Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2023 15:33

Lamicka na ten test máte určitě nárok. Akorát vám neukáže ty ostatní. To je takové neseriózní jednání.

Offline continuity
43127 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 15:40

Lamicka je mi dcery fakt líto, jen mě fakt nenapada jak z toho ven. No situace k posrání. 

Offline 999
19817 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 15:42

Lamicka  A co ti napsalo ředitelství? Pokud ti neodepíšou, zjistila bych, jestli má škola ombudsmana a obrátila bych se na něj. Pokud ne, tak na zřizovatele. Já fakt tohle chování nesnáším.

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 15:47

Lamicka tyjo, to je teda pěkný wtf. Chápu, že dceři už se k ní nechce, ale určitě bych dořešila tu komunikaci s učitelkou a za účasti ředitelky se domoci přímých odpovědí a testu. 

Online Lamicka
14186 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 15:56

continuity to jsi vystihla přesně!

999 z ředitelství zatím nic, ombudsman mě nenapadl, podívám se, zda na škole je. Díky. 

andulka01 Evaeva jo, určitě chceme dořešit alespoň tohle a vidět test. Vše je k nahlédnutí, tak nechápu proč najednou to nejde. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 16:19

Lamicka Urcite to reste. Syn mel kdysi velky problem s ucitelkou aj. Po rozhovoru s ni jsem pochopila, ze nechci aby ho dal ucila. Sla jsem za reditelkou a okamzite se to vyresilo. Udelal testy jeste ten den a od dalsi hodiny chodil s uplne jinou tridou k jine ucitelce. Ovsem je fakt, ze reditelka byla skvela, syna ucila a znala ho a verila nam.

Offline Gatita
8626 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 16:22

Lamicka 

ach jo. Napadaji me jeste tyto moznosti: 1) navrhnout, aby se pristi pololeti psal ten test znova. 2) jestli ma trida paralelku, tak navrhnout prerazeni do lepsi skupiny v druhe paralelce. 3) testy ostatnich ti nikdo neukaze, ale meli by prerazeni zduvodnit. Treba ze mela x bodu a vsichni ostatni vic nez x. 

Online Lamicka
14186 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 16:48

Gatita Druha trida ma uplne jiny rozvrh, takze to bohuzel nepujde. Pretestovani v budoucnu navrhneme, nechapu proc pretestovali jen tu jednu "lepsi" skupinu a ne celou tridu, kdyz uz to delali. Prijde mi to nespravedlive vuci vsem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2023 17:23

Lamicka to je fakt divné, i to, že ti nový test nepsali. 

Online Lamicka
14186 příspěvků moje polička 08. zaří 2023 21:58

Evaeva je... 

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 09. zaří 2023 14:44

Tak jsem si myslela, jak si uziju hezke babi leto, a zatim jsem uz tyden nastydla a totalne bez energie. Uvarila jsem obed a byla bych si sla nejradsi lehnout, na prochazky Prahou si muzu nechat zajit chut.

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 09. zaří 2023 15:21

Kokoska neboj, to stihneš,  babí léto začíná od 21.9.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 09. zaří 2023 15:22

Tak Betty aby zas cely dny nelilo. No co nadelam.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2023 18:56

Kokoskamá procházky Prahou je teď dost horko, jestli nevyrazíš brzy ráno. Ale ke konci příštího týdne má být příjemně, to už budeš určitě zdravá.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 09. zaří 2023 19:08

Evaeva ja doufam! Dneska bylo opravdu vedro.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. zaří 2023 19:19
Reakce na notna:

Mrakoplas Ona byla dlouhodobě nemocná, ale stabilizovaná, a občas byvala na pár dní v nemocnici. A během toho pobytu v nemocnici se jemu doma udělalo špatně. Kvůli diagnoze ale musel být hospitalizován v jiné nemocnici. Ona zemřela druhý den po jeho kolapsu ještě před návštěvou příbuzných, kteří by jí to řekli. On byl zcela ochrnutý a nevěděla se příčina. Lékaři doporučili rodině, aby mu o smrti manželky zatím neříkali, báli se zhoršení stavu. Den po cirkevnim pohřbu manželky zemřel ve stejnou hodinu jako ona. Bylo, vlastně pořád je, to moc dojemné.

To rozhodování, zda dát na apel lékařů a neříci to, nebo říci, aby věděl, ale pak si případně vyčítat, že měl člověk mlčet, to bylo strašný rozhodování. 

​U nás to bylo dost podobně. Babička měla 63, dědečdk přes 80. Když se jí udělalo špatně, tak ho museli vzít dokroři do stejné nemocnice na LDN. Alespoň jsem ho za ní mohla vozit. Babička potom úplně nečekaně umřela. Šla jsem za dědečkem a všichni mi zakázali, mu to říct. Chtěl za ní jet a já mu to nemohla říct a on njednou říkal, že ví, že umřela. Umřel 3 dny po ní, i když nebyl důvod.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. zaří 2023 19:23

Ach jo. Zemětřesení v Maroku. Naši nejlepší kamarádi tam mají syna, který tam doletěl někdy včera večer. Měli z Vídně 20 hodin zpoždění, což se ukázalo, že to tak mělo být. Kdyby doletěli dřív, tak už byli unbytovaní někde v centru Marakéše. Takhle v novém hotelu na letišti a ten je v pořádku. 

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 09. zaří 2023 19:38

Renusatko tak to bylo teda stesti! Jak ukazovali ve zpravach nejakou vesnici v horach, muselo to byt dost strasny. Chudaci lidi, ani se ke vsem pomoc nedostane.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. zaří 2023 19:44

Kokoska A to je další věc. Měli cestovat, ubytování všude možně, 14 dní. Teď je polovina ubytování pryč nebo se tam nedostanou a hlavně ta země bude mít jiné starosti  než turisty.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 09. zaří 2023 20:00

Renusatko takze co, vrati se?