Karja od muže slyším, že mi je večer zima, protože se ráno nemeju do půl těla studenou vodou. Ještě nějaký nápad? ![]()
Stěžovací vlákno
Kokoska já se teď otužuju, ale večer je mi potom větší zima. A to se akorát chvíli sprchuju studenou vodou. Tak nevím, jestli je to ta správná cesta.
viktorka_od splavu mně v noci zima není a to máme topení nastavené na 17. Ale když večer sedím a čtu si nebo koukám na film, dřepy na zahřátí u toho fakt dělat nehodlám.
Kokoska ale to by pomohlo ![]()
Evaeva mě by po ránu studená sprcha zabila, stačí ten ksicht.
A neprovokuj! ![]()
Kokoska po ránu se teď chladím na balkoně, když je dítě unavené dřív než já převlečená z pyžama, ale můj nápad to teda není. Sprchu po ránu bych nedala, teda určitě ne bez nahřátí pod teplou nejdřív.
Kokoska No svojemu mu bych věděla co odpovědět. :D
Kan já taky vím, ale ono se už stačí jen podívat!
Mrakoplas můj muž sedí v tričku a kraťasech, bosý, u počítače. Ruce má ledové, úplně bolí, když na mě sáhne, ale jemu je fajn. Každý holt to má jinak.
Mrakoplas s tou teplotou vody je to přesný ![]()
Aaaa..komu odchází lednice
jako timing úplně na...
Lama_z_Lana jako je to nepříjemný, ale lepší teď než v létě ..můžeš provizorně uchovávat na balkoně, nebo za oknem..
Vadi mi ten maras vonku, všade bahno, hnus, tma. Chcem sneh, alebo slnko.
Mam z toho depku
presne!
Lama_z_Lana u nás televize (neže bych ji moc potřebovala), ale to je nějaká epidemie, tady zase!
Přítel koukává na sport, takže TV potřebuje a teď si to pouští z rádia! Jestli něco opravdu nedávám, je fotbalový zápas komentovaný v rádiu ![]()
andulka01 to dělal kamarádky tatínek, obraz v televizi a k tomu komentář z rádia :-)
andulka01 ježiš
teď ještě jestli to je jako komentátor 1 nebo 2 ![]()
Lama_z_Lana jakože by poslouchal oba komentátory najednou ![]()
My nemáme jen obraz, zvuk jo, přítel to ladí na tv rádiích. Jenom komentář z televize by nedal ![]()
No každopádně jsme zkusili koupit novou anténu. Tou to není, takže je pokažený fakt televizor. Sakra, my se z těch oprav fakt nevyhrabeme, sotva jsme dali dohromady auta, čerpadlo na chalupě ještě taky není spravený, začíná odcházet sporák... Achjo.
andulka01 tlapkám, takhle když se sere jedno s druhým...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.