Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 18:45

tv vpravo je vysoka skrin, puvodne tam asi byl spajz. ted je tam plynovy kotel a pod nim byly hrnce.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 18:50

Lama_z_Lana Hele my máme myčku 45 cm jako čtyřčlená rodina a jediné, co se tam nevejde jsou plechy. Když je náhodou víc nádobí, tak prostě myčka jede dvakrát denně, ale většinou bych měla trochu problém tu větší myčku zaplnit (ale teda já bych jí v tom případě pustila poloprázdnou :o)

49357 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 18:51

Lama_z_Lana ono i kdyz tu mycku uplne nenacpes, tak usetris vodu proti myti v ruce. spis jestli mas/chces mit dost nadobi, pac ta mycka prave vyzaduje davat tam kazdej hrnek a sklenicku, jinak to je neefektivni

Offline Kokoska
34990 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 18:53
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 18:54

viktorka_od splavu no já po 10 letech bez myčky tam budu rvát s radostí úplně všechno, kromě skleniček na víno

49357 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 18:56

Lama_z_Lana ja kvuli mycce nemam zadne  "paradni" (a taky trochu kvuli sve "sikovnostitakze tam cpu i ty, samozrejme

Offline tv
4212 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 18:57
Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 19:05
Reakce na Aranel:

barbucha Jak se vylejvá nevím, ale Fakirka jistě napíše víc!!

​Tak voda v ní samozřejmě nestojí. To by byl velký ekl. Je tam normálně odtoková hadice, kterou můžeš vést do dřezu. Já jsem s ní moc spokojená. Sice stala jako velká, ale tuhle vezmu do náruče a odstěhuju.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 19:15

viktorka_od splavu já si vařím hlavně sama pro sebe. Kvůli dětem se hecnu, i když se mi úplně nechce, ale kvůli muži v tom případě nevarim. 

49357 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 19:22

continuity aha tak to vubec, to ja tak 2x do tydne max, a kdyby mi vyhovovalo jist v zavodce tak vubec

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 19:47

Lama_z_Lana máme tu 40, jsme dva a je to akorát. Když se o víkendu vaří, jede každý den, když se doma jen večeří (studeně) myje jednou za tři dny. Velkou bych fakt nenaplnila. 

Online Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 19:54

Lama_z_Lana já i v jednom užila 60, někdy jela i víckrát, v ruce nemeju nic 

Offline Kokoska
34990 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 19:57

Catherinne tak ono taky zalezi, co varim. Mam tu 60 a kdyz pecu rybu a dam ten pekac dolu, tak uz se mi do ty rady vejde je par taliru.  Vedle hrnec od polivky a druhy od brambor, nahore nejake hrnky a misky od snidane, od kafe po obede a je to. Ale nekdy ji poustim tak za den a pul, za dva, kdyz ma muz schuzky a neji doma. Zato po najezdu tri deti a palacinkovych orgiich je plna hned, oni zmatlaji sklenice od mastnoty a nutely, za chvili nevedi, ktera byla ci, tak davam cisty... misa od testa, velka panev, x taliru, to je hned.

Offline Malvin
1648 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 19:58

Lama_z_Lana jsem taky sama a mám i v malé kuchyni myčku 60cm. Vařím hlavně o víkendu. Prostě ji nezapínám tak cesto jako čtyřčlenná rodina, ale až se zaplní. Ale vejde se mi tam všechno. Mám plno krásných hrnku, talířků a misek, tak jsem ráda, že si je můžu užívat a ne používat furt to samé. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2024 19:59

viktorka_od splavu taky jsem mívala takovou kuchyni s 40cm pracovní plochou. Tu jsem si teda nechala, ale nádobí myla klidně jednou za dva dny (myčku jsme neměli, byli jsme tam přechodně)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2024 20:01

Lama_z_Lanašedesátka je lepší, ale čtyřicítka stačí, zvlášť když moc nevaříš. Záleží, co tím získáš.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2024 20:03

DruI dokud obědvaly děti doma, myčka 60 jela i dvakrát denně. Že by nejela ani jednou se stane jen, když je studená večeře. A to nijak nevyvařuju. Já myslím, že by na prázdno nejela

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 20:03

Díky za postřehy, jsem za ně moc vděčná. A když tu frčí tahle debata, co dvouplotýnkový vařič (indukce), existuje nebo existoval s tím někdo ve velké spokojenosti? 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 20:09

Lama_z_Lana my jsme měli dvouplotynku indukci v garsonce, jako šlo to. Ale štvalo mě, že nemůžu současně třeba dělat polívku, maso, přílohu, nebo z toho muselo být v remosce nebo to vařit postupně. Kdyby mi nešlo hodně moc o úsporu místa, určitě bych brala radši klasický čtyři.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2024 20:09

Lama_z_Lana s tím mám zkušenost akorát z dovolených a vadí mi, že nemáš kam odstavit horký hrnec třeba nebo velká pánev znemožní využití té vedlejší plotýnky, takže za mně spíš ne.