám, abych tam jela s radostí, vypadám jak dement s alkoholickým nosem.
Nevím, jestli bych spíš nejela k doktorce. Na ty opary se dají dát léky a toto zní hrozivě
andulka01 Bacha na opar v oku, je to velmi nebezpečné.
Ona to nebude náhoda, že ti vyrazil zrovna teď. Ale souhlasím s předřečnicemi, tohle je na doktora.
andulka01 Už ti to tu psali přede mnou, ale chce to k lékaři, na tu akci bych se s klidem vykašlala. Pásový opar v oku může být nebezpečný, budou potřeba léky.
Grr. Dcera (je v sekunde) prisla vcera rozhozena ze skoly, ze prisly 2 nove deti ze zahranici, tak jejich pulce AJ (ta co napsala vloni rozrazovaci test lepe) dali napsat novy test a ze tam byly veci, ktere se neucili a ona jako jedina "propadla" do te druhe skupiny. Vubec to nechapala, mela cely rok z AJ prumer 1,0 zatimco ostatni studenti meli treba 4, nove deti ze zahranici test vubec nepsali. Takze ji to prijde nespravedlive. Ucitelka jim to oznamila o prestavce, kdyz dcera byla na wc. Pak ji to rekla stylem - tak jsi to ty. Test ji neukazala. Dcera oatri k tahounum ve tride, ma jednicky, vse v poradku a tohle si teda nezaslouzi a dost ji to demotivovalo.
Tak jsme to probrali, napsali ucitelce, tridni a reditelstvi email. Velmi slusny, ze si to prejeme vysvetlit, videt test, a ze to je demotivujici.. a prisla od ucitelky wtf odpoved, ze snad ani nechci, aby ji ucila.
Dnes dcera ucitelku potkala a pry se ji zeptala, jestli uz to prijala, ze je v horsi skupine a at se neboji, ze do maturity se to srovna.![]()
Na AJ se dcera dnes nudila, ze tohle delali loni v rijnu. Jsou tam zaci, co zacali s Aj v 5. tride, dcera ji ma od skolky a byla na ZS zamerene na AJ.
Takze vysledek je, ze dcera uz k ni nechce a my bychom to nejradsi dal resili. Skvely...
Lamickato je ale vyloženě k vzteku!
Lamicka to je teda hnusárna ![]()
Lamicka já bych to ještě řešila.
Ono zase když v jedné skupině bude o 2-3 žáky více než v druhé, tak to taky půjde.
Lamicka toto se stalo dceři dva roky zpátky, když přestupovala na jinou základku, že jí dali napsat rozřazovací test, ve kterém byla gramatika, co ještě neměla, takže spadla do nějaké nížší skupiny. Na to nebylo, co říct, respektovali jsme to. Akorát pak celý rok angličtiny probíhal tak, že se dcera v hodinách nudila a paní učitelka jí dávala práci navíc neb přeřazení do vyšší skupiny během roku není možné
u vás je to tedy hlavně velká nespravedlnost a neskutečná demotivace, také bych zkusila bojovat, přinejhorším bude u jiné paní učitelky, ne?
Makara pani ucitelka si trva na tom, ze tam o 1 zaka vic mit nemuze
dupali ona uz je zarazena k mekomu jinemu a prave uz k te puvodni ani nechce po dnesnim sdeleni
continuity my uz to taky nechceme, ucitelka nam neodpovedela ani na jednu ze 3 jasne formulovanych dotazu a to co napsala bylo plkani. Odpoved je pro nas nedostacujici a ani nechceme, aby se dcera zhorsila v Aj. Jasne, muzeme ji zaplatit soukro hodiny, ale proc? Kvuli rozhodnuti ucitelky, co nam to ani nevysvetlila a ani neukazala test.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.