Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 24. března 2017 21:33

Před chvílí jsem zjistila, že jsem 8.3. vyhrála tablet Lennovo. protože jsem se do dvou dnů nepřihlásila, vyhrál ho někdo jiný.  Jsem do toho mailu nějak dlouho nekoukala.. 

Právě jsem opět dostala jmenování zadavatelem PMP - písemných maturitních zkoušek, zatím jen na ČJ-písemnou práci. Další budou následovat. Já mám z toho KAŽDÝ rok TAKOVÉ trauma a nervy, abych něco nepopletla, nezkazila, nepodělala.. Už jsem na ty nerváky asi stará 

Obvykle se mi stane nějaký kiks právě z toho balvanu odpovědnosti, nikdy fatální, ale zmorduje mě to dostatečně, o to větší strach mám napřístě. Normálně jasná a daná věc se mi začne zdát nejednoznačna a já znejistím a panikařím. Chjooo

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 24. března 2017 21:36
Reakce na RoSa:

Ono se to nese přes několik/hodně generací...

to nevyslovené-nevyjasněné-potlačované-neznámé...

hm, tak pokud by opravdu takhle fungovalo, tak někdo z mých předků byl hustej hulič..já jsem pořád vysmátá

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 24. března 2017 21:37
Reakce na Garfie:

Apropos dědičnost- když se tehdy pubertální dcera dověděla historii jedné naší prapratety (v té době už zesnulé), kterou znala jen jako hodně starou, usedlou a bohabojnou osobu, chvíli jí to šrotovalo v hlavě a pak podle hesla "všechno co dospělí řeknou, bude použito proti nim" povídá "Tak jestli něco provedu, tak mi nesmíš nadávat, když mám takový geny!"

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 24. března 2017 21:38
Reakce na Kokoska:

Proto děda tajil reparát z matematiky a záškoláctví až do doby, než máma dostudovala...

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 24. března 2017 21:41
Reakce na Emerald:

Ono to docela potěší, když se člověk doví, že ti předkové taky nebyli úplně svatí :)

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 24. března 2017 21:41
Reakce na SunEclipse:

Ono to samozrejme nie je takto jednoduché...

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 24. března 2017 21:42
Reakce na Kokoska:

Apropos dědičnost- když se tehdy pubertální dcera dověděla historii jedné naší prapratety (v té době už zesnulé), kterou znala jen jako hodně starou, usedlou a bohabojnou osobu, chvíli jí to šrotovalo v hlavě a pak podle hesla "všechno co dospělí řeknou, bude použito proti nim" povídá "Tak jestli něco provedu, tak mi nesmíš nadávat, když mám takový geny!"

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 24. března 2017 21:43
Reakce na Emerald:

Proto děda tajil reparát z matematiky a záškoláctví až do doby, než máma dostudovala...

Moja teta sa vždy strýkovi vyhrážala, že ukáže ich synovi jeho vysvedčká....obzvlášť, ak sa príliš neprimerane rozohňovalnad nejakým školským neúspechom malého...

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 24. března 2017 21:45
Reakce na Kokoska:

Svatí sice nebyli, ale rádi to o sobě tvrdili.

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 24. března 2017 21:51
Reakce na SunEclipse:

no... myslela jsem spíš takové ty rodinné sebe-/vraždy, potraty, domácí násilí, nevěra, nechtěné mateřství, manželství z rozumu/trucu, nenaplněná láska atp. ... ty konstelace jsou opravdu hodně silný emoční zážitek

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 24. března 2017 22:25
Reakce na Kokoska:

to je výborný....

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 24. března 2017 22:31

Musím teda říct, že dcera proplula do dospělosti celkem v pohodě, nemusela se pratety dovolávat :)

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 25. března 2017 11:33

Sťažujem si, že mám zajtra odviesť prvý krát komplet samostatne bohoslužby a samozrejme ma chytil môj "obľúbený" zápal čeľustného kĺbu...to bude ...

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 25. března 2017 14:42

stazujem sa, ze v mojej rodine nie je nikto normalny. a ked myslim na genetiku, najradsej by som sa odstrelila.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 25. března 2017 15:10
Reakce na palahniukowa:

no bóže. tak budeš první:-)

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 25. března 2017 15:13
Reakce na palahniukowa:

Tak, nedělala bych unáhlené závěry, mohli tě vyměnit v porodnici třeba! Nebo jsi mimomanželská. Život nabízí spoustu možností.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 25. března 2017 15:20
Reakce na palahniukowa:

stazujem sa, ze v mojej rodine nie je nikto normalny. a ked myslim na genetiku, najradsej by som sa odstrelila.

jé, vy taky?  u nás je to čiré peklo.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 25. března 2017 15:31

:-) dik.

Karja vizualnu podobnost s otcom nepopriem :-/ ale moznosti je vela, este viac ich moze byt, takze vdaka za davku optimizmu.

Luna potlapkavam a prajem pevne nervy :-)

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 25. března 2017 17:03
Reakce na palahniukowa:

Já bych neházela flintu do žita, moje dcera je vizuálně celá první žena mého muže 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. března 2017 19:46
Reakce na palahniukowa:

A co prarodiče? Občas se prý dědí ob koleno? :-)