Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 18:49

continuity taky mam neco na ceste, snad to jeste dojde. Zabalenych tak tretinu, ale to dodelam po vecerech u televize

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 19:01

Mna do klubu zoberiete? Mam akurat medovnicky, aj to nezdobene a na naliehanie deti. Dam este max linecke a chcela by som piect oblatky.  Polke rodiny som darceky objednala dnes, pre druhu este neviem co. Upratovat vobec neplanujem, budem rada ked sa mi konecne podari umyt podlahu v detskej. Ostatne nechavam vyhnit :)

Offline Karja
44719 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 19:33

Máme tento týden super večírek a já jsem nastydlá. Fakt smůla, jako doprava, večeře,večírek, hotel, snídaně....V takovém hezkém hotelu jsem asi nikdy nespala. Jsem hroznej smolař. Outfit mám a nic!:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2023 19:56

Karja ježiš, a kdy to máte? Není možné, že se stihneš vyléčit? To je fakt smůla, po tolika letech doma, co?

Offline RoSa
10175 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 19:59

Karja to dáš! dej si Coldrex

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2023 20:03

Mrakoplas mně taky ještě pár věcí chybí, další jsou na cestě, zabaleno není nic, ale letos se na to musíme vrhnout dřív než 23. (Takže 22.) Vánoční úklid nedělám už roky, ale teď se snažím uklidit kuchyň, tempo mám závratné, tak skříňku za týden

Offline Karja
44719 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 20:12

EvaevaNo, myslím, že šance je nulova a hlavně jako spíš bych si tim něco rozjela a pak to nevylezim. Smůla to je. Hlavně já nemám moc moznosti se jinak seznámit, tak je to škoda z tohoto pohledu;-). A pak se to hodí no.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2023 20:24

Karja nasaď všechny zbraně a třeba to vyjde. Držím palce.

Offline Stará existence
291 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 20:39

continuity My jsme zrovna objednali jako dárek ten jejich džbán polka dot. Plánovala jsem tu koupi dlouho, pořád odkládala... ještě že jsme to nakonec stihli.

Offline Karja
44719 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 20:59

Evaeva Hihi, nene. Už premejslim, co dělat s tím novým outfitem, jestli ho vrátit nebo čekat dva roky na další příležitost:D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 21:33

Stará existence Dobrá volba. Naše nejoblíbenější skleničky, ale nejsou z Květné, konkurenční sklárna.

foto odstraněno.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 21:38

Evaeva s tromi detmi doma by som bola rada, ze zijem, nieto este upratovat

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 11. prosince 2023 22:00

Karja proč dva? Za rok večírek nebude?

Ale jsi dobrá, že to bereš jako příležitost k seznámení. Donutila jsem se dojít na večírek, kde jsem nikoho neznala a taky jsem za chvíli zdrhla a pořád nikoho neznala (jo a nebylo tam nic dobrýho k jídlu). Já ty cizí lidi prostě nedávám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2023 22:01

Mrakoplas oni jsou v pohodě, některé místní motorové myši by měly naklizeno s prstem v nose Ale já nerada uklízím na povel. Ta kuchyň už to potřebuje, tak sem tam vyklidím nějakou tu skříňku, když se mi chce.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 11. prosince 2023 22:01

Do klubu můžu. Nemám nic, ani troubu - ale to mě spíš mrzí, dva plechy bych klidně upekla.

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 22:26

Jen bych upřesnila, že klub je pro ty co nedělají opravdu nic, tedy ne "mám jen dva druhy" a "mám jen umyté okna" povolen je max věnec

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 22:31

bublifukjá ty večírky, kde nikoho neznám taky neznasim, a i když znám a nechci s ním být. nemusím to ani na konferencích, ale to se mi naštěstí stane zřídka, že bych tam vůbec nikoho neznala. 

Pro mě je ideál večere o max deseti lidech. Na silvestra nás jezdí 40, znám všechny, miluji to a stejně mě to vyčerpá. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 11. prosince 2023 22:36

JankaM fakt nic.. ani věnec ani dárek... akorát světýlka, ale ty mám celoročně

Offline Potrefenáhusa
38869 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 22:39
Reakce na mnum:

DruI jo, to musi edukovat gynekologove nebo vseobecni prakticti lekari a tam to zalezi na konkretnim lekari. Nekteri praktici to rovnou nabizi (jeste pred tehotenstvim) v ramci preockovani tetanu, kdy se naockuje rovnou trojvakcina tetanus, zaskrt, cerny kasel.

​Jj, mne to velmi doporučil praktik s tetanovkou, nechávala jsem si zjišťovat protilátky na neštovice, tak začuchal, ze by se možná mohlo něco chystat 

Ale znám tři lidi, co ten černej kašel v posledních peti letech měli 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 22:42

Stará existenceHmm...Škoda. ase aspoň donutím doobjednat ty sklenice na víno...