tv vpravo je vysoka skrin, puvodne tam asi byl spajz. ted je tam plynovy kotel a pod nim byly hrnce.
Stěžovací vlákno
Lama_z_Lana Hele my máme myčku 45 cm jako čtyřčlená rodina a jediné, co se tam nevejde jsou plechy. Když je náhodou víc nádobí, tak prostě myčka jede dvakrát denně, ale většinou bych měla trochu problém tu větší myčku zaplnit (ale teda já bych jí v tom případě pustila poloprázdnou :o)
Lama_z_Lana ono i kdyz tu mycku uplne nenacpes, tak usetris vodu proti myti v ruce. spis jestli mas/chces mit dost nadobi, pac ta mycka prave vyzaduje davat tam kazdej hrnek a sklenicku, jinak to je neefektivni
viktorka_od splavu aha :)
viktorka_od splavu no já po 10 letech bez myčky tam budu rvát s radostí úplně všechno, kromě skleniček na víno ![]()
Lama_z_Lana ja kvuli mycce nemam zadne "paradni" (a taky trochu kvuli sve "sikovnosti
takze tam cpu i ty, samozrejme![]()
barbucha Jak se vylejvá nevím, ale Fakirka jistě napíše víc!!
Tak voda v ní samozřejmě nestojí. To by byl velký ekl. Je tam normálně odtoková hadice, kterou můžeš vést do dřezu. Já jsem s ní moc spokojená. Sice stala jako velká, ale tuhle vezmu do náruče a odstěhuju.![]()
viktorka_od splavu já si vařím hlavně sama pro sebe. Kvůli dětem se hecnu, i když se mi úplně nechce, ale kvůli muži v tom případě nevarim.
continuity aha tak to vubec, to ja tak 2x do tydne max, a kdyby mi vyhovovalo jist v zavodce tak vubec
Lama_z_Lana máme tu 40, jsme dva a je to akorát. Když se o víkendu vaří, jede každý den, když se doma jen večeří (studeně) myje jednou za tři dny. Velkou bych fakt nenaplnila.
Lama_z_Lana já i v jednom užila 60, někdy jela i víckrát, v ruce nemeju nic
Catherinne tak ono taky zalezi, co varim. Mam tu 60 a kdyz pecu rybu a dam ten pekac dolu, tak uz se mi do ty rady vejde je par taliru. Vedle hrnec od polivky a druhy od brambor, nahore nejake hrnky a misky od snidane, od kafe po obede a je to. Ale nekdy ji poustim tak za den a pul, za dva, kdyz ma muz schuzky a neji doma. Zato po najezdu tri deti a palacinkovych orgiich je plna hned, oni zmatlaji sklenice od mastnoty a nutely, za chvili nevedi, ktera byla ci, tak davam cisty... misa od testa, velka panev, x taliru, to je hned.
Lama_z_Lana jsem taky sama a mám i v malé kuchyni myčku 60cm. Vařím hlavně o víkendu. Prostě ji nezapínám tak cesto jako čtyřčlenná rodina, ale až se zaplní. Ale vejde se mi tam všechno. Mám plno krásných hrnku, talířků a misek, tak jsem ráda, že si je můžu užívat a ne používat furt to samé.
viktorka_od splavu taky jsem mívala takovou kuchyni s 40cm pracovní plochou. Tu jsem si teda nechala, ale nádobí myla klidně jednou za dva dny
(myčku jsme neměli, byli jsme tam přechodně)
Lama_z_Lanašedesátka je lepší, ale čtyřicítka stačí, zvlášť když moc nevaříš. Záleží, co tím získáš.
DruI dokud obědvaly děti doma, myčka 60 jela i dvakrát denně. Že by nejela ani jednou se stane jen, když je studená večeře. A to nijak nevyvařuju. Já myslím, že by na prázdno nejela ![]()
Díky za postřehy, jsem za ně moc vděčná. A když tu frčí tahle debata, co dvouplotýnkový vařič (indukce), existuje nebo existoval s tím někdo ve velké spokojenosti?
Lama_z_Lana my jsme měli dvouplotynku indukci v garsonce, jako šlo to. Ale štvalo mě, že nemůžu současně třeba dělat polívku, maso, přílohu, nebo z toho muselo být v remosce nebo to vařit postupně. Kdyby mi nešlo hodně moc o úsporu místa, určitě bych brala radši klasický čtyři.
Lama_z_Lana s tím mám zkušenost akorát z dovolených a vadí mi, že nemáš kam odstavit horký hrnec třeba nebo velká pánev znemožní využití té vedlejší plotýnky, takže za mně spíš ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.