chjo, budu muset vrátit boty na eobuvi a objednat si o číslo menší a Česká pošta mi už 4. den nedoručuje balík, co jde z vesnice kousek za Prahou a já to nejpozdějc zejtra potřebuju (poslední zmínka je z pondělí v Barbušině oblíbené třídírně Malešice)
Stěžovací vlákno
volejte a nadávejte! někdy to zabere...
mně pplka už dvakrát prý doručila balíček. a pak mi volali z ostravy (= velmi daleko od nás), že mají můj balíček v depu a prý jestli ho mám doručený (? pane, když držíte můj balíček v ruce, asi ho doručený nemám...ale paní, já ho mám v systému jako doručený...
), pak jsem čekala dva dny, než do ostravy přišla nějaká nová nálepka (! z prahy), nebo co, a pak mi ho teprve poslali.
no a už jste se někdy zkoušela dovolat někam na poštu? Já na to fakt nemám nervy...
Já včera. Paní byla hrozně milá a řekla mi i věci, co se po telefonu sdělovat nemají :-)
A řekla vám i, kde máte zásilku? :-D
Jasně i kdo je odesílatelem, protože to mě primárně zajímalo.
Loni jsme byli na dovolené v době, kdy nám měla dorazit nějaká zásilka. Byla uložena na poště, v sms stálo, že si můžeme dobu uložení nechat prodloužit, stačí zavolat na číslo raz dva tři. Volali jsme tam ČTRNÁCT DNÍ, každej den, v různý čas. Za celý ty dva tejdny ten telefon nikdo nezved, nekecám. Nechápu.
ted jeste jak to udelat,aby si to precetli? Neco mi říká,ze to neni dobrej tip na vánoční darek...
![]()
No....mohlo by sa im to nenápadne ocitnúť na stole ako sa mne ocitla v puberte kniha o dospievaní a sexuálnej výchove a dodnes obaja moji rodičia tvrdia, že mi ju tam musel dať ten druhý
...
Ale Ginevra sa pôvodne pýtala, ako tak nedopadnúť.
Jsem si tu takhle jednou stezovala na neprozretelny nakup potravin v prazskem kauflandu - ve ctvrtek. Nepovedoma skutecnosti vymeny zbozi od ctvrtka. Dnes jsem si to ja idiot zopakovala. A to jsem potrebovala jednu lahev vodky ktera byla zrovna ve sleve. Samo ze sem tam nechala tisicovku :D v makru druhou a osm stovek za protiblesi obojek. Do konce mesice se budu asi past :D
Začala jar...A ja som začala lepiť náplaste na päty.No hlavne,že mám nové "rýchlobežky" ![]()
Na poštu volat? Telefonem? Vždyť to je konkurence! Možná, kdybys jim napsala dopis. Doporučený.
Hmmm, to je určitě nepříjemné. Já naštěstí žádné kostlivce ve skříni nenašla ( ne že by v naší rodině nebyly problémy, ale většina z nich byla naprosto zjevných ). Vloni v létě jsem přitom pročítala dopisy, které si psali děda s babičkou ještě jako mladí a zamilovaní, i dopisy, kde si píšou o mně jako malinké, když babička každé léto ilustrovala knížku na chalupě a děda pracoval v Praze ( to jsem se naopak dost pobavila, protože děda byl vtipný a podrobný pisatel ) . Pokud bylo něco, co jsme se jako potomci dozvědět neměli, tak to babička po dědově smrti musela zlikvidovat.
já myslim, že je to hodně o nastavení a osobnostech, jak si kdo s kým rozumí, mojí babičce je skoro 100, nechodí už skoro vůbec ven, takže úplně už nemá ty nový impulsy, o kterých by mohla vyprávět ona mě, ale jako tak samozřejmě, že filtruju, než něco vypustím z pusy (minule jsem nebyla ve střehu a nějak blbě propíchla, kolik mě stál novej svetr a odcházela jsem s penězma na něj v peněžence
), ale nemám z toho pocit, že jsme každá na jiné planetě.
S mámou teda někdy trochu jo, ale říkám si, že to bude vztahem matka-dcera, s tou babičkou je to takový klidnější už.
Ja s tim nastavenim a osobnostma souhlasim, vekem je to asi ovlivneny jen nekde, pak taky mozna tim, kde clovek bydli? Ja se s rodicema bavim v podstate stejne jak s kamaradama, skypujem na telefou, nakupujem na internetu atd. Docela se shodnem vcelku ve vsem. Mamince je 61 a tatovy 64.
Tak myslim, ze osobnost a vztah v komunikaci a mire porozumeni hraje fakt dost velkou roli.
Jen vekem to urcite nebude. Tatinek je rocnik 1948 a je to muj nejlepsi kamarad
Skajpujeme kazdy tyden, jezdime na dovolene, probirame kulturu, mame stejny smysl pro humor... Da se s nim mluvit uplne o vsem. I s problemem v milostnem vztahu za nim muzu prijit! Ale ta politika
On patri k tem, kdo ac vysokoskolsky vzdelani a se slusnym prehledem se zhledli v Ovarovi, protoze se jim libi, ze to dokaze "vytmavit" Evropske Unii - a protoze trpi paranoiou ze nase zeme je v akutnim nebezpeci stat se muslimskou kolonii, pred cimz ji Ovar statecne chrani. Takze toto tema je pro nas tabu ![]()
S našima to mám nějak tak normálně, tedy s maminkou je to s věkem čím dál hlubší vztah, to jsem ráda, ale úplně skvělý je přítelův tatík, toho fakt s prominutím žeru, to se nedá říct jinak ![]()
Doprčicpráce pšakrev cholera!!!
Už jsem se radovala jak mám ty oči hotový (a všichni jásaj jak je to pěkný), nicméně tak od předvčerejška mám pocit že cca 3mm na jednom víčku se mi nehojí tak dobře jako zbytek - i zašla jsem za doktůrkem a taky že jo: odpoledne mi bude dávat novej steh.
Sec mazec! Ledva mi to vybledlo... za zřítelnicí za tejden pojedu s čerstvým monclem (minimálně) ![]()
Si ma predbehla. Bolelo? Ja sa odhodlávam a teraz na leto už teda nie, počkám zas do jesene.
Vlastně to nebolelo. Jen jsem se těšila že už mám hotovo... a jo, na léto to nejde, já měla poslední termín. Teď se mi to tím dodatečným stehem o 14 dní v podstatě posunulo ![]()
ja to mám s rodičmi a starými rodičmi tiež tak nejako, že sa rozprávame veľa a často, ale nie o osobných veciach.
Našim som napríklad povedala, že som sa rozišla s dlhoročným partnerom až po viac ako dvoch mesiacoch, aj to len preto, že im strážim psa, a už ma nebavilo pokaždé odpovedať na otázku, či ten pes môjmu priateľovi nevadí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.