Kokoska já zmrzla, nemuzu se pak vůbec zahrat ani v nejteplejším oblečení
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa Kdybych měla něco zachraňovat z hořícího domu, bude to moje milá deka z ovčího kožichu, bez ní bych večery nedávala ![]()
Prosimtě ty skuhráš že máš malou pracovní plochu, a celou ji zastavíš nádobím? Myješ v tý myčce nebo ne? To pak nádobí přece nepotřebuje odkapávat venku... ![]()
Janulik03 Prosim tě, co bys chtěla, vždyt je leden. Taky může mrznout a sněžit, až se nevyhrabeme z domu:-D...... Dělám si prdel, tohle mi řekla obsluha na benzince, když jsem předevčírem vedla smaltalk o počasí. Ale docela mi to pomohlo
Potrefenáhusa Kokoska Musíte se víc hýbat, jste zháklivělé....to poslouchám furt, furt. Strašný co:-D Máma a tchýně
barbucha sis asi nepovsimla moji stiznosti s vymenou nazoru na predvcerejsek
mrcha stavkuje a co hur, nemuzu se dovolat opravare! (tudiz ty sklenky jsou jeste ze silvestra prosimpekne;-)
continuity tak mraz by stacil aj okolo nuly, snehu tak akurat, cesty čisté, vymrznute a hned je svet krajší
Karja ja vim, Bohumile, ja vim ![]()
U nas je bud, alebo. Ideal je už horšie dosiahnuť.
Potrefenáhusa Kokoska Musíte se víc hýbat, jste zháklivělé....to poslouchám furt, furt. Strašný co:-D Máma a tchýně
To vravim doma mužovi ked pridem z práce ![]()
Raz ma niekde zakope pod orech.
Tak to je teda děs a hrůza! Tři dny bez myčky a budoucnost nejistá!
Myslíš že to opravář opraví, pokud se ho teda dovoláš? Už bych asi koukala po nový... nebo pořídila kelímky ![]()
Karja Ještě že píšeš, že to byla obsluha na benzínce. Jinak bych si myslela, že jsi potkala mýho muže
Ten umí takhle utknout small talks "je zima, no tak je zima".
viktorka_od splavu to je ta myčky, cos ji vzala pilkou?
Promiň, ale ![]()
Potrefenáhusa no přesně! Je taky pravda, že nejhorší jsou ty prudší ochlazení než si člověk trochu zvykne. Ale s dětmi je to peklo pekel.
barbucha continuity uz skoro 2 roky jede - cimz mi doslo ze je jeste v zaruce![]()
viktorka_od splavu no chtela bych videt technika, co ti tu záruku uzná ![]()
viktorka_od splavu no ale tak místo nádobí by tam byla varná deska - soudím dle digestoře...
continuity uříznutý nožičky nemaj vliv na funkci ![]()
Ja nejsem odborník na myčky, ale u pračky určitě mají.
RoSa je tam normalni plynovy sporak
a ne, jasneze nemaji, ja uz tu jednou opravare mela a cajk, akorat asi uz nemaka, pac ten telefon je nefunkcni:-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.